Jaký ma asi to vědomí ústřední jazyk?
No jen tak pro zajímavost tu je překlad českého já do hafa jazyků:
https://translated-into.com/cs/I

Pedrito píše:Takže otázka je, když člověk vypustí to slůvko "JÁ", tak jak sebe vnímá, bez toho názvu?
Co tu Jano k tomu řekneš?
vostalpetr píše:Pedrito píše:Takže otázka je, když člověk vypustí to slůvko "JÁ", tak jak sebe vnímá, bez toho názvu?
Co tu Jano k tomu řekneš?
To ses posral ?
Okamžitě to smaž
Jinak sem debilka začne psát své pripitomele přednášky !!!
Vědomí samo o sobě nemá žádné uvědomění
pravda, že po revoluci se říkal vtip: „Já budu volit komunisty, jen ještě nevím, z které strany.“ Jsou dle vás KSČM, potažmo STAČILO!, těmi nejnebezpečnějšími levicovými formacemi našeho českého dneška?
Dnes je to ještě jinak, tato narážka poukazovala na to, že na poměr obyvatel jsme měli nejvíce členů KSČ. Opakuji, že oba moji rodiče se tomuto vyhnuli a komunismus u nás vždy byl sprosté slovo, což se nedá říci o rodinách dnešních „lepších“ lidí ze STAN a Pirátů... Tam právě vládne morální dědictví zhoubného komunismu a tyto strany dnes považuji za moderní progresivistické komunisty, kteří jsou nám více nebezpeční svou plíživostí a moderní formou, než komunisté konzervativní, kteří se nebojí sebe na rovinu pojmenovat. I když název STAČILO! je také náznak pokrytectví. STAN a Piráti jsou komunisté s potenciálem větší nebezpečnosti, melounoví, tedy na povrchu zelení, uvnitř rudí. Konzervativní komunisté brali bohatým a třídním nepřátelům a za pomoci primitivní představy centrálního plánování přerozdělovali mezi dělnickou třídu a rolnictvo. Progesivističtí komunisté za pomoci primitivního centrálního plánování likvidují střední a nižší třídu, podnikatele a pomáhají Čínské lidové republice a nadnárodním koncernům ve jménu zeleného náboženství a neurčitých pohlaví. Osobně je pro mne čitelnějším nepřítelem konzervativnější komunista, kterého považuji v případě národních zájmů minimálně za někoho, s kým jsem ochoten vést v nouzovém případě realistickou debatu, té ovšem progresivisté schopní nejsou a jejich škodlivost nesmíme podceňovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků