Pedrito píše:A co naše Polina?
ta se jenom usmívá.
Na Polinu spadl odkudsi splín...
Pedrito píše:Kdo jsem já
Každý den cestou do prace jsem se chtěl zabít.
Myslel jsem si, že by tím praskla ta šílená maska mezi mnou a vesmírem. To nebyla ještě joga, Touha, to stačí. Ale to není touha kterou Petr přičítá Arminovi. Armin moc dobře ví o jakou sílu jde. A že je to ona, co rozpouští připoutanosti. Nikoliv ego - to je tím rozpouštěno. Takže Armin je jen velmi důsledný, když se ptá, kdo, to vlastně všechno podniká? A byl tak taktní, že to asi ještě neřek.
Páč, ten kdo to vše dělá...
Ztratit se tomu musíš, páč to je ta tvá touha - vědět. Touha tak silná, že smrt pro tebe nic není, jen poznání, jak to všechno je, tě zajímá. Nic víc..
Pedrito píše:My se rozdáme, žejo Honzane ?
Nám zaleží absolutně na názoru ženy, nebo ne?
Tu ovšem mají ženy krásné názory. Údolí krásných názorů. A to jsme jestě neviděli, jak se jim pletou vlasy ve slunku a vánku...
Pedrito píše:A jak by sis přál aby to měly? A co ony, co si přejí? Dokážu cítit lásku? Ten film byl špatně. Byl jeden kámen, a ten Pán ganů rozsekl svým bičem na tisíc kamínků. Myslím že o tom ví něco Gabriel a Hanumán.
Pedrito píše:Povída se o tom hodně.
Ale napřed bylo brahma, nebudem to zvát jako param, a tak, to je jak do toho šťourat. Jen brahma.
Dulěžitý je, že tohle je bod, co samotnýho tebe stavý.
Tak co v tý výstavbě se ti nezdá?
Pedrito píše:honzam píše:Pedrito píše:Povída se o tom hodně.
Ale napřed bylo brahma, nebudem to zvát jako param, a tak, to je jak do toho šťourat. Jen brahma.
Já sám jako individualita, která žije sama sebou. Moje existence dostává skutečný smysl až rozením dětí, sama o sobě je pro mě zbytečná.
Hlavně že něco cítíš, to je známka toho, že to je ok. Nic necítit, znamená být mrtvý.
Pedrito píše:Já nevín jak to máš. V tom rození dětí a tak. Tomu nerozumín Ale jedno vím. Je to tvůj cit. Ne nikoho jinýho. Jen tvůj, tvoje vize. Ale otázka je, jak je to skutečně, bez vizí nás všech..
Pedrito píše:Ten plod v hrudníku je, že zleva tam je Šiva a zprava Ráma. Energie jsou Sita a Parvatí. Kvality jsou odvaha a sebevědomí....
Pedrito píše:Ale otázka je, jak je to skutečně, bez vizí nás všech..
Pedrito píše:honzam píše:Pedrito píše:Povída se o tom hodně.
Já sám jako individualita, která žije sama sebou. Moje existence dostává skutečný smysl až rozením dětí, sama o sobě je pro mě zbytečná.
Hlavně že něco cítíš, to je známka toho, že to je ok. Nic necítit, znamená být mrtvý.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 273 návštevníků