Covid

naše první fórum... :-)

Re: Covid

Příspěvekod Alaja » úte 26. říj 2021 20:12:23

https://aeronet.cz/news/ceska-aplikace- ... -aplikaci/

Česká aplikace Tečka je zbraní hromadného šíření viru, nezohledňuje totiž nakažené očkované lidi, kteří marně volají na ministerstvo zdravotnictví a žádají radu, jak změnit status v aplikaci z bezinfekčního stavu na infekční! Dostávají šokující odpověď, počkejte na prodělání nemoci a potom do aplikace dostanete potvrzení o jejím prodělání! Mezitím tak po dva týdny jsou nakažení očkovaní lidé vedeni jako bezinfekční, mohou se Tečkou prokazovat všude, kde je vyžadována, mohou chodit do hospod, do škol, roznášet virus a Vojtěch potom řve v televizi, že za šíření virů mohou neočkovaní! Česko snese fšecko!
...

Alaja

Příspěvekod Alaja » úte 26. říj 2021 20:17:41

https://zivotvcesku.cz/o-zdravotnim-sta ... ti-nadeji/

O zdravotním stavu Terezy Kostkové promluvil lékař. Očkování zmírnilo průběh její nemoci. Moderátorka cítí naději

Sotva divácky oblíbená taneční soutěž StarDance začala, je její pokračování v následujících dnech ohrožené. Herečka Tereza Kostková (45), která tvoří moderátorské duo s Markem Ebenem (63), byla pozitivně otestovaná na covid-19, jak v pondělí informovala mluvčí České televize Karolína Blinková. Moderátorka pro ŽivotvČesku.cz potvrdila, že se nakazila i přes očkování s na sociálních sítích popsala, že cítí lehčí průběh nemoci. "Je to logické, protože když jste očkovaný a dostanete virovou nálož, tak váš imunitní systém neutralizuje protilátkami ty viry," řekl pro ŽivotvČesku.cz uznávaný lékař Radek Mounajjed (50).
...
Alaja

Příspěvekod armin » úte 26. říj 2021 20:34:29

Alaja píše:
armin píše:Proto v nemocnicích a na jipkách jsou hlavně neočkovaní.
Ti očkovaní jsou nejspíš asi pod drnem.
:hahaha:

https://zdenekkoudelka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777867

Lež o epidemii neočkovaných

26. 10. 2021 12:12:08
Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch prohlásil, že covid je nyní epidemií neočkovaných. Jaká jsou však fakta?
Podle dat z informačního systému infekční nemoci COVID je v nemocnici 606 neočkovaných pacientů a očkovaných 447. Tedy poměr mezi neočkovanými je 57% : 43%. Z těchto čísel hodnotím výrok ministra zdravotnictví jako úmyslně zavádějící. Ano neočkovaných je v nemocnici více. Ale o epidemii neočkovaných skutečně nejde.

Když Poláci bojovali s Rusy, stvořili si 1605-06 vlastního cara, kterého vydávali za zemřelého careviče Dimitrije. Říkalo se mu Lžidimitrij. Každý si může zhodnotit, zda dnes nemáme Lžiministra.

Děkuji Michalu Semínovi za vyhledání dat.

Autor: Zdeněk Koudelka |
Zdroj: https://zdenekkoudelka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777867

Hold Zdeněk Koudelka je ten pravý statistik. :hahaha:
Ředitelé nemocnic asi nevědí, co se u nich v nemocnicích děje. Měli by se zeptat toho Koudelky.

Jak můžeš věřit takovým hloupostem?
armin

Příspěvekod Alaja » úte 26. říj 2021 21:00:05

armin píše:Jak můžeš věřit takovým hloupostem?

Dosud si pamatuji, jak kdysi dávno, někdy v letech 74 - 78 byla zničeho nic svolána celozávodní schůze. Vystoupil tam nějaký podnikový činitel, nejspíš mluvčí KSČ a tvrdil, že republiku obchází fáma, že se prý bude zdražovat kafe, zboží v Tuzexu a kdo ví co ještě. A že to není pravda, zdražovat se prý vůbec nic nebude.
Do té doby jsem o té fámě neměla ani tucha. Tak jsem se druhý den vydala do obchodu mrknou, za kolik to kafe je...a ejhle, ono bylo už zdražené.... :mrgreen:

Takže od té doby raději věřím fámám, než státem prověřeným zprávám.... :ble:
Alaja

Příspěvekod Alaja » úte 26. říj 2021 21:29:20

https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/neo ... ar-etzler/

Neočkovaní neumírají dostatečně rychle, uvedl uznávaný novinář Etzler

.....
Alaja

Příspěvekod Alaja » úte 26. říj 2021 21:42:54

https://www.plnezdravi.cz/karantena-u-o ... usty-lidi/

KARANTÉNA U OČKOVANÝCH: NEEXISTUJE? MOHOU NAKAZIT SPOUSTY LIDÍ

Prosazování očkování je až neskutečné. Stát se snaží lidi fakticky postupně nějakým způsobem přinutit, aby se očkovali. Není se moc čemu divit, jelikož očkování je podle odborníků klíčem k tomu, abychom udělali za koronavirem tečku. Přesto mohou být právě očkovaní lidé z hlediska přenosu neskutečně nebezpeční. Proč? Protože se u nich reálně neřeší žádná karanténa.

DO KARANTÉNY JEN NEOČKOVANÍ
Přesně tak, jestliže má konkrétní člověk rizikový kontakt a není naočkovaný, putuje do karantény. Je-li ovšem očkovaný, nikam nemusí a žije si dál. Až v případě příznaků kontaktuje lékaře, jenž jej posílá na test. Když ale nemá příznaky, nebo si jich nevšimne, či je případně zamlčí? Může klidně dál nakazit spousty jiných lidí.

JEDNODUCHÝ PŘÍKLAD
Týkat se může rodiny, která má dvě děti. Jedno z nich si přinese domů koronavirus. Prostě má příznaky, tak jej rodiče otestují antigenním testem a následně kontaktují lékaře. Ten dítě na základě tohoto zjištění posílá na PCR test. Když je pozitivní, musí neočkovaní rodiče také do karantény. Očkovaní nikoliv. Nakažení ale být mohou. Stávají se v podstatě šiřiteli.

LIDÉ KORONAVIRUS U DĚTÍ ZAMLČUJÍ
Nebo spíše neřeší. Prostě a jednoduše nechají dítě doma, případně jej pohlídají prarodiče. Ti jsou očkovaní, a tak rodiče dítěte nic neřeší. Často zůstává jeden z rodičů doma s dítětem. Pokud nemá potomek těžší průběh, lékaře fakticky rodiče neřeší a nepotřebují. Dítě pošlou do školy do momentu, než mu vyjde pozitivní PCR test, mezitím dále nakazí spousty jiných. To ale zvládne i očkovaný rodič, který bude mít bezpříznakový průběh Covidu-19. Prazvláštní pravidla, epidemie nebude tak silná, nicméně tento sytém jí jen pomáhá.
Alaja

Příspěvekod Alaja » úte 26. říj 2021 21:52:16

https://vitjansa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777902

Statistika nuda je, má však cenné údaje

26. 10. 2021 21:32:51
Jedu do práce a v rádiu slyším bývalého popového zpěváka, současného rotujícího ministra zdravotnictví a budoucího finského velvyslance, Adama Vojtěcha. Všeuměl, Brouk Pytlík, univerzální voják, polyhistor, génius, jak chcete.
Přiznávám, o covid se nijak zvlášť nezajímám, nejsem antirouškař, nezajímají mě spiklenecké teorie, je mi to prostě celkem fuk. Současně respektuji, že ostatní to třeba zajímá, nebo že se bojí, nebo naopak, že ostatní covidem straší. Je to jejich věc. Zarazilo mě však, když Vojtěch řekl:,,Epidemie se skutečně stala epidemií neočkovaných.“ A za ukázkový případ, co dnes způsobuje nízká proočkovanost, zpěvák Vojtěch označil Moravskoslezský kraj, kde je situace nejhorší. Proč mě to tak najednou zaujalo? Já jsem z Moravskoslezského kraje, tedy z Ostravy a také nejsem očkovaný.

Nejsem milovník statistik, ale na číslech je pěkné to, že jsou docela přesná. Jak říkával Felix Holzmann:,,Žádná fakta, jen to, co se doopravdy stalo.“ Vyhledal jsem si dnešní statistiky, jak to tedy s těmi neočkovanými, očkovanými je. Co jsem vyčetl?

Za posledních 7 dní (k dnešku) zemřelo 34 neočkovaných lidí.

Dál?

Za posledních 7 dní zemřelo 38 očkovaných lidí. (přesněji 37+1, viz tabulka) Tedy o čtyři více.

Tak mluví čísla. Chápu, že tím spouštím lavinu výčitek covidových aktivistů, možná si koleduji o smazání všeho, co jsem kdy napsal, ale bohužel, tohle netvrdím já, tohle říká oficiální, zdravotní statistika. Kdybych chtěl argumentovat podobně manipulativně, jako všeznalý finský diplomat Vojtěch, mohl bych třeba tvrdit, že dle statistiky má očkovaná populace o 12% větší šanci, než neočkovaná, že po nákaze covidem v nemocnici zemře. A jak zdůrazňují obhájci očkování, očkovaný v nemocnici nakonec zemře, ale s mnohem lepším průběhem, než kdyby byl neočkovaný.

Zní to podivně? Ano. Pokud nasloucháme slepě vždy jen jedné straně. Čísla jsou jen čísla. Prosím, nahlédněte. https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky

Dvě poznámky.

Každého zemřelého je mi líto.

Všimněte si malé poznámky pod čarou. Statistika tvrdí, že ve věkové skupině nad 70 let je proočkovanost 85%. Všem zemřelým v nemocnici je v průměru více než 70 let. Odborníci v rádiu radí, ať je proočkujem ještě více. I tohle by se dalo interpretovat až morbidně. Ale na tohle už nemám ani já.

Alaja

Příspěvekod vostalpetr » stř 27. říj 2021 6:05:43

Jedu do práce a v rádiu slyším bývalého popového zpěváka, současného rotujícího ministra zdravotnictví a budoucího finského velvyslance, Adama Vojtěcha. Všeuměl, Brouk Pytlík, univerzální voják, polyhistor, génius, jak chcete.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vostalpetr

Příspěvekod armin » stř 27. říj 2021 6:41:39

Alaja píše:

Dosud si pamatuji, jak kdysi dávno, někdy v letech 74 - 78 byla zničeho nic svolána celozávodní schůze. Vystoupil tam nějaký podnikový činitel, nejspíš mluvčí KSČ a tvrdil, že republiku obchází fáma, že se prý bude zdražovat kafe, zboží v Tuzexu a kdo ví co ještě. A že to není pravda, zdražovat se prý vůbec nic nebude.
Do té doby jsem o té fámě neměla ani tucha. Tak jsem se druhý den vydala do obchodu mrknou, za kolik to kafe je...a ejhle, ono bylo už zdražené.... :mrgreen:

To je to postižení důvěry v odborné instituce a statistiku totáčem. Dneska je to obráceně.
Můžeš si všimnout že ty fámy se časem ukazují že byly nepravdivé.
armin

Příspěvekod Alaja » stř 27. říj 2021 7:09:54

armin píše:
Alaja píše:

To je to postižení důvěry v odborné instituce a statistiku totáčem. Dneska je to obráceně.
Můžeš si všimnout že ty fámy se časem ukazují že byly nepravdivé.

No, máš holt problém. Co ti do těla napíchají, ven už nedostaneš.....

:medith:

PS: No, a tobě také nevěřím..... :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod armin » pát 29. říj 2021 18:46:09

Alaja píše:
No, máš holt problém. Co ti do těla napíchají, ven už nedostaneš.....

:medith:

PS: No, a tobě také nevěřím..... :mrgreen:

Problém nemám. Vím co mi do těla napíchali a jsem rád že to věda umožnila aby mi "napíchali" to, co je v dané situaci to nejlepší, co je k dispozici.
Ty to vidíš jinak, což je tvoje věc a případné následky toho mého nebo tvého vidění se prověří tím co teprve bude.
To je evoluce i toho "vidění".
armin

Příspěvekod Alaja » pát 29. říj 2021 19:35:37

Nikoho nakazit nemohu, poněvadž neopouštím hranice své izolace.
Nakazit mne mohou jen mí nejbližší...všichni očkovaní ....

Takže tu jde vlastně o experiment..... :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod armin » pát 29. říj 2021 20:18:24

Alaja píše:Nikoho nakazit nemohu, poněvadž neopouštím hranice své izolace.

