Alaja píše:Chodí si semmsat med? Jo, Petr má toho medu plnou špajzku....
Jestli nějaký má, mohl by se podělit a nedohánět je pryč.
Alaja píše:Chodí si semmsat med? Jo, Petr má toho medu plnou špajzku....
Alaja píše:Já také nevidím důvod.....ale ona dosud nějaký ten důvod má, proč pořád pokřikuje na nás (na poradně spíš mlčí) , že její láska je to nejkrásnější ...
honzam píše:Alaja píše:Chodí si semmsat med? Jo, Petr má toho medu plnou špajzku....
vostalpetr píše:
Tak to vím naprosto přesně, páč to světlo rozpouští pocity...
tím dochází ke spojení a spojením všech pocitů vzniká velká blaženost
vostalpetr píše:tím dochází ke spojení a spojením všech pocitů vzniká velká blaženost
Všech pocitů ?
Kam na to ty kundo chodíš ???
Takovouhle pocitářskou sračku bych nebyl schopen vymyslet ani já, jak je to vobroská čuromrdárna...
Někteří sexuologové v současnosti zastávají názor, že masturbace je zdraví prospěšná.[8][9][10] Na veřejnosti může být projevem exhibicionismu.
Masturbace jako sport
Soutěže v maratonské masturbaci mužů jsou relativně mladým odvětvím, kde mladíci veřejně poměřují své síly. Držitelem českého rekordu v masturbaci je František Klimeš s časem 8 hodin a 5 minut, se kterým vybojoval druhé místo na světovém masturbačním maratónu v Kodani.[12]
Současný světový rekord v maratonské masturbaci je 9 hodin 33 minut
Jana píše:Nojo, Petře, s kundaliny nejsou radno žádné experimenty, pak skrz zásek svadhistaně Tvou pozornost drží jenom pohlavní orgány. masturbace a exkrementy.
Jana píše:Nojo, Petře, s kundaliny nejsou radno žádné experimenty, pak skrz zásek svadhistaně Tvou pozornost drží jenom pohlavní orgány. masturbace a exkrementy.
vostalpetr píše:Jana píše:Nojo, Petře, s kundaliny nejsou radno žádné experimenty, pak skrz zásek svadhistaně Tvou pozornost drží jenom pohlavní orgány. masturbace a exkrementy.
Já mám votevřený všechny čakry,
takže mohu psát vo hovnech, šoustání, emocích, lásce, vulgaritách, intuici i prostoru,
a ne jako ty jen o svých emocích které jsou celou tvou skutečností...
A proto ani nemusím nahánět nějaký mistry co kde vo tom řekli...
Uživatelé procházející toto fórum: Trini a 12 návštevníků