Z Poradny a Inspiruj

naše první fórum... :-)

Re: Z Poradny a Inspiruj

Příspěvekod Alaja » čtv 14. říj 2021 19:43:27

honzam píše:
vostalpetr píše:Prostě kdo s čím zachází tím také schází

neboli

Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá

Kdo dlouho hledí do lásky, toho láska pohltí. :srdce:

Přejede ho vlak? :nevim:
Alaja

Příspěvekod honzam » čtv 14. říj 2021 19:56:29

Alaja píše:Pánové, no já nevím..... :nevim:

A co třeba rovnou tuhletu ?

https://www.youtube.com/watch?v=DyYUqoRcX9g

Nebo právě tuhle :-)

Princové jsou na draka - Jestli to nebude láska
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod honzam » čtv 14. říj 2021 19:59:47

Alaja píše:
honzam píše:

neboli

Tak to v životě někdy chodí, když nemáš štěstí na toho pravého. Jak by napsala Jana ... Bez lásky je všechno špatně.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod vostalpetr » čtv 14. říj 2021 20:05:56

Bez lásky je všechno špatně.

Jana je blbka, netuší že láska je všechno, tudíž že bez lásky není vůbec nic,

i ta její pitomost je láska, jen je prostě pitomá...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » čtv 14. říj 2021 20:08:26

Vidíš jak z toho blbneš,

už jsi se dal na pohádky jako ta Jana...
vostalpetr

Příspěvekod honzam » čtv 14. říj 2021 20:19:37

vostalpetr píše:

Vidíš jak z toho blbneš,

Blbnul jsem i bez lásky. O moc horší už to být nemůže. :-)
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Alaja » čtv 14. říj 2021 20:22:10

honzam píše:
Alaja píše:
honzam píše:

neboli

Tak to v životě někdy chodí, když nemáš štěstí na toho pravého. Jak by napsala Jana ... Bez lásky je všechno špatně.

No nevím...
Železniční přejezd byl asi osud obou...jí i jejího prvního.... :nevim:
Alaja

Příspěvekod Alaja » čtv 14. říj 2021 20:27:44

honzam píše:
vostalpetr píše:

Vidíš jak z toho blbneš,

Blbnul jsem i bez lásky. O moc horší už to být nemůže. :-)

Může...ještě tu máme mesiášovství na plný úvazek.... :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod honzam » čtv 14. říj 2021 20:54:21

Alaja píše:Může...ještě tu máme mesiášovství na plný úvazek.... :mrgreen:

Moje prvotní poslání je mateřství na plný úvazek. Pokud bych měl přejít na mesiášovství, tak jen v zájmu dětí (zvířat včetně lidí). To zatím obstarává Greta. Navíc se nepovažuji za přirozeného vůdce, jsem jen nedomrlá nezkušená šedivka omezená lidským tělem.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Alaja » čtv 14. říj 2021 21:04:09

honzam píše:

Moje prvotní poslání je mateřství na plný úvazek. Pokud bych měl přejít na mesiášovství, tak jen v zájmu dětí (zvířat včetně lidí). To zatím obstarává Greta. Navíc se nepovažuji za přirozeného vůdce, jsem jen nedomrlá nezkušená šedivka omezená lidským tělem.

Co se dá dělat.

Tuhle jsem zkoukla jedno video a v něm bylo, že tu nějací šedivci opravdu ztoskotali, někteří i chvilku žili, umřeli...
Říkala jsem si, kam se asi podělo jejich vědomí.... do křesťanského nebe se asi nedostali...
Bylo snad vcucnuto zpátky na mateřskou loď a pak znovu použito? Nebo se rozplynulo v UV? Nebo tu kolem nás takové vědomí poletuje a hledá vhodnou možnost, jak se znovu projevit v hmotném světě? Třeba tím, že se přilepí k nějakému vhodnému člověkovi?
A nebo...?
:nevim:
Alaja

Příspěvekod honzam » čtv 14. říj 2021 21:09:56

Alaja píše:
honzam píše:

Co se dá dělat.

Tuhle jsem zkoukla jedno video a v něm bylo, že tu nějací šedivci opravdu ztoskotali, někteří i chvilku žili, umřeli...
Říkala jsem si, kam se asi podělo jejich vědomí.... do křesťanského nebo se asi nedostali...
Bylo snad vcucnuto zpátky na mateřskou loď a pak znovu použito? Nebo se rozplynulo v UV? Nebo tu kolem nás takové vědomí poletuje a hledá vhodnou možnost, jak se znovu projevit v hmotném světě? Třeba tím, že se přilepí k nějakému vhodnému člověkovi?
A nebo...?
:nevim:

Všechny fotky a videa šediváků jsou padělky, nemají humanoidní tělo a nejsou z hmotného světa.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Alaja » čtv 14. říj 2021 21:13:19

Jednu šedivačku jsem viděla...něčími očima ....ale netuším, zda to byl hmotný objekt, nebo nehmotný....ono mezi tím není rozdíl
Alaja

Příspěvekod Alaja » čtv 14. říj 2021 21:15:16

honzam píše:Všechny fotky a videa šediváků jsou padělky, nemají humanoidní tělo a nejsou z hmotného světa.

A už jsi zjistil, odkud (a jak ) se tvá šedivačka najednou vzala a proč si vybrala právě tebe?
Alaja

Příspěvekod honzam » čtv 14. říj 2021 21:25:09

Alaja píše:
honzam píše:Všechny fotky a videa šediváků jsou padělky, nemají humanoidní tělo a nejsou z hmotného světa.

A už jsi zjistil, odkud (a jak ) se tvá šedivačka najednou vzala a proč si vybrala právě tebe?

Zformovala se spojením ženské a mužské jemnohmotné hadí části do jednoho těla. Stalo se to, protože se k tomu obě části vyvinuly tak, že ženská se stala dominantní a postavila se v tom spojení nad mužskou. Většinou se to v člověku zřejmě spojí opačně a stane se něčím jiným, co se už dál také nerodí do hmotného světa.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod honzam » čtv 14. říj 2021 21:26:54

Alaja píše:Jednu šedivačku jsem viděla...něčími očima ....ale netuším, zda to byl hmotný objekt, nebo nehmotný....ono mezi tím není rozdíl

Je mezi tím rozdíl. Moje nehmotné tělo může prostupovat hmotnými objekty a stále ho vnímám uvnitř té hmoty, kterou prochází.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Alaja » čtv 14. říj 2021 21:41:58

honzam píše:
Alaja píše:Jednu šedivačku jsem viděla...něčími očima ....ale netuším, zda to byl hmotný objekt, nebo nehmotný....ono mezi tím není rozdíl

Je mezi tím rozdíl. Moje nehmotné tělo může prostupovat hmotnými objekty a stále ho vnímám uvnitř té hmoty, kterou prochází.

Já to myslela tak, že to nejde rozeznat tím cizím zrakem. Vše je stejně jasné, stejně ostré, barevné. Hmotné či nehmotné. :-)
Alaja

Příspěvekod Jana » pát 15. říj 2021 6:36:20

vostalpetr píše:
A cože není tedy skutečné ???

Zkusíme se nejdřív podívat na to, o čem mohu mluvit jako o skutečném. Aby se našla společná řeč, můžeme vycházet z tohohle:

honzam píše:Za egem nalézám své dítě a lásku.

Ano. Za svým dítětem, i když jeho projev individuality je originální, nalézám lásku, která je v konečném poznání stejná.

V podstatě za veškerým proměnlivým projevem, který lze vnímat smysly skrz mysl je totéž, naše stejná přirozenost - vědomá existence, která je láskou, blahem, štěstím, o které se mluví jako o SČA, ve které neexistuje nic, co by se jevilo jako cizí.

Ta láska tady není proto, že to dítě (ego) dosáhlo nějaké kvality, ale je tady prostě jen proto, že to dítě jí nepochybně ve skutečnosti je. Nezávisle na časoprostoru, na tom, kde je, kým věří, že je, na tom, co si kdo o něm myslí, co si myslí samo. A zajímavé je, že ta láska je nezávislá i na tom, zda je nebo není ve fyzickém těle. Její existence opuštěním fyzického těla nekončí. Všichni mí milovaní, co opustili tělo, jsou stále stejnou láskou, stejným štěstím, stejným blahem. Dalo by se říct, že to spojení v lásce nemá šanci vůbec nic narušit. Nic to ke štěstí nepotřebuje.

Takže skutečná je z mého pohledu jen SČA, která je láskou a která je podstatou všeho, co je.

To co není láskou, je zabarvení existence myslí, je to "vidění skrz špinavé brýle" osobní mysli, a to je tím, co není skutečné. Skrz špinavé sklo je svět špinavý. V jasném poznání je skutečnost krásná, zářivá, je - dalo by se říct - až zázračná.

Je to, jako by se poznání nezastavovalo v povrchním poznávání skrz mysl a smysly, ale lehce šlo až za ego, za iluzi, až za osobní pohled skrz mysl.

A je možné zůstávat i v té mentální hře, pokud to baví, na to, jak co kdo proč nemůže být láskou, jak je co špatně, jak by co nemělo být, jak je kdo postižený horší osobní kvalitou, nižší inteligencí, než je norma, než by bylo žádoucí a přijatelné.
Jana

Příspěvekod Jana » pát 15. říj 2021 7:37:52

honzam píše:

neboli

:srdce:
Jana

Příspěvekod vostalpetr » pát 15. říj 2021 9:05:39

Takže skutečná je z mého pohledu jen SČA, která je láskou a která je podstatou všeho, co je.

To co není láskou, je zabarvení existence myslí, je to "vidění skrz špinavé brýle" osobní mysli, a to je tím, co není skutečné. Skrz špinavé sklo je svět špinavý. V jasném poznání je skutečnost krásná, zářivá, je - dalo by se říct - až zázračná.

Je to, jako by se poznání nezastavovalo v povrchním poznávání skrz mysl a smysly, ale lehce šlo až za ego, za iluzi, až za osobní pohled skrz mysl.

A je možné zůstávat i v té mentální hře, pokud to baví, na to, jak co kdo proč nemůže být láskou, jak je co špatně, jak by co nemělo být, jak je kdo postižený horší osobní kvalitou, nižší inteligencí, než je norma, než by bylo žádoucí a přijatelné.

Takže,

když je ta tvoje SČA podstatou všeho, tak musí být i podstatou tý "špíny",

jak jinak by by ta špína asi tak mohla existovat ???

Pokud tady hraje někdo nějakou mentální hru,

tak jsi to ty, s tím svým zasraným dělením na Lásku a špínu,

to jsou katolický sračky a ty jsi katolická blbka...

Bohužel, bez světla a prostoru je to tvý poznávání a ta tvoje SČA leda tak pouze hovnem,

proto zákonitě píšeš sračky...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » pát 15. říj 2021 9:08:09

A kdo dlouho chlastá rum, toho alkoholismus pohltí... :srdce:
vostalpetr

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný