Covid

naše první fórum... :-)

Re: Covid

Příspěvekod honzam » úte 23. lis 2021 17:42:33

Alaja píše:
honzam píše:
Arat píše:A také si přeji, aby ta pravda o tom, jak to s tím vším humbukem je, co nejdříve vyšla najevo a viníci (všichni i ti, co to krmili, vydírali atd.) byli potrestáni. A oni budou. Ne mnou nebo tam tím, ale božími mlýny. Tím jsem si jista.
Akorát mám odjakživa málo trpělivosti a totok už je na můj vkus přespříliš dlouho.

Pravděpodobně ten virus představuje mnohem větší nebezpečí pro lidskou populaci a civilizaci a všechny informace o jeho nebezpečnosti nejsou veřejně dostupné. Ten humbuk je oprávněný a opodstatněný, ale zároveň se skutečný důvod zamlčuje, aby nevznikla panika.

Proč potom ale vedení EU odmítá uznávat vakcíny jiných států jako rovnocené těm, které ona používá?
Tady máš rozpor..... :nevim:

Podle situace v Rusku se ten jejich Sputnik také neosvědčil.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Alaja » úte 23. lis 2021 17:44:03

honzam píše:Podle situace v Rusku se ten jejich Sputnik také neosvědčil.

Snaží se, už mají další vakcínu.....
Alaja

Příspěvekod armin » úte 23. lis 2021 17:46:25

Alaja píše:
Nebudeš zabírat místo na JIP třeba Alaje, kterou ten její strach z očkování nejspíš neochrání.

Víš prd, proč jsem v té izolaci....a vysvětlovat ti to nebudu.
Jen ze sebe děláš hlupáka...a to zcela zbytečně....ale asi to jinak neumíš.... :ble:

Třeba poustevničíš, v pohodě. A co potraviny?
My jsme si je objednávali - když ještě nebylo očkování k dispozici přes košík.cz. Teď už to chodit mezi lidi není tak riskantní. I když - respirátor, odstup, mytí či dezinfekce rukou. Není dobré pokoušet osud - "mně se přece nemůže nic stát, a když se stane tak ať. Stejně musím na něco umřít."
Tak se pak ale necpi do nemocnice, pokud už bude obsazeno.
V tom případě to bude opravdu jen tvoje věc.
armin

Příspěvekod salmo1cz » úte 23. lis 2021 17:47:27

Čína, Rusko, Kuba... nepožádali o registraci u EU agentůry, resp.Sputnik nedodal potřebné dokumenty.
Viveka khyati...Para Vairagya
salmo1cz

Příspěvekod armin » úte 23. lis 2021 17:53:04

Alaja píše:
Proč potom ale vedení EU odmítá uznávat vakcíny jiných států (Čína, Rusko, Kuba...) jako rovnocenné těm, které ona používá?
Tady máš rozpor..... :nevim:

Odmítá, protože nesplňují bezpečnostní normy na výrobu, ověřenou bezpečnost a účinnost. Jiný důvod není.
Zkrátka u nás i v EU se nepovolí žádný lék ani vakcína, pokud výrobce neprokáže zásadní kritéria účinnosti a bezpečnosti a spolehlivost výrobního procesu.
V Rusku, Číně a hlavně na Kubě si s takovými podružnostmi moc hlavu nelámou.
armin

Příspěvekod Alaja » úte 23. lis 2021 17:54:26

armin píše:
Alaja píše:
Nebudeš zabírat místo na JIP třeba Alaje, kterou ten její strach z očkování nejspíš neochrání.

Víš prd, proč jsem v té izolaci....a vysvětlovat ti to nebudu.
Jen ze sebe děláš hlupáka...a to zcela zbytečně....ale asi to jinak neumíš.... :ble:

Třeba poustevničíš, v pohodě. A co potraviny?
My jsme si je objednávali - když ještě nebylo očkování k dispozici přes košík.cz. Teď už to chodit mezi lidi není tak riskantní. I když - respirátor, odstup, mytí či dezinfekce rukou. Není dobré pokoušet osud - "mně se přece nemůže nic stát, a když se stane tak ať. Stejně musím na něco umřít."
Tak se pak ale necpi do nemocnice, pokud už bude obsazeno.
V tom případě to bude opravdu jen tvoje věc.

Kdo se kam cpe?????????
Já rozhodně ne, ani omylem.
Mí drazí, když si chtěli vydělat na živobytí, tak se museli dát naočkovat. Takže jednou za týden udělají velký nákup....a je to.

Ale moje věc to přestane být v okamžiku, až mi bude mobilní očkovací štáb klepat na dveře, s injekční stříkačkou v ruce...

Jsem zvědavá, zda s nimi budou jezdit i policajti....a zatýkat ty, co se nebudou chtít dát vopíchat. :old:

A případně je zavírat do....koncentráků....
Alaja

Příspěvekod armin » úte 23. lis 2021 17:59:29

Alaja píše:Ale moje věc to přestane být v okamžiku, až mi bude mobilní očkovací štáb klepat na dveře, s injekční stříkačkou v ruce...

Pro ten případ doporučuji mít při ruce stále kapsli s kyanidem, aby tě živou nedostali.
Obrázek
armin

Příspěvekod Alaja » úte 23. lis 2021 18:04:45

https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... .seznam.cz

Na covidovém mejdanu v Itálii si úmyslně předávali nákazu. Jeden účastník zemřel, tři jsou na JIP

Policie v italské provincii Jižní Tyrolsko řeší poslední týdny stoupající počet „covidových mejdanů“. Převážně mladí lidé nejen z Itálie se sem sjíždějí za účelem nakazit se covidem-19 od ostatních, aby mohli získat certifikát o prodělání nemoci a nemuseli se nechat očkovat. Poslední mejdan tohoto typu skončil jedním úmrtím a třemi lidmi na JIP.

Naposledy nedaleko Bolzana zemřel po podobné party 55letý Rakušan, který v Itálii pracoval. „Od lékařů už jsme obdrželi více zpráv o lidech, kteří skončili v nemocnici, přičemž se cíleně nakazili,“ uvedl Patrick Franzoni z protikoronavirové jednotky v Bolzanu.

Franzoni dodal, že policie už zahájila vyšetřování. Motivaci účastníků podobných mejdanů prozradil serveru Il Dolomiti. Proděláním nemoci totiž získají zelený pas, který jsou zaměstnanci povinni nosit do práce. Kdo se jím neprokáže, tomu hrozí pokuta v rozmezí v přepočtu od 15 300 až do 38 400 korun.
Neočkovaní zaměstnanci totiž musí prokázat bezinfekčnost testem. Hradí si je ale sami a měsíčně se tato suma může vyšplhat až na 4600 korun.

Úmyslné šíření covidu je trestné
Franzoni připomněl, že minimálně do konce letošního roku je úmyslné šíření koronaviru v Itálii trestným činem, a to na základě výjimečného stavu, který je v platnosti a má trvat právě přinejmenším do 31. prosince. „Covid-19 má navíc dlouhodobé následky a v nemocnicích mohou skončit i mladí lidé,“ upozornil Franzoni.

Jižní Tyrolsko, a Bolzano konkrétně, patří mezi nejvíce zasažené italské oblasti. Za posledních 24 hodin přibylo 252 nakažených a v nemocnicích celkem leží bezmála 9000 lidí napříč celou provincií.

Alaja

Příspěvekod salmo1cz » úte 23. lis 2021 18:26:31

armin píše:
salmo1cz píše:Ano, vodní děla do demonstrantů a odpíračů očkování.
Běžte se těch lidí zeptat proč se nechtějí očkovat.
Proč přeočkování, když si tělo respektive paměťové T lymfocyty pamatuji patogen tisíce let?No protože je vakcína nahovno, protože spike protein, protože není co si pamatovat.

To se ta paměť dědí? Nebo se ta paměť přenáší z matky kojením?

https://www.czechsight.cz/jak-bezne-nac ... d=14320180

Původní antigenní hřích”, nebo také imunitní imprinting byl poprvé charakterizován v roce 1960 americkým epidemiologem Thomasem Francisem mladším, který si všiml, že imunitní systém produkuje protilátky proti určitému kmenu chřipky se kterým se člověk setkal dříve, i když je tělo infikováno jiným virem chřipky
salmo1cz

Příspěvekod Alaja » úte 23. lis 2021 19:33:14

armin píše:
Alaja píše:Ale moje věc to přestane být v okamžiku, až mi bude mobilní očkovací štáb klepat na dveře, s injekční stříkačkou v ruce...

Pro ten případ doporučuji mít při ruce stále kapsli s kyanidem, aby tě živou nedostali.
Obrázek

Už jsem zapomněla, jak se takový nějaký jed zhotovuje. Z chemie si pamatuji jen na nějakou kobaltovou modř, a že je jedovatá, a dá se vyrobit z nehtu....ale další přísady do zkumavky jsem už dávno zapomněla... :nevim:
Alaja

Příspěvekod salmo1cz » úte 23. lis 2021 19:36:33

Prostě v době pandemie je potřeba pracovat systematicky a konzervativně.Na jaře až pandemie skončí si můžete brousit zuby na nobelovku co hrdlo ráčí v uzavřeném výzkumu. :hahaha:
salmo1cz

Příspěvekod Alaja » stř 24. lis 2021 3:03:06

armin píše:

Obrázek

Ono vlastně stačí obejít okolí a posbírat si větvičky a semena bylin a keřů a svařit na ohníčku nějaký ten koncentrovaný utrejch, že jo.
Akát, buxus, ptačí zob, brslen, břečťan, přihodit k tomu nějakou tu mochyni pro ozdobu........ :nevim:
Alaja

Příspěvekod Alaja » stř 24. lis 2021 4:03:19

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... kou-684453

Vedlejší účinky vakcín. Norský publicista zveřejnil čísla. Dlouho prý byla pod pokličkou

Norský publicista a překladatel Yngvar Brenna upozorňuje na nežádoucí účinky po vakcínách proti nemoci covid-19. Poukazuje na vysoké počty výpovědí poškozených, z nichž vyplývá, že potíží a stavů po vakcinaci je skutečně hodně. Doufá, že se brzy dá za pravdu „nepřátelům národa“ kvůli provalení dlouho neuznávaných informací.

Brenna zmiňuje zprávy norského Ústavu národního zdraví (Folkehelseinstituttet): 72 % hospitalizovaných, 90 % pacientů na JIP a 90 % těch nakažených, jež za poslední tři měsíce zemřelo, bylo plně očkovaných. Ovšem až nyní, poté, co bylo naočkováno přes 90 % obyvatel a škoda je zjevná, se začínají ověřovat problémy, jež očkování způsobuje. „Z toho, že nebyli dostatečně vyrozuměni o potenciálních následcích, jsou mnozí rozčílení. Ohledně toho, co máme před sebou, je plno nejasností,“ dodává.

Původní zdroj ZDE.

Vedlejší účinky se prý týkají všech druhů očkování a vedlejší účinky a zdravotní problémy spojené s třetí dávkou budou prý větší než s těmi dvěma prvními. Už nyní se prý v některých masmédiích množí výpovědi lidí poškozených vakcínou, k níž se cítili dotlačováni, že očkování bylo jedinou cestou z marasmu pandemie.

„Ještě jsou ale kteříkoliv kritici očkování a covid politiky haněni, zesměšňováni a častováni zostuzujícími nadávkami jako odpírači, přeborníci v sobectví, blázni do spikleneckých teorií a násilím se jim snažili navlékat alobalové kloboučky, symbol vlastní omezenosti,“ pokračuje Brenna.

„Z výpovědí poškozených vyplývá, že potíží a stavů je hodně. Někomu vakcína způsobila onemocnění osrdečníku (a to především u mužů ve věku 15 až 30 let), dalším zase krevní sraženinu, jaterní steatózu, podrážděnou slezinu, syndrom únavy, horečku, polohovou a jinou závrať a omdlévání, po píchnutí pocit znecitlivění, bolesti svalů a kloubů, oteklý krk, rozsáhlé vyrážky, bolavé žlázy, migrénu, srdeční záchvat, bolavou a nepoužitelnou ruku, do níž byla aplikována injekce, selhání imunity, impotence, krvácení z pochvy, potraty, selhání implantátů,“ dává za příklad některé z vedlejších účinků, z nichž je na norském seznamu jen 99 klasifikováno jako závažných.
Nic nenaznačuje tomu, že očkování není nebezpečné a nemůže vést k trvalým změnám. Kolektivní nátlak i na ty, kteří by se z medicínských důvodů neměli nechat očkovat, podle kritiků patřilo a patří k nejpodivnějším a nejvíce zlým v dějinách novodobého Norska,“ popisuje, že řada lidí zažila vytěsňování/vylučování, šikanu, rozkoly mezi přáteli, kolegy a v rodinách.

Konečná čísla poškozených budou patrně vysoká. „Kdyby byly zveřejňovány všechny případy vedlejších účinků, snad by již nebylo možné popotahovat a vinit za čím dále děsivější počty nakažených neočkované. Vedlejší účinky spolu s nízkým stupněm ochrany a rychle ubývající ochranou a vysokou nakažlivostí, ať je někdo naočkován, či ne, nyní vedou k tomu, že se Norové podle ohlasů více ohrazují proti obviňování neočkovaných, poněvadž logicky a matematicky to již nedává smysl házet sílící šíření nákazy na menšinu. Jenže kdy padnou i tahle omílaná paradigmata masmédií?“ uzavírá Brenna.

Alaja

Příspěvekod Alaja » stř 24. lis 2021 4:23:56

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesi ... ani-176764

Češi žádají stovky milionů jako odškodné za očkování

...

Více než 8400 obyvatel Česka nahlásilo od začátku očkování proti covidu-19 nějaké nežádoucí účinky.
...

Podle zákona se odškodňuje pouze zvlášť závažné ublížení na zdraví. Jenže co přesně to znamená? Jak vážná musí být zdravotní újma, aby za ni stát vyplatil peníze? Jak se prokáže, že problém skutečně souvisí s očkováním? Nežádoucí vedlejší účinky očkování měla vyjmenovat prováděcí vyhláška, tu ale Ministerstvo nikdy nevydalo.
...

Jak ukazují případy lidí, kteří o odškodné požádali, získat od státu náhradu není vůbec jednoduché. V první řadě musí prokázat, že komplikace skutečně způsobilo očkování proti covidu.

„Mezi vakcínami a reakcemi může existovat jen časová souvislost bez jakékoliv příčinné souvislosti. Mohou být také nahlášeny nežádoucí účinky, které nejsou správně pojmenovány,“ uvádí k výčtu nahlášených komplikací Státní ústav pro kontrolu léčiv. A Ministerstvo zdravotnictví se tímto výkladem zatím řídí.
...

Alaja

Příspěvekod Alaja » stř 24. lis 2021 4:37:11

https://www.denik.cz/zdravi/ockovani-ze ... 10813.html

Ženy mají obavy z očkování. Změnil se mi menstruační cyklus, svěřují se některé
15.8.2021

...

V zahraničí se už objevily studie, které zaznamenaly zkušenosti žen s poruchami menstruačního cyklu. Ve Velké Británii se objevily po vektorových (AstraZeneca) i mRNA vakcínách (Pfizer, Moderna) a to ve více než čtyřech tisících případů.

...
„Některé ženy skutečně po podání vakcíny hlásí těžší průběh periody, větší krvácení, delší projevy PMS,“ potvrzuje Sue Ward, viceprezidentka britské Royal College of Obstetricians and Gynaecologists. S podobnými závěry přišli i vědci ze Spojených států a dalších zemí světa.

...
Řada žen má už ale jasno a o negativních účincích vakcíny jsou přesvědčené. Že je po její aplikaci v těle něco jinak, zažily na vlastní kůži. „První dávka očkování Pfizer mi menstruaci urychlila, přišla dřív, výrazně silnější než jindy. Bylo to hraniční na transfúzi. Ukončit mi ji po dvaceti dnech musela lékařka hormonálně,“ popisuje v jedné z internetových diskuzí uživatelka Andrea.

Jiné mladé ženy si stěžují, že po očkování pro změnu i několik měsíců nemenstruovaly. „Na očkování jsem byla v březnu, perioda se mi spustila až v červnu a krvácení bylo úplně jiné, než v minulých letech,“ popisuje Libuše.

...

Objevují se také zkušenosti žen, které procházejí klimakteriem nebo si myslely, že už ho mají za sebou. Po očkování ale začaly znovu krvácet, dokonce s intenzitou větší, než před lety. „Je to bolestivé, což od porodu dětí už neznám,“ doplňuje diskuzi Martina U.

Možné vedlejší účinky na menstruační cyklus jsou i někdy důvod, proč ženy očkování hodně zvažují nebo dokonce rovnou zavrhují. „Nechci být pokusný králík. Bylo jasné, že se vedlejší účinky teprve projeví a nechci riskovat, že u mě to ovlivní možnost mít dítě,“ myslí si Karolína Bartová. Česká vakcinologická společnost společně s Českou gynekologickou společností odmítly, že by vakcíny mohly plodnost u očkovaných narušit.

...

Alaja

Příspěvekod Alaja » stř 24. lis 2021 5:11:23

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/sukl ... omaci_ihav

SÚKL ohlásil 8 684 nežádoucích reakcí na očkování včetně 122 možných úmrtí
9. listopadu 2021

Státní úřad pro kontrolu léčiv (SÚKL) zaznamenal k prvnímu listopadovému týdnu 122 hlášení možných úmrtí, která nastala po aplikaci vakcíny proti koronaviru. V celkovém počtu úmrtí v důsledku podezření na nežádoucí účinky očkování jsou i případy nakažených covidem po první nebo druhé dávce. Před půl rokem, tedy v květnu, dosahoval počet těchto úmrtí zhruba 60.

Nakažení koronavirem bývá často hlášeno, jako nežádoucí účinek očkování, upozorňuje úřad. Maximální možná ochrana před nakažením nastává až s určitým odstupem po první dávce nebo krátce po dávce druhé.

„Připomínáme, že žádná vakcína proti jakémukoli onemocnění před ním nechrání stoprocentně, tedy ani vakcíny proti covid-19 neposkytují absolutní ochranu před infekcí SARS-CoV-2,“ uvádí mluvčí Klára Brunclíková.

Informovaný souhlas
Člověk, který se jde očkovat, poskytuje k tomu informovaný souhlas. Mimo jiné potvrzuje, že byl seznámen s možnými vedlejšími účinky. Uvádí, že těmto informacím rozumí a nemá žádné otázky ani nejasnosti. Také bere na vědomí, že předpokládaného výsledku uvedeného zdravotního výkonu nemusí být dosaženo.

V nahlášených případech o úmrtí se zatím jedná pouze o podezření na vztah k očkování. Všechny ohlášené případy bude důkladně vyhodnocovat farmakovigilanční výbor pro hodnocení rizik léčivých přípravků (PRAC) Evropské agentury pro léčivé přípravky (EMA). Nejzávažnější možné vedlejší účinky jsou velmi pečlivě sledovány a hodnoceny, jak v Česku, tak i na celosvětové úrovni.

SÚKL k prvnímu listopadu uveřejnil celkový počet 8 684 hlášení nejrůznějších vedlejších účinků vakcíny proti koronaviru. Upozorňuje ale, že se nejedná o prokázané nežádoucí účinky, jde však pouze o výpis přehledu hlášení nežádoucích reakcí na vakcinaci.

Nejčastěji, ve skoro šesti tisících případech, jde například o horečku, třesavku, zimnici, únavu, slabost, malátnost nebo otok obličeje. Méně častěji se přidává bolest hlavy, kloubů kostí, a také mravenčení či pálivý pocit. Už vzácnější jsou pak zvracení či průjmy, nebo také dušnost, kašel, vyrážky či svědivost.

Alaja

Příspěvekod Jana » stř 24. lis 2021 8:10:27

Alajo, už jsem se Tě chtěla vícekrát zeptat, kdy Ty vlastně spíš. V noci asi ne, viď?

Jinak je zajímavé, jak jsi statečná ohledně snášení vážných vedlejších účinků kouření: Na celém světě kouří až 1,3 miliardy lidí. Zároveň každoročně umírá 4 800 000 na následky kouření. V praxi to znamená, že každou hodinu zemře kvůli své závislosti na nikotinu 560 lidí, za den pak 13 400 lidí

A překvapuje mě, jak velké starosti si děláš s nepoměrně zanedbatelným procentem možnosti vedlejších účinků očkování.

SÚKL ohlásil 8 684 nežádoucích reakcí na očkování, když tohle propočteš s tím, že v ČR bylo podáno cca 11 milionů dávek, tak na jednoho očkovaného připadá necelého 0,00000073 člověka s vedlejším účinkem. Když to zaokrouhlíš, tak na Tebe připadá při největší pravděpodobnosti nula.
Jana

Příspěvekod Trini » stř 24. lis 2021 10:08:20

Alaja píše:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... kou-684453

Vedlejší účinky vakcín. Norský publicista zveřejnil čísla. Dlouho prý byla pod pokličkou

Norský publicista a překladatel Yngvar Brenna upozorňuje na nežádoucí účinky po vakcínách proti nemoci covid-19. Poukazuje na vysoké počty výpovědí poškozených, z nichž vyplývá, že potíží a stavů po vakcinaci je skutečně hodně. Doufá, že se brzy dá za pravdu „nepřátelům národa“ kvůli provalení dlouho neuznávaných informací.

Brenna zmiňuje zprávy norského Ústavu národního zdraví (Folkehelseinstituttet): 72 % hospitalizovaných, 90 % pacientů na JIP a 90 % těch nakažených, jež za poslední tři měsíce zemřelo, bylo plně očkovaných. Ovšem až nyní, poté, co bylo naočkováno přes 90 % obyvatel a škoda je zjevná, se začínají ověřovat problémy, jež očkování způsobuje. „Z toho, že nebyli dostatečně vyrozuměni o potenciálních následcích, jsou mnozí rozčílení. Ohledně toho, co máme před sebou, je plno nejasností,“ dodává.

Původní zdroj ZDE.

Vedlejší účinky se prý týkají všech druhů očkování a vedlejší účinky a zdravotní problémy spojené s třetí dávkou budou prý větší než s těmi dvěma prvními. Už nyní se prý v některých masmédiích množí výpovědi lidí poškozených vakcínou, k níž se cítili dotlačováni, že očkování bylo jedinou cestou z marasmu pandemie.

„Ještě jsou ale kteříkoliv kritici očkování a covid politiky haněni, zesměšňováni a častováni zostuzujícími nadávkami jako odpírači, přeborníci v sobectví, blázni do spikleneckých teorií a násilím se jim snažili navlékat alobalové kloboučky, symbol vlastní omezenosti,“ pokračuje Brenna.

„Z výpovědí poškozených vyplývá, že potíží a stavů je hodně. Někomu vakcína způsobila onemocnění osrdečníku (a to především u mužů ve věku 15 až 30 let), dalším zase krevní sraženinu, jaterní steatózu, podrážděnou slezinu, syndrom únavy, horečku, polohovou a jinou závrať a omdlévání, po píchnutí pocit znecitlivění, bolesti svalů a kloubů, oteklý krk, rozsáhlé vyrážky, bolavé žlázy, migrénu, srdeční záchvat, bolavou a nepoužitelnou ruku, do níž byla aplikována injekce, selhání imunity, impotence, krvácení z pochvy, potraty, selhání implantátů,“ dává za příklad některé z vedlejších účinků, z nichž je na norském seznamu jen 99 klasifikováno jako závažných.
Nic nenaznačuje tomu, že očkování není nebezpečné a nemůže vést k trvalým změnám. Kolektivní nátlak i na ty, kteří by se z medicínských důvodů neměli nechat očkovat, podle kritiků patřilo a patří k nejpodivnějším a nejvíce zlým v dějinách novodobého Norska,“ popisuje, že řada lidí zažila vytěsňování/vylučování, šikanu, rozkoly mezi přáteli, kolegy a v rodinách.

Konečná čísla poškozených budou patrně vysoká. „Kdyby byly zveřejňovány všechny případy vedlejších účinků, snad by již nebylo možné popotahovat a vinit za čím dále děsivější počty nakažených neočkované. Vedlejší účinky spolu s nízkým stupněm ochrany a rychle ubývající ochranou a vysokou nakažlivostí, ať je někdo naočkován, či ne, nyní vedou k tomu, že se Norové podle ohlasů více ohrazují proti obviňování neočkovaných, poněvadž logicky a matematicky to již nedává smysl házet sílící šíření nákazy na menšinu. Jenže kdy padnou i tahle omílaná paradigmata masmédií?“ uzavírá Brenna.

Ano, je to experimentální, nebezpečná vakcína a navíc nefunguje. Na očkování proti pravým neštovicím umřou na jeden milion očkovaných 1-2 lidé. Ale fungovalo. Na 6 milionů očkovaných by to tedy bylo 6 - 12 zemřelých.
V Rakousku bylo proti covidu očkováno asi 6 milionů lidí a zemřelo na to zatím 178 lidí. Úmrtnost na očkováni proti covidu je tedy více než 10x vyšší než na očkování proti neštovicím.

Před pár dny bylo ve zprávách, že v nemocnici zemřelo na covid 7 lidí, z toho 6 plně očkovaných. Jednalo se o seniory ve věku 80-95 let, kteří byli očkováni mezi únorem a červnem 2021. Měli tedy platný očkovací pas, který má platnost 9 měsíců. Ted' se bude snižovat jeho platnost na 7 měsíců. Ale jsem si jistá, že tito zemřelí senioři budou v oficiální statistice vedeni jako neočkovaní, protože ještě nedostali 3. očkování.
Před měsícem se tvrdilo, že 3. očkování má být po 6 měsících, nyní se doporučuje už po 4 měsících. Protože očkování u starých lidí nepomáhá, tak se tvrdí, že ztrácejí ochranu dříve než mladší očkovaní.

Takže by se zřejmě mělo očkovat 3x do roka. Nebo minimálně 2x do roka - před oběma covidovými sezonami na podzim a před jarem. Ale ono to stejně nepomůže, tak jako letos na podzim - tolik očkovaných a situace je horší než loni, kdy ńebyl nikdo očkován, neb očkováni ještě neexistovalo.

Vypadá to, že každým dalším očkováním se zhoršují vedlejší učínky. Takže se všichni mají na co těšit. Komu se dařilo po 2. očkování hodně špatně, ten se do 3. hrnout nebude.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... nak-684271
Přestat lhát. Vakcína nefunguje. Profesor Beran: Vše jinak

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... ran-683281
Zastaralá vakcína. Asi první věc, na které se shodli Flegr a Beran

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... ava-684238
Odborníci: Vakcínu musíme upravit. Vyprchává

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... dil-684195
Nový řád. Už nevěřím, že covid je náhoda. Zakázaný Hnízdil přitvrdil

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... dky-683467
Japonci otočili kormidlo. Vakcína ničemu nepomohla. Přišli s lékem, který Česko i EU odmítá. Teď se podívejte na výsledky

..................................................................................

Pro Alaju. Ty zřejmě covid nechytneš, chrání tě nikotin! :cool: :objetí: :pusa:
Trini

Příspěvekod Arat » stř 24. lis 2021 13:07:10

Pro Alaju. Ty zřejmě covid nechytneš, chrání tě nikotin! :cool: :objetí: :pusa:
Trini

A mě chlast :hahaha: :mavam:
Arat

Příspěvekod Trini » stř 24. lis 2021 16:02:15

Očkování proti covidu mi připomíná plavbu Titaniku. Velká sláva, obrovská "nepotopitelná" lod' a pak bylo všechno jinak. Začala brzdit a měnit směr, ale to už bylo pozdě.
Trini

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný