vostalpetr píše:
Takže co ti na těch blbejch kundách tak vadí když jsou VĚDOMÍM ty blbá kundo ???
vostalpetr píše:To ne, já jsem se s těmi negativními emocemi tak ztotožnil,
že mně zmizelo ego a ted jsem přímo těmi negativními emocemi,
a tak pozorovatel a pozorované se stalo jedním
a já ted musím neustále psát vo tom co si uvědomuji,
páč si uvědomuji Skutečnost,
a ta skutečnost je tak krásně na hovno, že to musím všem napsat...
armin píše:vostalpetr píše:To ne, já jsem se s těmi negativními emocemi tak ztotožnil,
že mně zmizelo ego a ted jsem přímo těmi negativními emocemi,
a tak pozorovatel a pozorované se stalo jedním
a já ted musím neustále psát vo tom co si uvědomuji,
páč si uvědomuji Skutečnost,
a ta skutečnost je tak krásně na hovno, že to musím všem napsat...
Takhle to dopadá, když člověk z toho duchovňáckýho teoretizování spontánně úplně zblbne
armin píše:vostalpetr píše:Běž do prdele kundo blbá...
A safra, Vostál se nám trochu zacyklil
Tak už jsi vzal zase na milost pocity?
Blaženost zatím byla podle tebe jen pocit.
Alaja píše:Také jste si všimli té rudé záře při západu slunce nad celým Českem?
Co to jen bude znamenat?
Bude vanout silný vítr?
Nebo bude pršet jako z konve?
A nebo bude padat sopečný popílek z Kanárů či Etny?
Každopádně je to nejspíš zlé znamení....někdo dnes urazil samotné Univerzum....
Pedrito píše:armin píše:Pedrito píše:
Tak jo. Tao je totéž co Brahma. Čchi je totéž co Prána (Šakti), meridiány jsou nadí, nervové propletence jsou čakry. Jin a jang je totéž co ida a pingala (měsíční a sluneční kanál energie). Brahma (Tao) a Čchi (Šakti) jsou nepolární, jsou nad tímhle rozdělením. O Brahma nejde říct ani že je aktivní, ani že je pasivní, to samé o Šakti. I když jsou pak obsaženy v projevu jako jin a jang. A v jinu je obsažen jang a v jangu jin... Nevím co kde nezapadá.
A co takhle Šiva?
Všichni mají v té Indické mytologii svůj příběh, a jsou i spousty jejich verzí. A abych se přiznal tak na ten Šivův si přesně nepamatuji. Důležitý v tomhle je, že všichni ti bohové došli k realizaci Brahman. Čili jsou na jeho rovině. Jsou v jednotě se svými Šakti. Jejich projev je v tomto konceptu tímhle vesmírem. A je to jejich spolupráce. Čili souzvuk kvalit který nesou.
Jsou prostě školy co vyzdvihují Šivu, další Višnua, Brahmadévu (to není totéž co Brahman). Další se zas věnují jejich Šaktím... A každá vyzdvihuje to své božstvo jako nej. A nelze říct, že by byla některá falešná, když božstva která uctívaj to Brahman, ducha toho všeho, realizovali. A dál svými energiemi realizují tento svět. Jehož výsledkem je třeba to naše vědomí, těla a mysli, životy...
Alaja píše:Tak tomu říkám názorné předvedení, jak funguje to "pokušení v poušti"... (JK)....jo a Buddha měl něco podobného, také byl pokoušen různými nabídkami....
Ale že to i budu číst on line na internetu, to mne nikdy nenapadlo.
Z PM se vlastně vyklubala pokoutní pokušitelka nabízející Blaženost....a tím, že ta osoba po té Blaženosti okamžitě sáhla, tím si vlastně odepřela možnost pokračovat v tom svém duchovním vývinu.....
Jen mi je líto toho, že se vlastně též stává takovou pokušitelkou a svádí duchovní začátečníky z cesty za poznáním oné Pravdy....
Alaja píše:Také jste si všimli té rudé záře při západu slunce nad celým Českem?
Co to jen bude znamenat?
Bude vanout silný vítr?
Nebo bude pršet jako z konve?
A nebo bude padat sopečný popílek z Kanárů či Etny?
Každopádně je to nejspíš zlé znamení....někdo dnes urazil samotné Univerzum....
salmo1cz píše:Alaja píše:Tak tomu říkám názorné předvedení, jak funguje to "pokušení v poušti"... (JK)....jo a Buddha měl něco podobného, také byl pokoušen různými nabídkami....
Ale že to i budu číst on line na internetu, to mne nikdy nenapadlo.
Z PM se vlastně vyklubala pokoutní pokušitelka nabízející Blaženost....a tím, že ta osoba po té Blaženosti okamžitě sáhla, tím si vlastně odepřela možnost pokračovat v tom svém duchovním vývinu.....
Jen mi je líto toho, že se vlastně též stává takovou pokušitelkou a svádí duchovní začátečníky z cesty za poznáním oné Pravdy....
No ano Kristus nazval (prý) pokušitele ďáblem, ve Védách tito pokušitele jsou dévové(bohové), nebo samotný Išvara.
Nevím, Išvara je podivná figura a pokud ho chcete konfrontovat tak zmizí.
A tyhle figury mají zabránit aby člověk došel k prozření, tak nabízejí různé síly, asi i ty nahatý ženský, nektary, blaženost, věčný život a podobné krávoviny.
Kristus nekecal, ale jak vidíte tak ty výklady jsou různé a jsou zabarvené už směřováním samotného člověka, nebo podobné entiti.
Pomatení jsou i ti dévové, protože nakonec i oni budou muset projít inkarnací, takže to, že obyčejný člověk ujede není až taková tragédie.A jelikož to vím tak to nijak nehodnotím, kdož je bez viny ať hodí první kamenem.
Tak schválně...
Souhlasím a vyznávám se k oddanosti Kristu. Šiva je ďábel a Šakti je mája a pokušení.
Pedrito píše:honzam píše:V zoroastrismu jsou dévové démoni a asurové bohové. Sám Ahura Mazda je moudrý asura.
To je mi podezřelé neznám to učení
Dúležitá je vlastní intuice, a že to dává radostivost
a tu lásku. Jak vím, tak lidi mohou brát něco úplně jinak než jiní, a jsou v poho.
vostalpetr píše:Souhlasím a vyznávám se k oddanosti Kristu. Šiva je ďábel a Šakti je mája a pokušení.
Ježíš je zaláskovanej trotl,
jediný správný bůh je Kálí,
všichni tantrici ji uctívají skrze sex, drogy a rokenrol...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků