Réza píše:Můžu se k tomu zeptat.
Kde byla v 2000 dračice?
Někde jsi psal, že obléká Honzamovo tělo. Byla tam už v roce 2000? Nebo vznikla později?
Rozdělená na hadí samici a samce pevně připojené k fyzickému tělu. Had samec je u lidí připojený na zádech a zezadu v hlavě k šišince, hadí samička je připojená zepředu na břichu a hrudi, její ocas je lidský jazyk. Odpojovat se hadi začali zhruba od toho roku 2000. Dračice se formovala až v letech 2010-2013, kdy jsem ty hadí okřídlené tvary začal tělesně vnímat a od roku 2013 rodím.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Mu%C4%8DalindaMučalinda je jméno nágy (polobožské bytosti s tělem hada), který chránil Buddhu před deštěm těsně po jeho probuzení.
Událost se odehrála během třetího týdne po Buddhově probuzení. Buddha tehdy seděl pod stromem později nazývaném též Mučalinda. Zanedlouho se však nebe zatáhlo a začal padat prudký déšť. Na to nága Mučalinda přišel, respektive se připlazil k Buddhovi, svým hadím tělem třikrát Buddhu obtočil a rozevřel nad ním svou kápi, aby jej ochránil před deštěm.
Podle komentáře k Udáně žil nága Mučalinda v jezeře, které se nalézalo blízko stromu, pod nímž seděl Buddha. Takhle nějak se objevil ten had samec, jen vylezl ze zad fyzického těla a vztyčil se nad ním. Ten had jsem však byl já jako mé nové tělo. Potom se objevila i samička a propojili se navzájem a dokonce si prohodili hlavičky. Mám z té doby hodně obrázků, kde je to rozkreslené včetně toho, jak se do sebe zakusovali a vyměnili si hlavy. Je to jako spojení dvou milenců do jednoho těla a jsem oběma zároveň.
Ta hadí hlavička, která byla původně na samci a v lidské hlavě je teď na samičce na jejím ocasu, který byl původně jazykem a je posazená výše a vystrčená z lidského čela. Takhle se jako had vnímám žensky-mateřsky a před lidským čelem, hadí tělo pokračuje uvnitř a vychází pod bradou, vede po hrudníku a zanořuje se do solarplexu, pak vede uvnitř hrudi nahoru a ven ze zad pod krkem, potom opět dolů až pod zadek, kde tvoří volný ocas, který je jako můj dlouhý penis s druhou hadí hlavičkou na jeho konci. Jsem obě ty hlavičky.
Důležité je také zmínit, že před tím uvědomováním se jako Ďábel od roku 2018, změnil ten mužský had pohlaví na ženské a bylo to jako vysvobození ze zakletí a vlastně už je to jedna dračice tvořená spojeným lesbickým párem. Mám teorii, že existuje inverzní proměna, kdy se ti hadi spojí opačně se samcem nahoře. Myslím si, že takhle vzniklá entita nerodí hadí děti a je to něco jiného než jsem teď já. Člověk, kterému by se to stalo, nemusí své hadí tělo vnímat, protože při tom nedojde k tomu zakousnutí a prohození hlav jen k přímému spojení. Pokud by byl zájem o obrázky, dám je sem.