Trini píše:Jak jsem kdysi psala, armine, tak jsem velmi křehká a musím se chránit. To prostředí, které kolem sebe vytváříš, je pro mě škodlivé, a tak se mu už nebudu vystavovat.
Vůbec se ti nedivím, že mě máš rád.
Mizím. Mějte se krásně.
Alaja píše:Alespoň nejsou" splachovací", jako někteří....
armin píše:Alaja píše:Alespoň nejsou" splachovací", jako někteří....
Nejlepší je klasika, být jako suchej záchod, kadibudka.
Opakovaně psal, že je to jeho způsob poznávání lidí, takové "oťukávání", co z nich pravdivého vyleze. Je to fér, víme to o něm.
Myslím si, že Armin jako duchovně založený člověk přeje všem spokojenost.
Je to ode mne "tlačení na pilu" nebo obyčejný příspěvek do diskuze?
vostalpetr píše:páč se domnívá, že ego by mělo rozpouštět negativní emoce,
takže se je posedle snaží u druhých vyvolávat,
vostalpetr píše:já se prostě v případě tvé osoby a názorů jaksi neustále mýlím
Jestli ti ty tvoje názory o mně přináší tvoje intuice, pak můžeš vidět, že to, co považuješ za intuici a tu svoji spontaneitu, nemá s intuicí nic společného, ale jsou to jen okamžité reakce vedené vyvolanými emocemi, mindráky (potrefenými husami) a podobně.
vostalpetr píše:co ty na to ???
Na mne to ale nijak nefunguje.
vostalpetr píše:Na mne to ale nijak nefunguje.
To nevadí,
to totiž funguje na tvý podvědomí,
takže vo tom nevíš a ani nemůžeš vědět...
Takhle totiž má fungovat duchovní cesta a ne tak, že by si měl někde nějaký trouba něco uvědomovat a ještě za to svý uvědomění dostat někde vod někoho pět korun...
vostalpetr píše:Na mne to ale nijak nefunguje.
To nevadí,
to totiž funguje na tvý podvědomí,
takže vo tom nevíš a ani nemůžeš vědět...
Takhle totiž má fungovat duchovní cesta a ne tak, že by si měl někde nějaký trouba něco uvědomovat a ještě za to svý uvědomění dostat někde vod někoho pět korun...
Alaja píše:Pořád nevím, co vás dva, Armina a Janu, neustále přitahuje na tuto diskusní stránku.....je mi to opravdu záhadou.
Jana píše:Alaja píše:Pořád nevím, co vás dva, Armina a Janu, neustále přitahuje na tuto diskusní stránku.....je mi to opravdu záhadou.
A co přitahuje Tebe, Alajo?
Třeba to bude to samé.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 248 návštevníků