honzam píše:A z toho všeho je něco, čemu přikládáš důležitost a bereš to jako autentický kontakt a předání informací lidem?
Alaja píše:honzam píše:A z toho všeho je něco, čemu přikládáš důležitost a bereš to jako autentický kontakt a předání informací lidem?
Měla bych?
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:A z toho všeho je něco, čemu přikládáš důležitost a bereš to jako autentický kontakt a předání informací lidem?
Měla bych?
Zajímá mě, proč jsi tak moc přesvědčená, že šedí jsou mimozemšťané.
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:honzam píše:A z toho všeho je něco, čemu přikládáš důležitost a bereš to jako autentický kontakt a předání informací lidem?
Měla bych?
Zajímá mě, proč jsi tak moc přesvědčená, že šedí jsou mimozemšťané.
Třeba:
Protože se nevyskytují v "nebeském ráji" dle svědectví lidí, kteří překonali klinickou smrt. V tom "ráji, nebi" jsou prý jen humanoidi lidského vzezření....
honzam píše:Mimozemšťan se pozná podle toho, že nemůže do ráje?
Alaja píše:honzam píše:Mimozemšťan se pozná podle toho, že nemůže do ráje?
Špatně položená otázka...
Mimoni mají své vlastní ráje....
Alaja píše:honzam píše:Mimozemšťan se pozná podle toho, že nemůže do ráje?
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Mimozemšťan se pozná podle toho, že nemůže do ráje?
A to víš jak, když pozemšťané mají ten svůj?
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Mimozemšťan se pozná podle toho, že nemůže do ráje?
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Mimozemšťan se pozná podle toho, že nemůže do ráje?
A proč by neměli mít?
No, jek jsem se tuhle dozvěděla, tak si někteří ten svůj posmrtný "ráj" vozí s sebou, jako kontejner, zásobník, pro uskladnění mentálních , astrálních pozůstatků při zániku hmotných těl svých členů. A následně je později obnovují, recyklují...
To v tom videu bylo vlastně vysvětlení jedné mé vize z roku 2005.....
honzam píše:Jak jsi se to dozvěděla, když se s nimi prakticky nedá komunikovat?
Alaja píše:honzam píše:Jak jsi se to dozvěděla, když se s nimi prakticky nedá komunikovat?
Vždyť to tu už někde na nějakém vlákně je.....ta moje vize...
A někde je i video, kde o tom mluví, jak to mají někteří mimoni na svých mateřský lodích.....
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Jak jsi se to dozvěděla, když se s nimi prakticky nedá komunikovat?
Vždyť to tu už někde na nějakém vlákně je.....ta moje vize...
A někde je i video, kde o tom mluví, jak to mají někteří mimoni na svých mateřský lodích.....
Mluví o tom nějaký kontaktér, kterému věříš? Kdo?
honzam píše:Mají mimozemšťané nějakého svého Boha, když mají svůj ráj?
Alaja píše:honzam píše:Mají mimozemšťané nějakého svého Boha, když mají svůj ráj?
Podle mne mají svou vlastní sféru kolem své planety, kde přebývají zemřelí, než se znovu inkarnují...jako je to tady na Zemi....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 229 návštevníků