Pedrito píše:honzam píše:Pedrito píše:Od toho jsou představy. Které jsou však v přítomnosti Pravdy hříchem. Z čehož plyne, že jsi Pravdou samou, ani myšlenka, ani představa, ani pocit. A jak už jsem ti jednou řek, měl bys to sepsat a podělit se s širší veřejností.
Vždyť mě vedeš, abych to odložil. Kdybych to začal sepisovat s představou, že to někoho bude inspirovat, jen bych se v tom ještě víc ukotvil.
Já tě nevedu, jen do tebe šťourám, jak to s tou Pravdou, Matkou, Ďáblem, Rozením, Křídly atd máš, páč tomu dokupy zbla nerozumím.
To máš napsat hned, že Tě to zajímá. Ve stručnosti:
od února 2000 ... začal jsem mít zdravotní potíže a postupně přestával vnímat fyzické tělo jako své, velké bolesti hlavy a celého těla, nebyl jsem schopný fungovat
prosinec 2007 ... odevzdal jsem se tak, že si přeji, abych už neexistoval a o ničem nevěděl a mou osobu převzala vyšší moc, která by ho uzdravila a dokázala víc než já, přestal jsem si uvědomovat sebe sama, nešlo se uvědomit jako konající ani jako pozorovatel, tělo zase začalo fungovat, vše se dělo samo
červenec 2010 ... zase jsem uvědomil jako blaženost v srdci (dost jsem si tehdy rozuměl s Janou), ale ze zad mi vylezl mužský had, který byl moje nové tělo
2010-2013 ... začal jsem své tělo vnímat jako dva hady - samičku a samce, kteří se spojili do jednoho hadího okřídleného těla se samičkou nahoře a samcem dole
květen 2013 ... zjistil jsem, že mám v sobě dítě a jsem jeho matka a ostatní jsem začal vnímat jako své děti
2013-2021 ... stále dokola rodím hadí děti a mám sex s nehmotnými bytostmi
cca 2015-2018 ... pod vlivem okolností víc a víc vnímám, že moje duše patří Ďáblu a že to je krásné a chci to
2018 ... začínám se uvědomovat jako Ďábel, jak jsem to tu popsal
listopad 2020 ... objevila se Pravda v srdci a já jako Ďábel se ztrácím, Pravda převažuje
říjen 2021 ... objevila se velká láska a Kristus jako můj Pán, ještě víc se ztrácím
Dal bych sem své obrázky, ale nechci ubírat kapacitu. Prostě velký okřídlený tvar s ocasem kolem fyzického těla. Některá ta křídla vnímám jako své fantomové ruce a nohy. Fyzické tělo a končetiny jsou jako loutka.