Alaja píše:Pořád nevím, proč buldozer lásky tolik nenávidí čiré bezbarvé Světlo UV.....
už 14 let....
Tak to vím naprosto přesně, páč to světlo rozpouští pocity...
Alaja píše:Pořád nevím, proč buldozer lásky tolik nenávidí čiré bezbarvé Světlo UV.....
už 14 let....
honzam píše:Jana píše:honzam píše: Je aktivní ženská nebo mužská polarita? To je přece základní otázka fungování světa. Sám v tom teď nemám jasno.
Když je patriarchát, tak ženská, když je matriarchát tak mužská.
A když ani jedno, tak je to vyrovnané, všechno si dělá to svoje.
Asi je to naopak. V patriarchátu je aktivní a vůdčí mužská složka a pasivní a podřízená ženská. Viz malba Washingtona a panen, kdy muž spojuje mnoho žen v jedno.
Jana píše:Chtělo by to příklady, ale v globálu beze sporu platí, že u Boha je všechno možné.
A ve skutečnosti žádná není skutečná.
vostalpetr píše:Alaja píše:Pořád nevím, proč buldozer lásky tolik nenávidí čiré bezbarvé Světlo UV.....
už 14 let....
Tak to vím naprosto přesně, páč to světlo rozpouští pocity...
Jana píše:Trini píše:
Zase píšeš nesmysly. Podle svého nastavení. Jinak zatím nemůžeš. Samozřejmě, že jsi s tím v pohodě. Stejně tak armin. Až začnete cítit nepohodu, tak dojde pomalu ke změně. Ale to může trvat i několik inkarnací.
Co je zdrojem nepohody, Trini? Je to něco jiného, než osobní mysl? Jestli tady není připoutanost k ní, může být zdrojem nějaké skutečné nepohody?
Kdybych napsala, že Ty, nebo Vostálpetr budete v budoucnu cítit nepohodu, vnímala bys tuhle mou vizi, jako láskyplnou?
Co myslíš, že se stane s dětmi, které důvěřují svým rodičům, kteří jim říkají: "Počkej, život ti ještě ukáže, zač je toho loket" ?
Děje se jim podle víry jejich rodičů, protože tu víru slepě přijaly.
honzam píše:Alaja píše:Pořád nevím, proč buldozer lásky tolik nenávidí čiré bezbarvé Světlo UV.....
už 14 let....
Nevšiml jsem si, že by Jana měla něco proti světlu obecně.
A v Lásce samotné žádná polarita neexistuje, je to dokonale spojené v Jedno.
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:Pořád nevím, proč buldozer lásky tolik nenávidí čiré bezbarvé Světlo UV.....
už 14 let....
Proti svitu hmotného slunce a měsíce opravdu nic nenamítá, ani proti svitu žárovky nebo jasu monitoru....jen ono světlo UV jí nějak moc vadí....
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:Pořád nevím, proč buldozer lásky tolik nenávidí čiré bezbarvé Světlo UV.....
už 14 let....
Proti svitu hmotného slunce a měsíce opravdu nic nenamítá, ani proti svitu žárovky nebo jasu monitoru....jen ono světlo UV jí nějak moc vadí....
No a je to světlo láskou?
Alaja píše:honzam píše:No a je to světlo láskou?
Podle ní...nikoli....
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:No a je to světlo láskou?
Podle ní...nikoli....
A podle Tebe?
Alaja píše:Už jsem z5.
Vidím, že to dnes ta parta jehovistů tady rozjela na plné pecky. Zato na jejich poradně je ticho po pěšině...už delší dobu...
Zní tu decibely lásky puštěné na velmi silné repráky.....je to jako dort , do kterého místo cukru přidali půl kila umělého sladidla, jenž sladí snad 500 x víc než obyčejný cukr....
Takže buldozer lásky se nám vrátil...a vzal si na pomoc další destruktivní mašinky...
Pořád nevím, proč tolik nenávidí čiré bezbarvé Světlo UV.....
Alaja píše:https://www.youtube.com/watch?v=djwUYF--pTk
decibely lásky...
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:honzam píše:No a je to světlo láskou?
Podle ní...nikoli....
A podle Tebe?
Ono a já jsme přátelé....
Trini píše:Alaja píše:Už jsem z5.
Vidím, že to dnes ta parta jehovistů tady rozjela na plné pecky. Zato na jejich poradně je ticho po pěšině...už delší dobu...
Zní tu decibely lásky puštěné na velmi silné repráky.....je to jako dort , do kterého místo cukru přidali půl kila umělého sladidla, jenž sladí snad 500 x víc než obyčejný cukr....
Takže buldozer lásky se nám vrátil...a vzal si na pomoc další destruktivní mašinky...
Pořád nevím, proč tolik nenávidí čiré bezbarvé Světlo UV.....
Vytváříme tady prostředí, které Jana ani armin na Poradně nebo inspiruj nedokáží vytvořit. a tak je to sem táhne.
Trini píše: Vytváříme tady prostředí, které Jana ani armin na Poradně nebo inspiruj nedokáží vytvořit. a tak je to sem táhne.
Trini píše:
Kdybych napsala, že Ty, nebo Vostálpetr budete v budoucnu cítit nepohodu, vnímala bys tuhle mou vizi, jako láskyplnou?
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:honzam píše:No a je to světlo láskou?
Podle ní...nikoli....
A podle Tebe?
Ono a já jsme přátelé....
To je hezké. Nevidím důvod, proč by jí takové přátelské světlo mělo vadit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků