Pedrito píše:Arat píše:https://www.youtube.com/watch?v=364a2uMFl2E
Armin ti odpoví, neboj.
Je to výbornej kluk, na to dám krk.
Žádný duchovní pí*oviny...
Petr je taky v poho, akorát v jinym vesmíru.
Tenhle ho dost sere.
Pedrito píše:na alegorickým voze..
Tu ti přejede nohu, a ty tak nějak nic. To je hezký
Pedrito píše:Aby se uchránil před Sirénami, zacpal si Odysseus uši voskem a dal se přikovat ke stožáru. .
Arat píše:Třeba teď mi udělal radost příběh, ha, vida, radost, který jsem četla na FB, tam je nádherná červená nit:
salmo1cz píše:Jo, je hodně vět co člověk nedokončí když druhého srdce krvácí.Nesmí je dokončit i to je Dharma.
armin píše:salmo1cz píše:Jo, je hodně vět co člověk nedokončí když druhého srdce krvácí.Nesmí je dokončit i to je Dharma.
Nejvíce léčivé na krvácející srdce je pravda. Opravdu léčivé, podobně jako včasná operace na rakovinu.
Jedině o pravdu je možné se opřít, odrazit se od pevného dna.
Jinak se jen plácáme v nadějích, zklamáních a iluzích - my - to naše krvácející srdce.
Réza píše:Kdysi jsem to slyšela o meditaci, že vlastně funguje jako antidepresivum. A dá se tedy jako antidepresivum používat. A s velkým rozšířením okruhu lidí, kteří "meditují" se motiivace k meditaci rozmělňují.
Pravda jako jeden lék na všechno. Naprostý souhlas. Ale i tu může dojít k posunu pojmů a při pravidelné aplikaci k jakémusi zevšednění. A najednou místo živé pravdy je mechanicky zažívána představa o pravdě.
Armine, jaké je tvé doporučení, jak aplikovat na krvácející srdce pravdu?
...
Jak to tak po sobě čtu. Mám namysli tu Pravdu s velkým P. Pravdu jako Poznání. TO.
Jestli to tak však myslel Armin není zřejmé.
armin píše:salmo1cz píše:Jo, je hodně vět co člověk nedokončí když druhého srdce krvácí.Nesmí je dokončit i to je Dharma.
Nejvíce léčivé na krvácející srdce je pravda. Opravdu léčivé, podobně jako včasná operace na rakovinu.
Jedině o pravdu je možné se opřít, odrazit se od pevného dna.
Jinak se jen plácáme v nadějích, zklamáních a iluzích - my - to naše krvácející srdce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 107 návštevníků