honzam píše:armin píše:No, nejspíš náhodně, protože záměr? K čemu by to komu bylo? Že by celosvětová "důchodová reforma" ?
Dovolím si spekulovat. Lidstvo je jako rakovina ohrožující zachování života na planetě a virus je lék.
ludmila1985 píše:Zamyslete se, jestli by pro vás nebyl dobrý nápad trochu experimentovat. Já jsem si třeba s manželem dříve kupovala ženšen https://eshop.guaranaplus.cz/zensen.Ale on mi před pár týdny odešel na ten šílený covid. Mysleli jsme si, že nám to nemůže nic udělat, vždyť neustále chodíme v horách. Vakcínu jsme nepotřebovali, my víme moc dobře co nás ochrání a co ne. Už ani nevím, jak dál pokračovat.
honzam píše:armin píše:No, nejspíš náhodně, protože záměr? K čemu by to komu bylo? Že by celosvětová "důchodová reforma" ?
Dovolím si spekulovat. Lidstvo je jako rakovina ohrožující zachování života na planetě a virus je lék.
salmo1cz píše:Hloupá reklama na kořen.Pár týdnů po úmrtí milované osoby budete mít jiné emoce než nějaký posraný kořen, který evidentně až tak úplně nepomohl.
Vědci poslouchají ledajaké signály, snad to není zase rozbitá mikrovlnka v jejich kuchyňce.
salmo1cz píše:honzam píše:armin píše:No, nejspíš náhodně, protože záměr? K čemu by to komu bylo? Že by celosvětová "důchodová reforma" ?
A tu rovnovážnou o liškách a zajících znáte?
armin píše:Našeho neočkovaného zedníka skolil covid, jeho neočkovaný pomocník je na tom teď stejně (neustupující horečky, bolesti celého těla - zatím). A teď po týdnu - naše výsledky PCR jsou negativní a to jsme s nimi byli ve velmi úzkém kontaktu.
Tchán - přes 80 let - očkovaný - nakažený při pobytu v lázních, dva dny vyšší teplota, ztráta čichu, teď už je v pohodě. Jeho manželka - očkovaná zatím nic.
To jsou fakta z našeho okolí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků