salmo1cz píše:Tak jasně AI nelení a hnedle naservíruje potravu.
Znám holčičku, která poslepu „přečetla“ SPZ auta na druhé straně domu, říká lektorka extraokulárního vidění
https://www.flowee.cz/rozhovory/14312-z ... d=33038241
vostalpetr píše:O tom nic nevím, protože se o to nezajímám,
Ale při uvolnění se od ztotožnění se s tělem dochází ke spojení s UV
Takže tyto věci pak mohou fungovat přes toto napojeni...
Budu muset dopsat poslední vlákno, aby bylo jasnější co se děje při relaxaci čili meditaci,
Tam právě díky uvolnění dochází k napojení na UV, což nemusí být vždy příjemné a může být i děsivé..
Je to spontánní proces, který se podobným způsob zřejmě děje i při umírání a odtelesnéni
I když to asi nebude stejne jako v meditaci...
salmo1cz píše:Tak zrovna Dr.Moody odvolal to co popisoval a pak odvolal to co odvolal... údajně.
Já u toho nebyl takže těžko říci.
Nicméně je tu ale poměrně těžká váha, primář kardiologie Pim van Lommel.
Nějaké práce uveřejnil i odborný časopis The Lancet a to jako má svojí váhu.Oni neuveřejní ledajaký blábol.
Z podobného ranku mě osobně fungují virgule na vodu a kovy...to funguje bezvadně.
Z lidového léčitelství znám několik případů kdy to opravdu fungovalo a nebyl to nějaký placebo efekt.Třeba patní ostruha se řeší ozařováním na radiologii a léčitel ty záněty vyřešil během dvou sezení.
Arat píše:Mno, taky dojdu s jednou svou zkušeností, která ale nedává jednoznačnou odpověď.
Delší dobu, roky, je mi velmi blízký jeden kamarád. Duchovně. Ne jeho osoba, to už máme za sebou, resp. já to mám za sebou.
Delší dobu jsme nebyli v bližším kontaktu, až včera.
Odpoledne jsem si na něj vzpomněla a pak večer, který už jsem měla po celém dni za sebou a tu jsem cítila nezvyl tlak na hrudi, jako by byl se mnou...
Psala jsem mu SMS, jestli je ok, ano, je ok., psal.
Nevím, proč se u mne vzal ten stav ...
Paradoxy píše:salmo1cz píše:Tak zrovna Dr.Moody odvolal to co popisoval a pak odvolal to co odvolal... údajně.
Nějaké práce uveřejnil i odborný časopis The Lancet a to jako má svojí váhu.Oni neuveřejní ledajaký blábol.
Z podobného ranku mě osobně fungují virgule na vodu a kovy...to funguje bezvadně.
Z lidového léčitelství znám několik případů kdy to opravdu fungovalo a nebyl to nějaký placebo efekt.Třeba patní ostruha se řeší ozařováním na radiologii a léčitel ty záněty vyřešil během dvou sezení.
Může to tedy být tak, že se člověk nějakým způsobem odtotožní a tím se dostane do více univerzální sféry a tím pak vnímá jiného člověka a tím u něj najde zdravotní problém?
Paradoxy píše:vostalpetr píše:O tom nic nevím, protože se o to nezajímám,
Budu muset dopsat poslední vlákno, aby bylo jasnější co se děje při relaxaci čili meditaci,
Tam právě díky uvolnění dochází k napojení na UV, což nemusí být vždy příjemné a může být i děsivé..
Je to spontánní proces, který se podobným způsob zřejmě děje i při umírání a odtelesnéni
Napadá mě k tomu otázka, protože já úplně nevím, co je meditace. Dá se v meditaci poznat, co je osobní a co univerzální vědomí?
Paradoxy píše:salmo1cz píše:Tak zrovna Dr.Moody odvolal to co popisoval a pak odvolal to co odvolal... údajně.
Může to tedy být tak, že se člověk nějakým způsobem odtotožní a tím se dostane do více univerzální sféry a tím pak vnímá jiného člověka a tím u něj najde zdravotní problém?
vostalpetr píše:Paradoxy píše:vostalpetr píše:O tom nic nevím, protože se o to nezajímám,
Napadá mě k tomu otázka, protože já úplně nevím, co je meditace. Dá se v meditaci poznat, co je osobní a co univerzální vědomí?
Meditace je stav relaxace něco mezi spánkem a bdělým stavem,
Musím to dopsat co se pak děje,
Ale prostě přijde nějakým různým způsobem energie (duch) z venku
A může tě chtít pohltit
Ale je to různé, každý to má jinak
Ale je to poněkud děsivé
Že něco přišlo neznámého a chce tě ovládnout...
Většinou to přijde ve spánku po meditaci
Takto se spontánně napojujes na UV, Šakti, všeprostupující energii...
Žádné odtotožnění, ale dar od Boha.
Paradoxy píše:Něco podobnýho a i jiný věci se mi staly i v bdělém vědomí. Popravdě ale nevím, co to spustilo když se to dělo. Hrálo v tom roli asi i odevzdání, uvolnění, ale takový samočinný, asi to úmyslně nedokážu. U jednoho z těchhle vědomých zážitků v bdělým stavu přišlo vidění vnitřního srdce ve tvaru koule uvnitř zářivý jas, na povrchu rudá šlupička. A zase to byl paradox, na jednu stranu takový jakoby soucit se vším a na druhou jsem cítila, že to srdce je těsně před rozprsknutím se a byl v tom strašný strach ze smrti.
vostalpetr píše:Žádné odtotožnění, ale dar od Boha.
To přece nepoznáš jak moc je kdo napojen na UV,
Oněkom se může říci, že má velký srdce,
Tak to by vcelku vystihovalo UV, to je přece také velké jako celý prostor...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků