To že máš tadost je mně u prdele,
Takže tvý pitomouckym pocitarsky výlevy jsou smazány..
Nejsem zvedavej na něčí pocity a radzasticky mrdky jeho zpitomnele myslí...
armin píše:Jana píše:Pedrito píše:Já si nijaký představy o nikom a ničem nedržím,..
Tak to je skvělé, že Tvá mysl je čistá a nevinná, a nedrží se v ní posuzování, co kde kdo kdy udělal špatně..
Ty to máš také tak?
Pokud ano, tak na základě čeho banuješ? Není v tom náhodou nějaké to posuzování co kdo kdy udělal (napsal) špatně?
armin píše:Jana píše:Pedrito píše:Já si nijaký představy o nikom a ničem nedržím,..
Tak to je skvělé, že Tvá mysl je čistá a nevinná, a nedrží se v ní posuzování, co kde kdo kdy udělal špatně..
Ty to máš také tak?
Pokud ano, tak na základě čeho banuješ?
Není v tom náhodou nějaké to posuzování co kdo kdy udělal (napsal) špatně?
Jana píše:armin píše:Jana píše:Pedrito píše:Já si nijaký představy o nikom a ničem nedržím,..
Ty to máš také tak?
Pokud ano, tak na základě čeho banuješ?
Není v tom náhodou nějaké to posuzování co kdo kdy udělal (napsal) špatně?
Když prší, tak si vezmeš deštník nebo se schováš pod střechu, nepotřebuješ být mokrý, nepotřebuješ, aby Ti byla zima, nepotřebuješ nastydnout, ale to, že se schováš před deštěm, neznamená, že nutně musíš posuzovat, že déšť je špatný, můžeš si uvědomit, že ho máš i rád.
To, že Pedrito na Poradnu psal to, co psal, to, že zabanoval mou IP adresu v Posezeníčku, i když tam měl ode mě jen pár pohodových obrázků, z mého pohledu neznamená, že Pedrita jakkoliv odsuzuju a myslím si o něm, že je špatný. Naopak, mám radost, že existuje a věřím, že se mu daří a bude dařit. Z celého srdce mu to přeju.
On dělá to nejlepší, co je v jeho momentálních možnostech, stejně jako každý z nás.
To, že Pedrito na Poradnu psal to, co psal, to, že zabanoval mou IP adresu v Posezeníčku,
Pedrito píše:To, že Pedrito na Poradnu psal to, co psal, to, že zabanoval mou IP adresu v Posezeníčku,
Neuvěřitelné... Ona mě několikrát zabanuje za mé (nevulgární) názory, které ji nevoní "láskou", všechny je smaže, nemám na poradnu vůbec přístup (nezobrazí se mi), a pak se diví, že jsem ji na Posezeníčku, nikoliv zabanoval, ale prostě zrušil její profil. Takový individum tam nemá, co posílat kytičky.
To je asi tak inteligentní, jako kdybych si myslel že sebedotazování nebo kundalini jóga je již samotným osvicenim
Každá pozornost se ukotví v tom, co ji nějak uchvátilo. A "já" tím žije až do roztrhání.
Když prší, tak si vezmeš deštník nebo se schováš pod střechu, nepotřebuješ být mokrý, nepotřebuješ, aby Ti byla zima, nepotřebuješ nastydnout, ale to, že se schováš před deštěm, neznamená, že nutně musíš posuzovat, že déšť je špatný, můžeš si uvědomit, že ho máš i rád.
vostalpetr píše:Každá pozornost se ukotví v tom, co ji nějak uchvátilo. A "já" tím žije až do roztrhání.
Tak, tak...
I já jsem uchvácen posíláním Jany do prdele,
Je to prostě velká krása...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 42 návštevníků