Covid

naše první fórum... :-)

Re: Covid

Příspěvekod armin » ned 21. lis 2021 8:33:42

salmo1cz píše:Ano, vodní děla do demonstrantů a odpíračů očkování.
Běžte se těch lidí zeptat proč se nechtějí očkovat.
Proč přeočkování, když si tělo respektive paměťové T lymfocyty pamatuji patogen tisíce let?No protože je vakcína nahovno, protože spike protein, protože není co si pamatovat.

To se ta paměť dědí? Nebo se ta paměť přenáší z matky kojením?
armin

Příspěvekod Alaja » ned 21. lis 2021 10:10:14

https://zivotvcesku.cz/politiky-nenavid ... d=14287906

Politiky nenáviděný, veřejností obdivovaný: Kardiochirurg Jan Pirk řekl otevřeně o vakcínách to, o čem se před lidmi nemluví

Kardiochirug Jan Pirk (73) od začátku epidemie koronaviru proslul tím, že otevřeně vystupuje proti názorovému proudu, který zastává vláda a poradní orgán Mezioborová skupina pro epidemické situace (MeSES). Podle Jana Pirka není ohledně covidu možné vést v Česku svobodnou vědeckou diskuzi a jsou umlčovány názory, které nejsou v souladu s linkou ministerstva zdravotnictví. "Mě mrzí, že se tady nepřipouští diskuze. Jeden pan profesor z lékařské fakulty vystoupil na vědecké radě ministerstva zdravotnictví s návrhem, abych já přišel o profesuru a docent Roman Šmucler o docenturu, protože máme jiný názor," řekl světově uznávaný kardiochirurg pro ŽivotvČesku.cz.
Česká špička v oboru kardiochirurgie má za sebou víc než tři sta transplantací srdce. Řeč je o profesoru Janu Pirkovi, jehož jméno veřejnost skloňuje jen superlativech. Zajímavostí je, že pandemie koronaviru se mu nečekaně zapsala hned několikrát do života. Pro něj osobně citelně, když v loňském roce onemocněl covidem-19 a po dlouhých pětačtyřiceti letech to bylo vůbec poprvé, co měsíc neoperoval.

Možná si tehdy myslel, že koronavirus už s ním nebude mít nic společného, to se mýlil. Jan Pirk je přesvědčen, že z tématu koronaviru se totiž stalo politikum a společnost ignoruje jiné nemoci, které jsou podobně nebezpečné. Podle bývalého přednosty kardiocentra Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze (IKEM) je problematické, když epidemii řídí politici, kteří nepřipouští vědeckou diskuzi s experty, jenž mají odlišné a pro ně nepopulární názory.

"Nejhorší je, když se ze zdravotní situace stane politikum. Tady to všechno řídí politici, to není dobře. Teď jsme tady registrovali tzv. PS viry (plicní syncytiální viry, pozn. red.), dost to tady řádilo. Měl jsem to i já sám, tři neděle jsem kašlal, dostal jsem zánět dutin, bral jsme antibiotika a bylo toho tady desetkrát více než covidu. Dětské JIP řeknou, že jsou plné dětí, které mají pneumoviry. O tom se ale nemluví. Tady se absolutizovala jedna nemoc a za nemocného se bere každý, kdo má pozitivní test. Diagnóza nemoci se standardně stanovuje na základě klinických obtíží, klinického obrazu plus pomocných laboratorních vyšetření. Tady se na základě jednoho pomocného laboratorního vyšetření stanovuje diagnóza nemoci. To je proti veškerým zásadám medicíny, stalo se z toho politikum. Kdyby se takto testovali lidi na pneumoviry, tak by se ukázalo, že jich tady bylo mnohem více než covidu. Hlavně to postihuje i děti v předškolním věku," uvedl Jan Pirk pro ŽivotvČesku.cz s tím, že je přesvědčen, že svobodná vědecká diskuze není v tuto chvíli v České republice možná.

Už v loňském dubnu se Jan Pirk odmítl nečinně dívat na vládou zavedená opatření, která považoval spolu s dalšími deseti předními lékařskými kapacitami za nerozumná, když následně rozruch ve společnosti vyvolal prohlášením, že přísná protiepidemická opatření mohou mít vážné dopady na zdraví lidí i ekonomiku. V současnosti nelibě pohlíží na to, jak se vláda, která další vlnu epidemie opět zaspala, probouzí a u aplikace opatření nevybírá z vícero možností.

"Tady se všichni upnuli k tzv. rakouské a bavorské cestě, ale zapomíná se, že existuje také britská cesta. Mě mrzí, že se tady nepřipouští diskuze. Jeden pan profesor z lékařské fakulty vystoupil na vědecké radě ministerstva zdravotnictví s návrhem, abych já přišel o profesuru a docent Roman Šmucler o docenturu, protože máme jiný názor... Kde to jsme? Kde to žijeme, když nemůže člověk říct názor a nemůže diskutovat? To mě mrzí nejvíce, že považují svou cestu za jedinou správnou a všichni ostatní jsou kacíři," sdělil pro ŽivotvČesku.cz odborník, jenž je přesvědčen o tom, že pokud jde o testování metodou PCR, tak je nutné poukázat na skutečnost, že testy vykazují pozitivitu i u lidí, kteří ale nejsou infekční - tedy výsledky jsou falešně pozitivní.

"Když se dělalo méně testů, tak bylo méně pozitivních. Je to úsměvné. Když testů udělám 200 tisíc, tak najdu více pozitivních. Oni neumí testem rozlišit, zda ten virus je živý, nebo zda ten organismus má takovou slizniční imunitu, že viry zahubil a nepustil je dál. Němečtí lékaři tomu říkají »Friedhof«, tedy hřbitov. To znamená, že ten člověk vylučuje zbytky mrtvých virů, v žádném případě není infekční, to ale test nedokáže odlišit," uvedl pro ŽivotvČesku.cz lékař.

Jan Pirk také opakovaně tvrdí, že jeho názory na některé politiky mají účinek, jako by jim před obličejem mával červeným hadrem. Za dobu od propuknutí epidemie v Česku byl kvůli své otevřenosti již vícekrát kritizován některými kolegy. V minulosti pořádné dusno způsobilo jeho vyjádření, že šéf skupiny MeSES Petr Smejkal nemá atestaci z epidemiologie. V lásce Jana Pirka nemají některé postavy z ministerstva zdravotnictví. Už třeba kvůli tomu, co aktuálně veřejnosti sděluje ohledně očkování.

"Další problém je, že očkujeme lidi vakcínou připravenou na virus, který tady byl před dvěma lety. Na chřipku přitom děláme každý rok jinou vakcínu podle toho, jaký typ očekáváme. Otázek kolem covidu je moc, ale nikdo tu diskuzi nechce vést. Tady ta diskuze skončila před rokem a tři čtvrtě. Já byl pranýřovaný, když jsem mluvil o vlastní imunitě. Nyní už i ti největší odpůrci říkají, že nejlepší je vlastní imunita. Část odborníků pak říká, že se to dá vylepšit ještě očkováním, to si ale netroufám hodnotit. Očkování přeci nedělá slizniční imunitu, proto se lidé dál mohou nakazit, protože vstupní brána do těla je sliznice. To, že se řeklo, že po půl roce imunita po prodělání končí, je jen administrativní číslo. Já osobně ještě po roce od prodělání koronaviru měl vysoké protilátky. Věcí k diskuzi je hodně, mně vadí, že se tady uznává jen to, co řekne MeSES, to je svaté," dodal pro ŽivotvČesku.cz kardiochirurg, který v minulosti opakovaně kritizoval způsob, jakým česká vláda přistupuje k řízení epidemie.

Poznámka: Redakce zjišťovala, jak to ohledně vakcíny je. A skutečně se v současnosti očkuje vakcínami, které dokáží být vysoce efektní na původní variantu viru, s novějšími mutacemi delta a delta plus si ale stoprocentně neumí poradit. "Zatím se bohužel přeočkovává vakcínou původní, která nekryje přímo různé mutanty, které tady máme, zejména deltu. A proto musíme mít vysoké hladiny protilátek, aby alespoň část z nich byla funkční a fungovala proti těmto mutacím," vysvětlil pro ŽivotvČesku.cz epidemiolog Roman Prymula (57), jehož slova potvrdil dotázaný ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (35).

"Pokud bychom tady měli vakcínu, která by byla upravena přesně na variantu delta a delta plus, bylo by to výhodou. Na druhou stranu bych se zdráhal současnou vakcínu označit za neúčinnou. Stále i u té původní vakcíny, kterou dnes očkujeme, byť vidíme, že se člověk případně může nakazit, tak stále ochrana před těžkým průběhem nemoci je někde kolem 85 procent na našich datech. To znamená, že pokud se člověk naočkuje, má ochranu 85 procent před tím, že v opačném případě může skončit třeba na ventilátoru v nemocnici," uvedl pro ŽivotvČesku.cz šéf rezortu zdravotnictví.

Alaja

Příspěvekod Alaja » ned 21. lis 2021 11:29:45

Alaja

Příspěvekod salmo1cz » ned 21. lis 2021 11:33:48

armin píše:
salmo1cz píše:Ano, vodní děla do demonstrantů a odpíračů očkování.
Běžte se těch lidí zeptat proč se nechtějí očkovat.
Proč přeočkování, když si tělo respektive paměťové T lymfocyty pamatuji patogen tisíce let?No protože je vakcína nahovno, protože spike protein, protože není co si pamatovat.

To se ta paměť dědí? Nebo se ta paměť přenáší z matky kojením?

Ano, vše důležité se dědí a stává se součástí DNA.Patogen který tělo nezná je problém a tělo reaguje přehnaně cytokinovou bouří. Cytokinová bouře je masivní obranná reakce organizmu, kdy vlastní protilátky napadají nejenom patogen, ale i svoje vlastní buňky a tím zničí i samo sebe.
Když tělo zná patogen, tak ta informace je uložena.Proto nevadí když nemáte protilátky, nemůžete mít aktivní všechny protilátky proti všem patogenům.Patogenů jsou milióny, miliardy, ale tělo má know how.
Jakmile T lymfocyt detekuje patogen, pochopitelně ho musí znát, aktivuje know-how obrany a začne tvořit protilátky.

Třeba taková rakovina je v jistém smyslu banální onemocnění.Jsou to vaše buňky které jenom zapomenou umřít.Jsou to vaše vlastní buňky a proto je tělo nerozpoznává jako patogen.Když tyto buňky narušite jakýmkoliv způsobem, otrávíte je chemkou, ozáříte (poškodite gama paprskem), vyhladovíte, zmrazíte tak je imunitní systém bezproblémů okamžitě zničí.
Viveka khyati...Para Vairagya
salmo1cz

Příspěvekod salmo1cz » ned 21. lis 2021 12:03:31

O dalších dávkách neuvažuji.

Ty třeba né, ale oni tě bez přeočkování po novém roce nepustí do práce.viz Italie.
salmo1cz

Příspěvekod Anim » ned 21. lis 2021 14:01:03

Pedrito píše:P.S. až budu na tý samotě u lesa, bez těch povinností a závazků, bez účasti na společenském dění, budu teprv moct nad tím vším mávnout rukou, a nevybírat nejschůdnější možnosti pro sebe a okolí. Páč za tím, co se děje, stojí mocná setrvačnost minulosti. A s tím nepohneš, ani kdybys byl bůh, natož to zastavil...

Když budu mít tohle přesvědčení, sice se mi dost uleví, ale všechny ty nezpracované energie uložené v mém podvědomí budou mít za následek, že bude docházet k další... a další... a další inkarnaci...

... a v těch inkarnacích mi ty moje nezpracované sklony budou přivolávat další... a další... a další trable od okolí
a problémy s lidma kolem mě ...

:help:

...

dokud nepochopím, že je třeba objevit, jak se dají v sobě během dění ty v minulosti vzniklé sklony rozpouštět

:poklona:
Anim

Příspěvekod armin » ned 21. lis 2021 15:15:51

Pedrito píše: bez zpracovaných sklonů do hrobu nelez. :jingjang:

:poklona:

To je moc dobrá rada, ale jen málo kdo se jí bohužel řídí.
armin

Příspěvekod armin » ned 21. lis 2021 15:19:27

salmo1cz píše:Třeba taková rakovina je v jistém smyslu banální onemocnění.

V běžném slova smyslu je to ale horor, zvláště když se na ni přijde pozdě a není legální eutanazie.
armin

Příspěvekod salmo1cz » ned 21. lis 2021 15:52:49

armin píše:
salmo1cz píše:Třeba taková rakovina je v jistém smyslu banální onemocnění.

V běžném slova smyslu je to ale horor, zvláště když se na ni přijde pozdě a není legální eutanazie.

Bohužel je to tak.Znal jsem jednoho pána, který si nechal v terminálním stavu rakoviny ujet hlavu vlakem.Patrně je to pro společnost přijatelnější ukončení trápení.
Někdy bych chtěl společnost pochopit, ale obávám se že na to nemám dostatečné IQ.
salmo1cz

Příspěvekod armin » ned 21. lis 2021 17:07:46

Pedrito píše:Rakovina, ale nejen ona, je v podstatě nemoc vyčerpaných a poničených čaker. Když to někdo např. přehání s tvrdým alkoholem, útočí tím nejvíc na ty spodní. Když to přehání s kouřením, odnáší to nejvíc pátá. Ale jsou tu samozřejmě i jiné "činnosti", od způsobu stravování, až po mentální způsoby... A málo kdo ví, jak ty čakry udržovat, jak je čistit. A tak se prostě více či méně zanášej. Životodárná anergie, co vyživuje tělo, mysl, nemůže pak dostatečně pracovat, je namíchaná s negacemi, jako voda s nečistotami... Záleží na počátečním stavu, s jakým se člověk zrodil. Někoho nějaká ta nesprávná životospráva, chování, může sejmout velmi brzy. U jiného to může trvat déle. Čakry jsou základ. Ale když už je pozdě, už je většinou pozdě. Stějně jako s tím očkováním - na smrtelný posteli už sérum nepomůže. Stejně jako to čištění čaker, když by to člověka trklo. Když je něco dlouhá léta zanedbáváno, tam v posledních chvílích ztrácejí "kouzelné proutky" svou moc...

Já to nevím, jestli je to tak jak píšeš.
Jen vím, že paní Tomášová zemřela na rakovinu, Ramakrišna zemřel na rakovinu (hrtanu), Freud zemřel na rakovinu (patra), někteří moji dobří kamarádi zemřeli na rakovinu (slinivky, uzlin), Ramana Mahariši zemřel na rakovinu...
A mnozí ostatní, jako třeba pan Tomáš, naopak na srdce - to je bezútrpná smrt. Moje matka ve spaní - asi na výron do mozku, otec, který ji miloval přesně za rok na zápal plic - najednou se mu vypnuly všechny obranné mechanismy a podlehl běžným saprofitním mikrobům. Šel zkrátka za ní...
Nijak neargumentuji proti něčemu. To jsou fakta, k zamyšlení...
Smrt a život - jedno jest. Není jedno bez druhého.
armin

Příspěvekod Arat » ned 21. lis 2021 18:01:37

Díky za podělení se.

Souhlasila bych s Pedritem, že NEMOC (třeba rakovina)postihne ty oblasti, čakry, které jsou nejvíce znečištěné, nebo zanedbané, nebo oslabené... a že ta fyzická újma těch jednotlivých oblastí, čaker je projevem té mentální nečistoty, nedostatečnosti, nevyčištění..., ale hlavně!!!! Jak to vidím. Kde není vůle, tam není síla, síla žít dál. Takže podle mě je vše odvislé na VULI žít, smyslu žít.
Vůle existovat znamená, alespoň podle mě, žít smysl tady být, pro něco pro někoho a pokud tato vůle už není, duše odchází.... proto i tolik duší odchází, když jeden z celoživotních partnerů odchází a ta druhá duše obvykle do roka ji následuje, protože to hlavní žila díky té odešlé duši... tak se stalo i u mých rodičů...

Hodně je i geneticky podmíněno, kdy si neseme zátěž z rodiny, z minula a často opakujeme rodinné vzory chování... a pak i nemoci a odchody..., pokud něco významného ve svém žití nezměníme..

Mám kamarádku, o deset let mladší než jsem já, takže mladá bába, matka dvou ještě studujících dcer.
Její maminka zemřela mladá, ve 47 let na rakovinu prsu.
Ona sama ve 45 let je po operaci prsu pro zhoubný nádor, z prevence si dala odstranit i druhé prso a uzliny.
Aktivní žena, učitelka, štíhlá, sportovně založená.
Na první pohled optimistická, akční, plná života.

Letos, po 5 letech, ji při kontrole zjistili metaztázy v hrtanu a v kostech, lékaři ji dávají rok života.

Má 50 let.

Genetická zátěž tady je.

Jak vypadá její manželství? Partnerství?

Od počátku je zřejmé, že s manželem se míjí (vůbec to neodsuzuji, jen konstatuji a dost se tady vidím), nemají si co říct.

Proč to všechno píši.

Protože všechno souvisí se vším a málo kdo ví, co je za tím vším, co prožíváme, žijeme, i za tou naší smrtí :-)
Arat

Příspěvekod Alaja » pon 22. lis 2021 22:11:23

https://www.novinky.cz/zahranicni/ameri ... VcUVs8Nfvo

Nová protilátka zcela blokuje množení koronavirů

Protilátku, která brání replikaci původce covidu-19 SARS-CoV-2 i dalších koronavirů, objevil výzkumný tým z univerzit Chapell Hill v Severní Karolíně a Duke v Durhamu. Protilátka DH1047 dokázala stoprocentně neutralizovat původce covidu-19 i SARS i dvou netopýřích koronavirů.

O objevu informoval tým v časopisu Science Translational Medicine Journal. Celkem našel přes 1700 různých protilátek proti koronavirům, přičemž u padesátky z nich se ukázalo, že se navazují jak na původce covidu-19, tak na „původní” SARS.

Pozornost vědců připoutala látka DH1047. Bránila nejen nákaze, ale byla i účinná u už nakažených zvířat, protože omezovala poškození plic. „Tato protilátka má potenciál sloužit pro léčbu během současné epidemie,“ uvedl podle listu Daily Mail spoluautor studie Barton Haynes z Dukeova institutu pro lidské vakcíny.

Protilátka DH1047 se navazuje na viry a brání jim v replikaci. Pomáhat by mohla jak při prevenci, tak u už nakažených. Terapeutická účinnost i poté, co byly pokusné myši už nakažené, naznačuje, že by mohlo jít o léčbu u probíhající pandemie, ale také by se mohla skladovat, aby předešla budoucím epidemiím a epidemiím způsobeným viry příbuznými SARS,“ uvedl další spoluautor studie David Martinez ze severokarolínské univerzity.

