honzam píše:Trini píše:honzam píše:Trini píše:Vidíš snad nějaké třísky v našich očích?
Vidím, že se neumíte chovat. Urážíte armina.
Jo, vidíš třísky.
Malé děti.
Maličké třísky.
honzam píše:Trini píše:honzam píše:Trini píše:Vidíš snad nějaké třísky v našich očích?
Vidím, že se neumíte chovat. Urážíte armina.
Jo, vidíš třísky.
Malé děti.
Trini píše:Když si měl za mistra Petra, Honzame, tak si měl větší smysl pro humor.
honzam píše:vostalpetr píše:Vidím, že se neumíte chovat. Urážíte armina.
Říkám ti zcela jasně že pocitově blbne a proto se mu to vrací...
Každý někdy pocitově blbne, to už patří k lidské povaze.
honzam píše:Trini píše:Když si měl za mistra Petra, Honzame, tak si měl větší smysl pro humor.
Já vím.
Trini píše:Maličké třísky.
honzam píše:Trini píše:Maličké třísky.
Šediváci asi obecně nemají moc velký smysl pro legraci.
Alaja píše:honzam píše:Trini píše:Když si měl za mistra Petra, Honzame, tak si měl větší smysl pro humor.
Já vím.
Ty jsi se už s arminem osobně setkal?
Alaja píše:honzam píše:Trini píše:Maličké třísky.
Šediváci asi obecně nemají moc velký smysl pro legraci.
No, a mám dojem, že ani nemají tucha o tom, jak se jejich "oběti" při tom jejich vědeckém zkoumání cítí....
honzam píše:Osobně ne, jen prostřednictvím Pravdy. Začal jsem ho vidět z jiné perspektivy, která mi dřív nebyla dostupná.
honzam píše:Pravdivě?
Alaja píše:honzam píše:Pravdivě?
No, kdyby to věděli, tak nebudou používat při těch svých "průzkumech" to jasné bílé světlo....jakési anestetikum...
Oběť je sice při vědomí, ale je jí všechno fuk, neb je její mysl "ukonejšena" tím mateřským bílým světlem...
Někdy to to ten vysoký šedivák odflákne, nebo je už unavený a oběť vnímá všechny své fyzické bolesti, co jí ti vědátoři udělali....
Jde o to, že bez těla jsi TO, ale neuvědomuješ si to. S tělem jsi já, ale neuvědonuješ si TO. Ale máš tendeci to chtít uvědomit. Závěr? Musíš umřít v těle, dřív než tělo. Nebo ne, jde jen o dotek. A předním ani po něm už nic...
Pedrito píše:Musíš umřít v těle, dřív než tělo.
Alaja píše:honzam píše:Pravdivě?
No, kdyby to věděli, tak nebudou používat při těch svých "průzkumech" to jasné bílé světlo....jakési anestetikum...
Oběť je sice při vědomí, ale je jí všechno fuk, neb je její mysl "ukonejšena" tím mateřským bílým světlem...
honzam píše:Díky. Nevěděl jsem, že je to světlo při "únosech" vnímáno jako mateřské. Sám ho vnímám jako buddhistické mettá. Je to taková svítící mateřská pečující laskavost nad hlavou mezi rohy.
Alaja píše:honzam píše:Díky. Nevěděl jsem, že je to světlo při "únosech" vnímáno jako mateřské. Sám ho vnímám jako buddhistické mettá. Je to taková svítící mateřská pečující laskavost nad hlavou mezi rohy.
Často jsem o tom četla v mnoha popisech oněch únosů. ..oběti se cítily fajn, vnímaly, že je onen vysoký šedivák má "rád", že je miluje a tak podobně...a nevnímaly při tom stav svého těla. Ať už fyzického, nebo astrálního....
No a také to bylo o manipulaci s jejich pamětí...a s časem....
Oběti pozměnily vzpomínky...mívala, ta oběť, falešné vzpomínky....několik vrstev...když se odstranila jedna falešná vrstva, objevila se další, často také falešná....
Vysrat se na to můžeš, ale nic to nezmění. Tendence je tendence, a tahle je tou touhou pod touhou. Můžeš se stavět na hlavu, ale kosmos funguje jak funguje a jinak nebude. Jedině tohle uvolní potenciál, který jediný to vyřeší, neosobní a bezděčný. Prostý tebe. Tohle jsem já nevymyslel, takhle to je a funguje.
Alaja píše:Často jsem o tom četla v mnoha popisech oněch únosů. ..oběti se cítily fajn, vnímaly, že je onen vysoký šedivák má "rád", že je miluje a tak podobně...
Pedrito píše:. Můžeš se stavět na hlavu, ale kosmos funguje jak funguje a jinak nebude.
Pedrito píše:vostalpetr píše:Vysrat se na to můžeš, ale nic to nezmění. Tendence je tendence, a tahle je tou touhou pod touhou. Můžeš se stavět na hlavu, ale kosmos funguje jak funguje a jinak nebude. Jedině tohle uvolní potenciál, který jediný to vyřeší, neosobní a bezděčný. Prostý tebe. Tohle jsem já nevymyslel, takhle to je a funguje.
Takhle fungují pocitářský idioti co se bojí smrti, nebo maj problém se světem viz Budha, Ježíš a spol.
Ale proč proboha?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 292 návštevníků