Už se ti to nějak zacyklilo.
Nikoli blbe,
jen jsem ti ty tvoje sračky zacyklil
Se podívám a vidím.
Moc si to komplikuješ
To chápu, pro džnániskou kundu je komplikací si zjistit jak se vytváří karma, vid....
Když má to svoje pozorování....
Už se ti to nějak zacyklilo.
Se podívám a vidím.
Moc si to komplikuješ
vostalpetr píše:armin píše:Trini píše: Pro mě je to unavující, a proto se těším domů.
Doma seš tady. A jak říká Renz, není úniku.
Není, ale můžeš to furt zkoušet hnupe třeba tím svým pozorováním...
Není úniku z projevu, ale ten není jen touto již silně pošramocenou zemí, zahrnuje v sobě nekonečně mnoho univerz, dimenzí atd.
Tohle by mohlo být místo, kam si chodí lidi odpočnout, inspirovat se. Nechápu ten smysl souboje. Je to pro mě furt překvapující. Lidi se řežou přece jinde a to nejsou duchovňáci. Jakto že to dosáhne až sem?
vostalpetr píše:Není úniku z projevu, ale ten není jen touto již silně pošramocenou zemí, zahrnuje v sobě nekonečně mnoho univerz, dimenzí atd.
Tady je to ale dobrý,
naprosto ideální místo pro rekreaci....
Pedrito píše: Mistr ví že meč dosáh svýho smyslu, když nebyl použit.
Pedrito píše:Tohle by mohlo být místo, kam si chodí lidi odpočnout, inspirovat se. Nechápu ten smysl souboje.
Mistr ví že meč dosáh svýho smyslu, když nebyl použit.
A to ho dělá zranitelným.. čemuž se brání.
Karma je z hlediska prohlédnutí mýtus.
Pedrito píše:Trini píše:Pedrito píše:Tohle by mohlo být místo, kam si chodí lidi odpočnout, inspirovat se. Nechápu ten smysl souboje.
Dřive jsi to chápal, že armin je provokátér a nikdy nedá pokoj.
Já sem chodím kvůli Alaje, Petrovi a Honzamovi = lidem, s kterými je milé si popovídat. Myslela jsem, že k tomu budeš patřit, ale bohužel.
Já tennto tvůj postoj nesdílím. A proto se rozchazíme.
vostalpetr píše:A to ho dělá zranitelným.. čemuž se brání.
Ale hovno,
dobroseři jako Mrdoslav nebo Jana umí jen útočit,
páč jsou to agresivní kundy co neuměj nic jinýho,
já osobně neshledávám nijakou potřebu útočit,
ale když dojde na věc,
tak nejlepším útokem je vobrana....
Ale kund požehnaně.
Pedrito píše:Ale tady to je asi v jiným duchu. V duchu... Takový hezký slovo, a nikde po něm vidu. Ale kund požehnaně.
vostalpetr píše:Není úniku z projevu, ale ten není jen touto již silně pošramocenou zemí, zahrnuje v sobě nekonečně mnoho univerz, dimenzí atd.
Tady je to ale dobrý,
naprosto ideální místo pro rekreaci....
armin píše:Ano, ale Trini se těší až z toho tady někam ("domů") unikne.
Zkrátka když si to tady (ten svůj svět) nějak pohnojí, tak by ráda někam "domů" k "mamince".
Ale žádná "maminka" či domov někde jinde není. Zkrátka už jsme dospělí tak je to jen na nás.
Pedrito píše:Země není nějaká vyhrazená planeta určená k inkarnaci. Duše žije teď, a nemá potřebu jít dál. Tu potřebu má ego, což je její šat. Utíká do módy holt. A ten šat má strašně moc vláken - paprsků. Tolik, až v sepětí v nich Vědomí blbne, v tom našem světě. A proč to tak bylo? Inu to šlo odvěků jediným možným směrem.
Matka je tím počátkem, a je přetrvájicí energií. Bohyně. Která ale na této úrovni miluje jen jednoho, Šivu. Takže realizuje jeho sny. Svoboda se může zdát jako zádrhel. Ale je to nutnost, v tomto tvoření.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 255 návštevníků