Účinná proti více koronavirům
„Tato protilátka se navazuje na koronavirus v místě, které je zachováno u řady mutací a variant,“ sdělil Barton Haynes. „Díky tomu může proto neutralizovat širší spektrum koronavirů,“ dodal.

Účinná byla DH1047 nejen proti původcům onemocnění covid-19 a SARS, ale i proti netopýřím koronavirům WIV-1 a RsSHC014, které přenášejí vrápenci druhu Rhinolophus sinicus žijící v kolonii u Kunmingu v čínské provincii Jün nan. Tyto viry jsou blízce příbuzné původcům nemocí SARS a covid-19 a zkoumal je wuchanský virologický institut, když je odebral z trusu netopýrů.

Oba se podobně jako původce covidu navazují na buňky přes receptory ACE2, a to jak u lidí, tak u cibetek.

Protilátka byla testována u myší a byla účinná proti všem kmenům koronaviru.

Objev protilátek je důležitý, ale vede od něj ještě dlouhá cesta k případným lékům. Ne vždy u lidí tyto látky zabírají tak jako v laboratorních podmínkách u zvířat. Prozkoumat se také musí, nemají-li vedlejší účinky

Alaja

Příspěvekod Alaja » úte 23. lis 2021 5:48:39

Stále se snažím pochopit slogan :

" Neočkovaní ohrožují očkované"

A nějak nemohu přijít na to, čím, jak,...... :nevim:

PS:
Zatím jsem došla jen k tomu, že to je velmi podobné známému rčení:

"Když mě chcípla koza, tak ať sousedovi chcípne také".....
Alaja

Příspěvekod Jana » úte 23. lis 2021 7:39:44

Alaja píše:Stále se snažím pochopit slogan :

" Neočkovaní ohrožují očkované"

A nějak nemohu přijít na to, čím, jak,...... :nevim:
....

Možná i tak, jak říkala zdravotní sestra z covidového oddělení v nemocnici: "To byste se divila, jaký je u nás na oddělení rozdíl mezi průběhem covidu u očkovaných a neočkovaných."

A z přetížení zdravotnictví pak mohou nastávat situace o kterých píše třeba Réza.

A nebo je možné to vysvětlit třeba i takhle:

Hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák zveřejnil na sociální síti seznam pacientů s covidem s uvedením věku a zda byli/nebyli očkovaní. Také zastává názor, že by se měl znovu zavést nouzový stav!
„Dohodli jsme se s krajským koordinátorem intenzivní péče na zveřejnění těchto dat. Myslím, že to je dostatečně výmluvné,“

Obrázek

Zdroj: https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy ... 11122.html
Jana

Příspěvekod Alaja » úte 23. lis 2021 8:52:18

:nevim:
Stále to odpovídá tomu rčení,
případně jednomu dalšímu : "Po nás potopa."

Stále nevím, čím neočkovaný ohrožuje očkovaného.... :nevim:

Čím zdravý neočkovaný asi tak může ohrožovat zdravého očkovaného????
Alaja

Příspěvekod Arat » úte 23. lis 2021 9:23:12

Nemocnice v Antverpách prolomila tabu a přiznala, že všechny JIPky má obsazeny pouze očkovanými pacienty, u nichž došlo k prolomení očkovací ochrany a nastala vážná reinfekce!

Veřejná lež o tom, že Evropa a svět čelí v současné době pandemii neočkovaných, dostává každou hodinou další a další trhliny a pravda se nezadržitelně dere na povrch. Belgická televize již minulý týden v pátek odvysílala reportáž s lékařem v nemocnici GZA v Antverpách, který narovinu a přímo televizním divákům přiznal, že v současné době leží na jednotkách intenzivní péče JIP u nich v nemocnici jenom a pouze očkovaní pacienti, nikdo jiný, osobně to prý kontroloval před natočením reportáže.

Něco podobného nepřipadá u českých ani slovenských médií v úvahu, protože platí generální zákaz na poskytování skutečných klinických čísel veřejnosti v obou státech. Jak v Česku, tak i na Slovensku pouští ministerstva zdravotnictví na veřejnost pouze upravená čísla, a dokonce se statistiky zpětně přepisují a upravují. Informoval nás o tom náš čtenář.

Manipulování se statistikami a čísly na ministerstvu zdravotnictví
České ministerstvo zdravotnictví čaruje s čísly a statistikami takovým způsobem, až z toho přechází zrak. Náš čtenář nám napsal toto:

Dobrý den.

Sleduji twiter Ondřeje Dostála (piráti). Dává tam denní reporty reinfekcí v nemocnicích pro poslance a senátory. A zjistil, že ministerstvo zdravotnictví zpětně změnilo a navýšilo počty reinfekcí. Ty nuly se jim asi nehodily do krámu. Ono se totiž ukazuje, že ten kdo covid prodělal, tak má tolik potřebných protilátek a zřejmě i na dlouhou dobu proti nákaze a hlavně proti závažnému průběhu. A to se jim nehodí. Hlavně očkovat a očkovat. Všechny, i když jste imunní.

dále: http://www.infokuryr.cz/n/2021/11/11/ne ... xiORcBHbmo
Arat

Příspěvekod Alaja » úte 23. lis 2021 9:57:31

Hoax? :nevim:

https://aeronet.cz/news/video-kanadska- ... -databaze/

VIDEO: Kanadská firma představila očkovacího robota s bezjehlovým vstřikováním vakcín pro hromadná stadionová očkování! Robota nepůjde uplatit, potvrzení o naočkování se zanese do státní databáze jen po úspěšném vstříknutí vakcíny pod kůži člověka! Vyloučení lidského faktoru má vyloučit korupci a současně umožnit stadionová masová očkování! Orwell by se divil! Na Slovensku zmizelo od loňského roku více než 1700 plicních ventilací, vláda totiž tvrdí, že kapacita lůžek s ventilací je vyčerpána již při cca. 260 ventilacích a hrozí kolaps! Kam najednou zmizel zbytek přístrojů?
Alaja

Příspěvekod Jana » úte 23. lis 2021 10:02:22

Alaja píše:
Čím zdravý neočkovaný asi tak může ohrožovat zdravého očkovaného????

Podle šéfa Motola: Delta se vůbec nikomu nevyhne. I když se zavřete doma do skafandru,..

Řekla bych, že výjimky mohou existovat. Například takový Wim Hof.

Ale jestli je tady prakticky jistota, že to nakonec každý chytne, tak je tady spíš otázka, čím může ohrozit nemocný neočkovaný očkované. Že namísto vakcíny za pár stovek, bude potřebovat na JIP péčí za pár set tisíc a pak ve vyčerpaném zdravotním systému lidé umírají zbytečně na zanedbané záležitosti, které s kovidem nemají nic společného.
Jana

Příspěvekod Alaja » úte 23. lis 2021 10:10:29

Dočítám se, že třeba nakažené netestované očkované učitelky, v mateřince či škole, roznášejí zcela svobodně coronu na své žáky.....alespoň to tvrdí matky žáků a dětí ze školek... :nevim:
Alaja

Příspěvekod Alaja » úte 23. lis 2021 10:31:04

Jana píše:Ale jestli je tady prakticky jistota, že to nakonec každý chytne, tak je tady spíš otázka, čím může ohrozit nemocný neočkovaný očkované. Že namísto vakcíny za pár stovek, bude potřebovat na JIP péčí za pár set tisíc a pak ve vyčerpaném zdravotním systému lidé umírají zbytečně na zanedbané záležitosti, které s kovidem nemají nic společného.

Vlastně máš pravdu. Kdo a kde by pak ošetřoval očkované pacienty s vážnými postočkovacími následky... :nevim:
Alaja

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný