Jenže Atmán není něco mrtvého, a Kristus není někdo, kdo má nějaký příběh, jak si mnozí představují. Je to živé, ale nespoutané časoprostorem.
honzam píše:Živý Kristus je můj Pán.
V době, kdy to mělo příměs extáze, to vypadalo tak, jako ( a to se bude Poli líbit) jako kdyby z těla zářilo světlo.
vostalpetr píše:V době, kdy to mělo příměs extáze, to vypadalo tak, jako ( a to se bude Poli líbit) jako kdyby z těla zářilo světlo.
Nevím jak Polina ale já jsem ti zcela jasně řekl, že jakmle začneš srát svoje hovna vo světle,
pošlu tě s těmi tvými lžemi do
PRDELE TY NOTORICKÁ LHÁŘKO !!!
vostalpetr píše:honzam píše:Živý Kristus je můj Pán.
To odpovídá Jungovu názoru...
vostalpetr píše:Tobě se to nějak motá všechno dohromady, nebo si snad myslíš že i mimouši jsou katolíci ???
vostalpetr píše:Tobě se to nějak motá všechno dohromady, nebo si snad myslíš že i mimouši jsou katolíci ???
Jana píše:Ono to může být ještě radikálnější, že se neodštípne část zlomyslného ega, která na pohřbu místo kondolování gratuluje, ale to ego vezme kramle úplně. Zůstane to, čemu říkají někteří Atmán, jiní Kristus, a další pravé Já.
Jenže Atmán není něco mrtvého, a Kristus není někdo, kdo má nějaký příběh, jak si mnozí představují. Je to živé, ale nespoutané časoprostorem.
V době, kdy to mělo příměs extáze, to vypadalo tak, jako ( a to se bude Poli líbit) jako kdyby z těla zářilo světlo. V noci ve spánku beze snů zářila jen tahle vědomá blaženost bez těla a ráno, když se probudila mysl, tak se objevil svět a v srdci zářila živá láska.
A jak to vypadá teď?
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ano
to oooooooooooooooooooooooooooooooo je tady taky
oooooooooooooooooooooo jako obdiv
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako mňam
vostalpetr píše:V době, kdy to mělo příměs extáze, to vypadalo tak, jako ( a to se bude Poli líbit) jako kdyby z těla zářilo světlo.
Nevím jak Polina ale já jsem ti zcela jasně řekl, že jakmle začneš srát svoje hovna vo světle,
pošlu tě s těmi tvými lžemi do
PRDELE TY NOTORICKÁ LHÁŘKO !!!
Nemám zájem
Ono je to pořád stejné, jen jakmile zmizí mysl v tichu srdce, tak to časoprostorové uspořádání zmizí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 127 návštevníků