armin píše:Trini píše:
Škoda, že tě ty růže a život nedělají natolik št'astným, abys přestal rejpat do druhých.
Já do nikoho nerejpu.
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:Tak jsem letos konečně ochutnala letošní naše cukety. Moc dobrééé, mňam...
Mám tu žluté, zelené i proužkované....dobré jsou všechny.
Také jsem si dala grilované (ale koupené) cukety. Byly vynikající, Ale jinak jsem karfiolová.
Na cukety bych si stejně netroufla. Zkouším rybíz, ale nic moc. Ale možná bude pár rajčat.
Kočky cukety milují...ovšem musí být na pórku, se sýrem a s vajíčkem...takové lečo... to se pak po něm mohou přímo utlouct...
Trini píše:To se jim nedivím. Taky miluju cuketu na pánvi s česnekem, vejcem a sýrem. Ještě si k tomu ráda dám krémžskou hořčici.
Alaja píše:U nás svatojánci svítili...myslím že kolem 18 června. Ale bylo jich na zahradě nějak málo, asi jen 2 - 3.....
Jeden pravidelně, když se objevila první hvězda na nebi, obletěl celou zahradu, posvítil si i na mne, jak sedím před boudou...a pokračoval dál.
Pár večerů svítili, ale pak se rozpršelo a svícení zabalili...
Dnes večer tu máme pořádné lijáky.....brrr....a nyní se to sem řítí i s blesky.....
Alaja píše:Trini píše:To se jim nedivím. Taky miluju cuketu na pánvi s česnekem, vejcem a sýrem. Ještě si k tomu ráda dám krémžskou hořčici.
Zkoušela jsem podusit místo cukety nasekaný salát a mladou mrkvičku...také jim to chutnalo. mě také...
Na cukety bych si stejně netroufla.
Trini píše:Hm... Takže to jde uvařit něco ze salátu.
Trini píše:Na Poradně je to zábavné. Salmo kdysi přebral slovo brambora, ne pojem - protože to by věděl, o co jde. A ted' tam s tím slovem s Janou žonglujou.
Odbanovali Petra - to neudělá arminovi radost. Ale zřejmě ho za chvíli zase zabanujou. "SČA" má zřejmě problém s vulgaritou.
armin píše:Trini píše:Na Poradně je to zábavné. Salmo kdysi přebral slovo brambora, ne pojem - protože to by věděl, o co jde. A ted' tam s tím slovem s Janou žonglujou.
Odbanovali Petra - to neudělá arminovi radost. Ale zřejmě ho za chvíli zase zabanujou. "SČA" má zřejmě problém s vulgaritou.
Zamyslela ses někdy nad tím, proč zrovna tebe Vostál neposílá do prdele?
No proto, že už v prdeli jsi - v té jeho.
A to mu dělá nejspíš dobře.
A tak jsi zkrátka od něj hájená.
Já v prdeli nejsem a nikdy nebudu a to ho nejvíc sere.
Trini píše:armin píše:Trini píše:Na Poradně je to zábavné. Salmo kdysi přebral slovo brambora, ne pojem - protože to by věděl, o co jde. A ted' tam s tím slovem s Janou žonglujou.
Zamyslela ses někdy nad tím, proč zrovna tebe Vostál neposílá do prdele?
To je úroven. Tomášovi by se podivili, kam jsi to dopracoval.
Trini píše:Na Poradně je to zábavné. Salmo kdysi přebral slovo brambora, ne pojem - protože to by věděl, o co jde. A ted' tam s tím slovem s Janou žonglujou.
armin píše:To je Vostálova úroveň.
A mně žádná úroveň - ani ta Vostálova - není cizí.
Vše je Vědomí v pohybu.
Nebo ne?
armin píše:Trini píše:armin píše:Zamyslela ses někdy nad tím, proč zrovna tebe Vostál neposílá do prdele?
To je úroven. Tomášovi by se podivili, kam jsi to dopracoval.
To je Vostálova úroveň.
Alaja píše:armin píše:To je Vostálova úroveň.
Vše je Vědomí v pohybu.
Nebo ne?
Hmmm, a o co ti tady vlastně jde?
Zase trénuješ pošťuchování do lidí?
Trini píše:Alaja píše:armin píše:To je Vostálova úroveň.
Vše je Vědomí v pohybu.
Nebo ne?
Hmmm, a o co ti tady vlastně jde?
Zase trénuješ pošťuchování do lidí?
Zase se vožral a nemá se pod kontrolou.
Uživatelé procházející toto fórum: vostalpetr a 41 návštevníků