vostalpetr píše:Vždyt tomu neustále posedle věnuješ pozornost ty vymrdaná píčo,
to je důkaz toho, že se za tím honíš a ne že to JE...
KDYBYS NEMĚLA V HLAVĚ VYMRDANÝ HOVNO TAK BYS TO BYLA I SCHOPNÁ POCHOPIT
Takže to, že neustále věnuješ pozornost pohlavním orgánům, výkalům a zadkům znamená, že se za nimi pořád honíš?
Může to být i jinak.
Pozornost je zpravidla zcela přirozeně věnována tomu, co je láskou, co je milované.
vostalpetr píše:Takže to, že neustále věnuješ pozornost pohlavním orgánům, výkalům a zadkům znamená, že se za nimi pořád honíš?
Jasně píčo zkurvená,
možná jsi si ale nepovšimla toho, že ne každého nazývám píča zkurvená, ale tebe určitě jo, páč jsi píča zkurvená...
vostalpetr píše:Může to být i jinak.
Pozornost je zpravidla zcela přirozeně věnována tomu, co je láskou, co je milované.
No prostě připoutanost k něčemu,
což ovšem kunda nepochopí , moc složitý vid...
Já ti taky věnuji pozornost ale ze zcela opačného důvodu
To víš, pozorování za pozorování...
Dokud sám sebe považuješ za tělo a za oddělenou individualitu, tak se Ti i rozplynutí v nekonečnu blaha bude jevit jako připoutanost.
vostalpetr píše:No jo, to je argument...
Mám taky jeden, běž do prdele píčo blbá...
Prostě takovej je život, plnej humoru a zábavy.
Ano, tohle je argument, když dojdou argumenty.
Jinak, mým záměrem
Pedrito píše:Protože jsou jedno, Jen se Šiva stal Šakti. Stal se aktivním. Odevzdal se tomu. Cínská verze se týka člověcího chování, nemíří do mystična. Zabývá se protiklady v osobním životě. Ale třeba to vidím spatně. Tak mi to vysvětli. Já nejsem Konfucian. Mě se líbila kniha o Tau, což je od Laa.. Ale už si nepamatuju, jestli tam je jin a jang nějak hloub vysvětlenej. Není to prostě stejné pojetí jako v hinduismu. Ale v rozporu to není, jen je to v jiných polohach.
Pedrito píše:Aha, tak jsem si o tom teď něco přečet, určitě se vtom mylím. Nic o tom nevím a těžko o tom můžu něco smysluplnýho říct. Musel bych se tím víc zabývat. Takže o tom víš víc. Já bych to teď viděl jako levou a pravou stranu, ženskou a mužskou, měsíc a slunce...
Pedrito píše:Co si tak vybavuju ten Tao te ting, tak to jsou vlastně takový čínský upanišady. A když si to teď dávám dohromady s dalšíma prvkama, jako je síla čchi a ten jin a jang a systém meridiánů.. tak už to do sebe pěkně zapadá
vostalpetr píše:Proč bych nemohl bejt směšný ???
Já nedržím žádnou pozu jako ty,
já dokonce mohu bejt i vulgární, nasranej a neštatnej a třeba i štastnej a soucitnej a pokornej,
akoráte se z toho jaksi neposeru...
Jana píše:honzam píše:Jana píše:Tu rozlišnost rozehrává mysl. Bez ní je to statické nerozdělené.
Ta odlišnost je jednoznačně popsaná.
Přesně tak. A popisuje ji zase mysl.
honzam píše: Je aktivní ženská nebo mužská polarita? To je přece základní otázka fungování světa. Sám v tom teď nemám jasno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 55 návštevníků