Vypadá to, že i očkovaní mohou chytnout (bezpříznakově) a nakazit.
Očkování chrání hlavně proti těžkému průběhu a komplikacím - člověk v okamžiku nákazy už má v sobě obranné látky.
Takže doporučuji se nechat očkovat.
Už mám třetí dávku a v pohodě. Dělám to z podobných důvodů jako třeba dříví na zimu.
Nepodléhám dezinformaím a pocitu, že jsem podle některých ovce.
Podobně jako si čistím zuby aby mi déle vydržely.
armin

Příspěvekod Alaja » pát 29. říj 2021 20:22:42

armin píše:
Alaja píše:Nikoho nakazit nemohu, poněvadž neopouštím hranice své izolace.

Vypadá to, že i očkovaní mohou chytnout (bezpříznakově) a nakazit.
Očkování chrání hlavně proti těžkému průběhu a komplikacím - člověk v okamžiku nákazy už má v sobě obranné látky.
Takže doporučuji se nechat očkovat.
Už mám třetí dávku a v pohodě. Dělám to z podobných důvodů jako třeba dříví na zimu.
Nepodléhám dezinformaím a pocitu, že jsem podle některých ovce.
Podobně jako si čistím zuby aby mi déle vydržely.

Kdepak, očkování nechci. Nejsem zvědavá na možné nevratné komplikace....když už si mám vybrat tak raději ten kovid...jestli se ke mně dostane přes nikotinovou clonu... :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod armin » pát 29. říj 2021 22:00:22

Alaja píše:Kdepak, očkování nechci. Nejsem zvědavá na možné nevratné komplikace....když už si mám vybrat tak raději ten kovid...jestli se ke mně dostane přes nikotinovou clonu... :mrgreen:

To je v pohodě.
Já z už třetího očkování žádné komplikace nemám, jen mne jeden den trochu bolelo místo očkování, podobně jako po očkování proti tetanu.
Onemocnění kovidem zvláště pro starší a pokročilé přináší často nevratné komplikace, případně smrt udušením. Takže jsem raději zvolil to očkování.
Očkování jsem se nebál dokonce ani jako malé dítě.
Pokud mohu někomu něco radit, v dnešní situaci - jděte se očkovat.
Ale komu není rady....
armin

Příspěvekod vostalpetr » pát 29. říj 2021 22:33:57

Já z už třetího očkování žádné komplikace nemám

A co ten tvůj pokles IQ na úroven houpacího koně ???

Jasně že s tím nemáš žádný problémy a komplikace, páč houpací kůn už vážně nemá žádný problémy vůbec s ničím...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » sob 30. říj 2021 8:51:33

Onemocnění kovidem zvláště pro starší a pokročilé přináší často nevratné komplikace, případně smrt udušením

Nemoc a smrt ?

To jsou ty dvě věci které Budhovy způsobily utrpení, a tak hledal útěk z toho utrpení do nějaký nirvány,

no vidíš jak doba pokročila,

dneska na to máme vočkování,

necháš se naočkovat a je po nemoci a smrti...

:mrgreen:
vostalpetr

Příspěvekod Trini » sob 30. říj 2021 9:48:24

Trini píše:Rakousko: V nemocnicích je mnoho očkovaných.

V Horním Rakousku je v nemocnicích 50% pacientů nad 60let, očkovaní. Druhá polovina pacientů je spíše mladší a neočkovaná.

https://www.krone.at/2544000
Viele Geimpfte im Spital

Nach Angaben Oberösterreichs sind rund 50 Prozent der Patientinnen und Patienten in den Spitälern über 60 Jahre und geimpft, wobei die Impfung in vielen Fällen mehr als sechs Monate zurückliegt. Die andere Hälfte der Patienten ist eher jung und ungeimpft.

P.S. Kdo má umřít na covid, ten na něj umře, at' je očkovaný nebo ne.

Na očkování může umřít jen ten, kdo se nechá očkovat. :mrk:
Trini

Příspěvekod armin » sob 30. říj 2021 11:14:19

Trini píše:
Na očkování může umřít jen ten, kdo se nechá očkovat. :mrk:

To si děláš legraci nebo si to doopravdy myslíš?
armin

Příspěvekod vostalpetr » sob 30. říj 2021 12:11:42

Copak může neočkovanej umřít na očkování ?

Takže,

na očkování mohou umřít je vočkovaní, ale jestli na to umíraj to nevím,

ale kdyby tomu tak bylo, tak předpokládám že by se o tom moc nepsalo,

při té snaze navočkovat vše co se jen hejbe...
vostalpetr

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný