Otázka je stále stejná proč.
Řekl bych že i odpověd je stále stejná :
Dva roky jsem musel chodit po pláži Jui,
než jsem se naučil přestat počítat vlny.
http://www.lampa.cz/zenpovidky/spocitejvlny.html
Otázka je stále stejná proč.
Dva roky jsem musel chodit po pláži Jui,
než jsem se naučil přestat počítat vlny.
http://www.lampa.cz/zenpovidky/spocitejvlny.html
vostalpetr píše:Řekl bych
armin píše:salmo1cz píše:No jasně kolem toho se můžeme motat donekonečna, ale pro mě není otázka kdo nebo jak.Pro mne je otázka proč.
Jo, to je také dobrá otázka.
ale klíčová - prvotní otázka je kdo a pak z toho mohou vyplynout ty navazující.
armin píše:vostalpetr píše:Řekl bych
No, můžeš si samozřejmě říkat co chceš.
A že si toho naříkáš.
Ale bohužel to všechno, co tu říkáš, nestojí ani za slepičí vejce.
Bohužel.
armin píše:salmo1cz píše:No jasně kolem toho se můžeme motat donekonečna, ale pro mě není otázka kdo nebo jak.Pro mne je otázka proč.
Ale bohužel to všechno, co tu říkáš, nestojí ani za slepičí vejce.
No, můžeš si samozřejmě říkat co chceš.
Proč je podstata toho co je Absolutno
salmo1cz píše::hahaha:
Já toho nechci moc, stačí klidně jednou větou.
Naučí tě chodit po vodě, dozvíš se datum své smrti, dokonce uvidíš do hlav druhých lidí... samé krávoviny, ale nikdo ti neřekne proč.
No nic musím na to nějak jinak
salmo1cz píše:armin píše:salmo1cz píše:No jasně kolem toho se můžeme motat donekonečna, ale pro mě není otázka kdo nebo jak.Pro mne je otázka proč.
Ve stavu Já v savikalpa samadhi odhazujes ďabla v stavu nirvikalpa samadhi ve stavu Brahmá odhazuješ Boha.V žádném v těchto stavech nedostáváš odpověď proč.
Pedrito píše:
Je to o tom, jak se v člověku dělí (či rozvádí) Energie, Mahašakti, Boží vůle, Láska.. to je fuk, jak tomu kdo říká.. po té, co se jejím působením v evoluci vyvinul (člověk). A o tom jsou ty nádís a čakramy, taková duchovní kostra, na který je postaveno fyzický tělo. A ona se ta Energie rozvádí tím tělem třemi hlavními kanály, prostě levým, středním, a pravým. Jenže je tu mozek a smyslové vnímání. Který dokáže celou tuhle univerzální souhru "božích elementů" pojmout individuálně, utvořit z toho osobní mysl. No, a tím celá ta hrůznokrásná tragikomedie začíná... Pozornost jde tu extrémně doleva (do emocí, chtění, vzpomínek...), tu doprava (do myšlenek, představ, plánů...), furt dokola... A čisté vědomí, co je přirozeným stavem rovnováhy, tím středem, uniká. Asi to tak musí být.
salmo1cz píše:Ve stavu Já v savikalpa samadhi odhazujes ďabla v stavu nirvikalpa samadhi ve stavu Brahmá odhazuješ Boha.V žádném v těchto stavech nedostáváš odpověď proč.
Trini píše:
Už toho hloupého popichování nech a diskutuj normálně jako všichni ostatní tady.
vostalpetr píše:To je fajn že to píšeš,
konečně by se ta neztotožněná píča co furt tvrdí že není tělo mohla dovědět co je to ztotožnění s tělem,
že nejde jen o odvrácení pozorování na nějaký emoce lásky,
ale
i kdyby si to přečetla,
tak to stejně blbka nepochopí
či lpe bude tvrdit,
že ji před lety polilo horko,
a to jí vypálilo čakry a její tělo začalo světélkovat...
Notorická blbka, píča a lhářka..
Když zjistíš kdo, tak se ho zeptáš proč. Nikdo jiný ti to nejspíš neřekne.
Třeba takhle?
vostalpetr píše:Když zjistíš kdo, tak se ho zeptáš proč. Nikdo jiný ti to nejspíš neřekne.
Ty ho taky pěkně blbneš,
Já se jaksi nemůže zeptat Já na to proč ?
a taky to Já nemůže vodpovědět tomu Já na onu otázku...
Na takovýhle hlouposti se může ptát leda tak ego leda tak ega...
vostalpetr píše:Třeba takhle?
Třeba takhle...
A nebo i jinak kundo blbá...
Ty si zřejmě myslíš, když tady píšeš slušně, že tím co píšeš jaksi přestává bejt píčovina píčovinou???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 253 návštevníků