Reinkarnace

naše první fórum... :-)

Re: Reinkarnace

Příspěvekod Trini » čtv 23. zář 2021 18:42:06

Alaja píše:
Trini píše:My tři : Alaja, Petr a já se máme rádi. Dřive jsi k tomu také patřil. Ted' ses proti nám postavil (přesně podle arminova plánu), to je ok. Ale nech nás na pokoji. Nebo jsi nějak uhranutý, že jinak nemůžeš?

Že by zase nějaký Arminův sociologický pokus?? :ble:

Armin nás chce dostat od sebe a poštvat proti Petrovi. U Honzama a Pedrita se mu to už povedlo.
Trini

Příspěvekod Alaja » čtv 23. zář 2021 18:45:39

Trini píše:
Alaja píše:
Trini píše:My tři : Alaja, Petr a já se máme rádi. Dřive jsi k tomu také patřil. Ted' ses proti nám postavil (přesně podle arminova plánu), to je ok. Ale nech nás na pokoji. Nebo jsi nějak uhranutý, že jinak nemůžeš?

Armin nás chce dostat od sebe a poštvat proti Petrovi. U Honzama a Pedrita se mu to už povedlo.

Co mi víme, co že se to děje v zákulisí......u Armina, u Jany... :nevim:
Alaja

Příspěvekod Trini » čtv 23. zář 2021 18:45:56

honzam píše:Dobře. Můžu to tak nechat, když se máte rádi. Jen si myslím, že armin ani Jana nejsou žádná zlá monstra, která musíte za každou cenu a za všech okolností zapudit.

Ale uznáváš, že je to naše věc, nebo?

Stejně tak je tvoje věc, že jsi ted' dohromady s arminem a Janou. Jana bude velmi potěšená a pro armina je to zázrak. :mrgreen:

:-)
Trini

Příspěvekod Trini » čtv 23. zář 2021 18:47:57

Alaja píše:
Trini píše:
Alaja píše:

Co mi víme, co že se to děje v zákulisí......u Armina, u Jany..... :nevim:

At' si dělaj, co chtěj, ale at' tady armin konečně přestane prudit.
Trini

Příspěvekod honzam » čtv 23. zář 2021 18:48:39

Trini píše:Ale nevidím žádný důvod kvůli arminovi tady diskutovat. Prostě at' tady už nepíše a bude klid, nikdo se k němu nebude chovat "nepřátelsky" = adekvátně na jeho projev.

Se tady asi pokouším o nemožné :) Ty hradby jsou už moc vysoké a není virtuální prostředek, který by je překonal. Indiáni mohli zakopat válečné sekery a usmířit se dýmkou míru.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod honzam » čtv 23. zář 2021 18:50:25

Trini píše:Armin nás chce dostat od sebe a poštvat proti Petrovi. U Honzama a Pedrita se mu to už povedlo.

To je přece nesmysl. Píšu tady sám za sebe. Armin mě nijak neřídí, leda by opravdu používal tu černou magii.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Trini » čtv 23. zář 2021 18:51:10

Alaja píše:
honzam píše:
Alaja píše:
honzam píše:Jak můžeš lidi odsuzovat podle nějakého domnělého poznání/nepoznání světla? To je přece absurdní.

Odsuzovat?? Já jim jen vracím to, čím mne obdarovávají...

Ten, kdo to světlo už poznal, by nikdy o tom světle nepsal to, co oni.
Vím to, znám spoustu lidí, co to světlo už poznali a nikdy o něm nemluvili či nepsali negativně...NIKDY....

To se mi zdá jako dost fanatické stanovisko, když tady mluvíme o nějakém Tvém prožitku světla.

:mrgreen:

To víš, nejdříve měl d'ábla, ted' má pravdu a světlo žádné. Perfektně pasuje k Janě a arminovi. (Uvidí se jak dlouho. :mrk: )
Trini

Příspěvekod honzam » čtv 23. zář 2021 18:52:11

Alaja píše:Co mi víme, co že se to děje v zákulisí......u Armina, u Jany... :nevim:

Žádných zákulisních pletichů se neúčastním a o žádných nevím.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Trini » čtv 23. zář 2021 18:52:26

honzam píše:
Trini píše:Armin nás chce dostat od sebe a poštvat proti Petrovi. U Honzama a Pedrita se mu to už povedlo.

To je přece nesmysl. Píšu tady sám za sebe. Armin mě nijak neřídí, leda by opravdu používal tu černou magii.

Poznáš to, kdyby někdo proti tobě používal černou magii?
Trini

Příspěvekod honzam » čtv 23. zář 2021 18:53:10

Trini píše:
honzam píše:Dobře. Můžu to tak nechat, když se máte rádi. Jen si myslím, že armin ani Jana nejsou žádná zlá monstra, která musíte za každou cenu a za všech okolností zapudit.

Ale uznáváš, že je to naše věc, nebo?

Stejně tak je tvoje věc, že jsi ted' dohromady s arminem a Janou. Jana bude velmi potěšená a pro armina je to zázrak. :mrgreen:

Za sebe to dokážu respektovat a neprudit.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Trini » čtv 23. zář 2021 18:55:24

honzam píše:
Trini píše:Ale nevidím žádný důvod kvůli arminovi tady diskutovat. Prostě at' tady už nepíše a bude klid, nikdo se k němu nebude chovat "nepřátelsky" = adekvátně na jeho projev.

Se tady asi pokouším o nemožné :) Ty hradby jsou už moc vysoké a není virtuální prostředek, který by je překonal. Indiáni mohli zakopat válečné sekery a usmířit se dýmkou míru.

Kdyby se stal opravdový zázrak a armin by se osvobodil od toho zlého v sobě, tak by to bylo možné.

Trini

Příspěvekod honzam » čtv 23. zář 2021 18:58:23

Trini píše:To víš, nejdříve měl d'ábla, ted' má pravdu a světlo žádné. Perfektně pasuje k Janě a arminovi. (Uvidí se jak dlouho. :mrk: )

Omlouvám se, že jsem se takhle oddělil od party a oslabil ji, ale duchovní vývoj si jde svou cestou. Staré ďábelské časy, kdy jsem se všemi schopnostmi bil za rebela Petra jsou už minulostí.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Alaja » čtv 23. zář 2021 18:58:49

Takže se můžeme vrátit k tématu - reinkarnace...že ano...

Jak jsem už psala, tak ty vize z holotropka moc neberu. Vize - jak stojím na vrcholu 5stupňové bílé pyramidy, hledím do dáli a jsem mužský, nebo chrámová tanečnice kdesi v Indii, nebo sedím na obrubě bazénu před Tadž Mahálem a pláču pro někoho, koho jsem ztratila a pak ještě vize svítícího šestiúhelníka....
A nebo ta vize z klinické smrti - ti "svatí" - nebo jak jsem si říkávala, když jsem byla malá - princové a princezny - mne jaksi káraly za to, že jsem se tam objevila, ale dosud nesplnila nějaký úkol....
Je fakt, že během několika let byl můj život přejinačen a z vesnické holky v jednotřídce a stala školačka ve velké škole a bydlela jsem ve městě, což mi dávalo více možností ke studiu, než by bylo v případě té vesnice.... No a jediné "nebe" kde mají 33 "svatých" - bohů ...je to buddhistické nebe Tušita. Odtud se lidi zrozují zpátky na Zem, aby konečně našli tu dharmakaju....nebo tak nějak se o tom píše...

Alaja

Příspěvekod honzam » čtv 23. zář 2021 18:59:55

Trini píše:
honzam píše:

Poznáš to, kdyby někdo proti tobě používal černou magii?

Nevím, určitě to říct nedokážu. :)
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Trini » čtv 23. zář 2021 19:01:04

honzam píše:
Trini píše:To víš, nejdříve měl d'ábla, ted' má pravdu a světlo žádné. Perfektně pasuje k Janě a arminovi. (Uvidí se jak dlouho. :mrk: )

Omlouvám se, že jsem se takhle oddělil od party a oslabil ji, ale duchovní vývoj si jde svou cestou. Staré ďábelské časy, kdy jsem se všemi schopnostmi bil za rebela Petra jsou už minulostí.

Ty ses bil za každého, když do něho někdo najížděl. Jako pravý rytíř. Škoda, že je to pryč.
Trini

Příspěvekod Alaja » čtv 23. zář 2021 19:02:50

honzam píše:To je přece nesmysl. Píšu tady sám za sebe. Armin mě nijak neřídí, leda by opravdu používal tu černou magii.

Vždyť patří k těm červeným čepicím, a ti se magií přece zabývají, ať bílou či černou nebo šedivou.... :medith:
Alaja

Příspěvekod honzam » čtv 23. zář 2021 19:08:12

Trini píše:Ty ses bil za každého, když do něho někdo najížděl. Jako pravý rytíř. Škoda, že je to pryč.

Ta Pravda je skutečně přísná a nenechá mě moc vyvádět. Je to opravdu jako bych byl začarovaný a žila místo mě.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod honzam » čtv 23. zář 2021 19:13:18

Alaja píše:Takže se můžeme vrátit k tématu - reinkarnace...že ano...

Mě by zajímalo, jestli se zásadní událost z minulého života může opakovat. Ve stejný den a ve stejném věku. Například v jednom životě useknou někomu hlavu a v dalším se mu ve stejný den a na rok stejně starému přihodí bez zjevné příčiny něco s krční páteří, co ho poznamená na zbytek toho dalšího života, který vlastně v tom předchozím nemohl prožít.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Alaja » čtv 23. zář 2021 19:18:59

honzam píše:

Mě by zajímalo, jestli se zásadní událost z minulého života může opakovat. Ve stejný den a ve stejném věku. Například v jednom životě useknou někomu hlavu a v dalším se mu ve stejný den a na rok stejně starému přihodí bez zjevné příčiny něco s krční páteří, co ho poznamená na zbytek toho dalšího života, který vlastně v tom předchozím nemohl prožít.

Tak to nevím...

Jen mám dojem, že kdyby se vnitřně nějak změnil (nejspíš k lepšímu) , tak by k tomu nemělo dojít..... :nevim:
Alaja

Příspěvekod honzam » čtv 23. zář 2021 19:24:25

Alaja píše:
honzam píše:

Tak to nevím...

Jen mám dojem, že kdyby se vnitřně nějak změnil (nejspíš k lepšímu) , tak by k tomu nemělo dojít..... :nevim:

Obecně se říká, že různá zranění se mohou v dalších životech vracet jako potíže s danou částí těla.
E PLURIBUS UNUM
honzam

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný