Alaja píše:Jana píše:Alaja píše: Když jsem se sem z inspiruj přemístila, tak tu žádné diskutování jaksi nebylo.....
Že by to bylo pro nedostatečný zájem s Tebou diskutovat?
???
Předtím, než jsem sem vlezla, tak tu žádné diskutování nebylo...delší dobu......
Ale jelikož jsi si na poradně zablokovala Vostála, a i na inspiruj je zcela zablokován, tak jsem se sem přestěhovala za ním.....
Proč jsi si na poradně Vostála zablokovala a nyní chodíš za ním sem?
Jen proto, že někteří z poradenských čtenářů odmítaly Vostálaův pobyt na poradně, ale ty ne?
A jak koukám občas na čísla.....tak to tu čte více lidí, než kolik je jich tady registrováno....
Takže nejspíš lidé z poradny, ti, co nechtějí číst Vostála na poradně, si ho chodí číst sem....
Zvláštní....a uhozené.....
A nebo si chodí sem číst to, jak Vostála neustále stíráš? A drží ti palečky, aby jsi ho setřela z internetu nadobro?
Je zajímavé, jak ráda překrucuješ fakta, jako bys nečetla,
co se tady psalo a rovnou víš, že je to tak, jak si myslíš. Petr Vostál se dostal na listinu
Spamhausu, se kterou nikdo z Poradny nemá nic společného. "The Spamhaus Project je mezinárodní organizace se sídlem v Andorrském knížectví, založená v roce 1998 Stevem Linfordem za účelem sledování e-mailových spammerů a aktivit souvisejících se spamem."
Nabízela jsem Petrovi, že mu pomůžu jeho IP adresu odtud vymazat, může to udělat i podle návodu sám.
A když by na to přišlo, Alajo, tak pokud by se na Poradně opravdu nic nedělo, tak není mou povinností, udržovat web, který by k ničemu nebyl. Stejně tak jako Ty máš právo vytvořit svůj web, na který bude smět jen ten, koho tam pustíš. Ale na tom, že Ti momentálně nepřísluší se pasovat do role vlastníka, nic nezměníš.
Jsme na tom, co se možností týče, tak nějak skoro stejně.