Pedro píše:Mám takovej pocit že tady zasíráme Alaje Altánek
To je tím, že jaro je tady,
když tak si to tady může zamést a uklidit,
tzv. jarní úklid...
vostalpetr píše:
A ten spam by byl dobrej, pak by to tu šlo i bez registrace...
Alaja píše:Pedro píše:Mám takovej pocit že tady zasíráme Alaje Altánek
Kdepak, je to v pořádku...
Alaja píše:Nasněžilo vám také?
Alaja píše:Dnes moje divoké kočky změnily svůj idol...vyměnily mne za ohníček v krbu...
Německý záhadolog Michael Hesemann se dlouho věnoval záhadám ufologie a archeoastronautiky. Někdy kolem roku 2000 však najednou změnil obor svého zájmu a přesedlal na záhady křesťanské.
Zdroj: https://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=631083
https://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=631083
Pedrito píše:Pěkná fotka Alajo, škoda že ne moc ostrá... No asi si udělal dobrý konexe, tak je mu dovoleno
No já už na to téma někde narazil, že život na zemi přinesli inteligentní bytosti z vesmírných dálav, asi v televizi. Tak jsem si říkal, no to je možný, ale jak vznikli oni, taky jim ho, ten život, přinesli bytosti zas z jiných dálav? A tak se mi to jeví v důsledku putna. Všichni jsme holt ti vesmírňani a třeba ten život jednou někam přineseme my. Že by vesmírná mezigalaktická štafeta?
Jj, putujeme si vesmírem a časem,.. docela úžasný, zázračný... A my tu blbneme ve frontách na slevy a nastavováním si budíčků, abychom nezaspali do zaměstnání a měli na tovar.
V náboženstvích se vše moc mystifikuje, z obyčejných nevšedností se dělaj tajnosti, balej se do svátostí, schovávaj do jinotajů a zamykaj v sejfech...
salmo1cz píše:Dobrý den.
Jste blíže než možná tušíte.Proč ve Vatikánu? Starý zákon je kronika, kde Bůh je vlastně jenom bohem v určitém smyslu, kdy bůh v uvozovkách stvořil Adama a Evu. O Bohu učil až Kristus, ale to se zase nehodilo, proto je to takové celé zamotané, zmatené a zmateční.
Omlouvám se za vyrušení.
Pedrito píše:Alaja píše::D
A já chci poznat, to tvoje světlo...
Pedrito píše:Pedrito píše:Alaja píše::D
A já chci poznat, to tvoje světlo...
Je to, když zavřeš oči, postupné vibrování obzorem? A postupně jako by tam natékalo zlato!?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 242 návštevníků