Pedrito píše:Jaká je podstata? Je zlá, je dobrá, chce někoho drtit? Ale ne... Dévové, asurové, božstva... Vždy je to o vztahu.
V zoroastrismu dobrá. Základ jsou dobré myšlenky, dobrá slova a dobré skutky v souladu s Pravdou.
Pedrito píše:Jaká je podstata? Je zlá, je dobrá, chce někoho drtit? Ale ne... Dévové, asurové, božstva... Vždy je to o vztahu.
Pedrito píše:honzam píše:Pedrito píše:Jaká je podstata? Je zlá, je dobrá, chce někoho drtit? Ale ne... Dévové, asurové, božstva... Vždy je to o vztahu.
V zoroastrismu dobrá. Základ jsou dobré myšlenky, dobrá slova a dobré skutky v souladu s Pravdou.
Co to je soulad s Pravdou? Je to pochopení přirozeného řádu věcí. V hindi dharma. Je to jen pochopení, že když půjdu proti tomu, dostanu se do problémů.
salmo1cz píše:No ty dévové to je trochu podivné, já jsem vůbec netušil, že něco takového existuje a moje intuice mi při setkání říkala , že to nebude nic moc dobrého.A také se vás bojí.
Takže když jsem o nich četl, že jsou to bohové nebo pomocníci bohů, tak jsem se docela dost drbal na hlavě jak se k tomu postavit.
No já mám představu o bozích jinou a védy sami říkají, že se vás bojí, což je u bohů podivné.Takže jsem vyvodil, že v těch vědách bude asi malinko chybka.
. A je tu tlak, ta harmonie je skrytá.
Ti dévové jsme my
salmo1cz píše:Ti dévové jsme my, ve skutečnosti to jsou naše latentní tendence nebo semena.Je to vlastně příčina inkarnací a je potřeba tyhle tendence odmítnout.Má jich být 35, nijak jsem to nezkoumal ale je to možný.
, byla věčnost, v mém hrudníku se šklebil ďábel a mé tělo začalo hořet. Později jsem četla Osha, který psal o tom, že tohle je jogínský oheň, spalující ego.
Vnímala jsem, že tohle bez času je věčné a že není možné se z toho nikdy dostat a slyšela jsem hlas, ať se všech svých schopností vzdám.
Nesla v náruči malého Ježíška. Panenka Marie řekla: "Musíš být silná. Nesmíš se bát." Ježíšek mě políbil na čelo a Panenka Marie mi ho vložila do srdce.
salmo1cz píše:Rozumím tomu, že se chcete podělit, ale nedělejte to, nikdo jiný z vaší milosti nedostane ani čárku ba ani tečku, ani zrnko písku.Tak je to zařízené a je to tak dobře.
No ano to je odevzdání se Bohu.
vostalpetr píše:salmo1cz píše:Rozumím tomu, že se chcete podělit, ale nedělejte to, nikdo jiný z vaší milosti nedostane ani čárku ba ani tečku, ani zrnko písku.Tak je to zařízené a je to tak dobře.
Tak to tomu rozumíš dost špatně...
salmo1cz píše:No ano to je odevzdání se Bohu.Také komu jinému se odevzdávat.Vyprázdnění a naplnění srdce jde i bez vnorů a podobných atrakcí.
Když to manifestujete veřejně pak vás ale lidé budou nenávidět, protože to nechápou.To je taková jako daň, musíte si uvědomit, že tato milost Boží je určena vám a pouze vám.Je to vaše smlouva s Bohem.
Jana píše: a k realizaci největšího přikázání.
Trini píše:Když někdo dostane milost a nezpychne z toho, naopak je pokorný a vděčný
Jana píše: že se o podobné zkušenosti podělila Míla Tomášová.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků