Trini píše:
Zase píšeš nesmysly. Podle svého nastavení. Jinak zatím nemůžeš. Samozřejmě, že jsi s tím v pohodě. Stejně tak armin. Až začnete cítit nepohodu, tak dojde pomalu ke změně. Ale to může trvat i několik inkarnací.
Co je zdrojem nepohody, Trini? Je to něco jiného, než osobní mysl? Jestli tady není připoutanost k ní, může být zdrojem nějaké skutečné nepohody?
Kdybych napsala, že Ty, nebo Vostálpetr budete v budoucnu cítit nepohodu, vnímala bys tuhle mou vizi, jako láskyplnou?
Co myslíš, že se stane s dětmi, které důvěřují svým rodičům, kteří jim říkají: "Počkej, život ti ještě ukáže, zač je toho loket" ?
Děje se jim podle víry jejich rodičů, protože tu víru slepě přijaly.
Trini píše:
Ale to neznamená, že tvůj momentální pocit o Janě je pravda. Donedávna jsi to viděl a to velmi dlouhou dobu zcela opačně.
Kdyby se to stalo mně, tak bych se nad tím zamyslela a šla do sebe, abych zjistila, co se děje. Ne, že bys to měl udělat, to je tvoje věc. Jen pozoruji, že něco nesedí.
To je vývoj, výsledek hlubšího poznávání.
Proč s tím máte ty a hlavně Vostál takový problém. Proč tak lpíte na svém statusu a musíte kolem sebe pořád kopat?
Všude samá hovna a prdele. Vostál už pomalu na nic jiného nemá.
problém
vostalpetr píše:[
Já mám soustu věcí, ale když někdo vidí jen všude samá hovna, tak pak vidí to, co jej karmicky přitahuje,
proto taky ty můžeš vidět všude jen samá hovna...
Já všude žádná hovna nevidím.
Všude samá hovna a prdele.
Alaja píše:Už jsem z5.
Vidím, že to dnes ta parta jehovistů tady rozjela na plné pecky. Zato na jejich poradně je ticho po pěšině...už delší dobu...
Zní tu decibely lásky puštěné na velmi silné repráky.....je to jako dort , do kterého místo cukru přidali půl kila umělého sladidla, jenž sladí snad 500 x víc než obyčejný cukr....
Takže buldozer lásky se nám vrátil...a vzal si na pomoc další destruktivní mašinky...
vostalpetr píše:Hovno dostaneš čuráku...
Trini píše:Kdyby od Jany šel alespon malinkatý kousíček lásky, tak by bylo všechno jiné.
Jana píše:honzam píše: Je aktivní ženská nebo mužská polarita? To je přece základní otázka fungování světa. Sám v tom teď nemám jasno.
Když je patriarchát, tak ženská, když je matriarchát tak mužská.
A když ani jedno, tak je to vyrovnané, všechno si dělá to svoje.
Alaja píše:Pořád nevím, proč buldozer lásky tolik nenávidí čiré bezbarvé Světlo UV.....
už 14 let....
Uživatelé procházející toto fórum: armin, Trini a 23 návštevníků