Jana píše:vostalpetr píše:.........................................................
Tak si tu fantazii méďo Béďo užij.
Určitě, jen co začneš fantazírovat začnu taky...
Jana píše:vostalpetr píše:.........................................................
Alaja píše:A kamže to mám jít?
vostalpetr píše:Jana píše:vostalpetr píše:.........................................................
Určitě, jen co začneš fantazírovat začnu taky...
armin píše:vostalpetr píše:
to jen naše ega se stále bráněj a žijí ve svém světě pomatených představ....
Vidíš, že to víš, akorát si to nejspíš nechceš sám u sebe uvědomit.
Nebo si to vědomuješ?
Jana nefantazíruje, ta láska je skutečná.
armin píše:iAlaja píše:A kamže to mám jít?
Za tím, co ti říká tvoje srdce, pokud ti mohu něco radit.
Vostál by ti doporučil asi něco jiného,
tak si vyber
armin píše:iAlaja píše:A kamže to mám jít?
Za tím, co ti říká tvoje srdce, pokud ti mohu něco radit.
Vostál by ti doporučil asi něco jiného,
tak si vyber
Alaja píše:Já na ty kecy, co říká srdce už dávno nevěřím....protože láska je slepá jak patrona a ví opravdu prd....
honzam píše:Alaja píše:Já na ty kecy, co říká srdce už dávno nevěřím....protože láska je slepá jak patrona a ví opravdu prd....
Jana má poznání, které si většina racionálně uvažujících lidí nedovede představit. Ono to její podání působí hodně neuvěřitelně, ale má reálný základ.
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:Já na ty kecy, co říká srdce už dávno nevěřím....protože láska je slepá jak patrona a ví opravdu prd....
Jana má poznání, které si většina racionálně uvažujících lidí nedovede představit. Ono to její podání působí hodně neuvěřitelně, ale má reálný základ.
Takové poznání, co jí dovoluje posmívat se těm, o kterých si ona myslí, že došli dál než ona a tím ohrožují její psaní na internetu?
Fuj, o takové poznání fakt nestojím....
Už jsem psala, že ji začnu akceptovat až tehdy, když rozpozná ono světlo UV...a upevní se v něm ....dřív ne...
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:Já na ty kecy, co říká srdce už dávno nevěřím....protože láska je slepá jak patrona a ví opravdu prd....
Takové poznání, co jí dovoluje posmívat se těm, o kterých si ona myslí, že došli dál než ona a tím ohrožují její psaní na internetu?
Fuj, o takové poznání fakt nestojím....
Už jsem psala, že ji začnu akceptovat až tehdy, když rozpozná ono světlo UV...a upevní se v něm ....dřív ne...
To si do Jany promítáš, co v ní není. Píše z lásky.
Pedrito píše:honzam píše:Jana píše:Lepší, než něco takového říkat, je to přímo poznávat. Jestliže je jasné, že absolutně veškerá existence je SČA, tak pochopitelně je veškerá existence láskou. Doufám, že nechceš tvrdit, že ta existence, kdy má Tvá mysl v blaženém relaxu dovolenou, není láskou.
Když to čtu, Pán Kristus ve mně září a vede mě Petra obejmout svými křídly do té velké proudící lásky.
V té lásce je spojení nás všech skrze jediného milujícího Otce.
Ty jsi teda poeta a pěkně mystickej, já hadr.
To si do Jany promítáš, co v ní není. Píše z lásky.
Pedrito píše:A tohle chceš říct svým dětem? Nazvaly by tě krutým dědkem.
kdy má Tvá mysl v blaženém relaxu
vostalpetr píše:To si do Jany promítáš, co v ní není. Píše z lásky.
No ty my víme že píše z lásky,
bohužel jen z tý lásky,
celá Skutečnost se jí scvrkla jen na lásku,
proto taky je kunda...
vostalpetr píše:kdy má Tvá mysl v blaženém relaxu
Já ti dám relax ty vopice, já ti ukážu takovej relax že budeš srát hovna zasraná vopice s relaxem...
Vo relaxu víš píču tak si to laskvě neber do svý zasraný huby plný lásky,
relax nemá nic společnýho s nějakou tvojí láskou....
Úplně chápu, jak ta láska může být dominantní nad vším ostatním a člověka ovládnout.
Lepší je "v blaženém opojení".
vostalpetr píše:Úplně chápu, jak ta láska může být dominantní nad vším ostatním a člověka ovládnout.
No a já to taky úplně chápu, takže
nezbejvá než jen poslat do prdele...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 239 návštevníků