Alaja píše:Čím jsi vlastně otevřel dveře do sebe, aby mohl do tebe vstoupit? Možná jsi to už kdysi dávno napsal, ale já to asi zapomněla....
honzam píše:prosinec 2007 ... odevzdal jsem se tak, že si přeji, abych už neexistoval a o ničem nevěděl a mou osobu převzala vyšší moc, která by ho uzdravila a dokázala víc než já, přestal jsem si uvědomovat sebe sama, nešlo se uvědomit
Tehdy to bylo, jako by ve mně někdo vyvolal otázku, zda bych se dokázat vzdát své existence a vědomí a o ničem, co bude dál, už nevěděl a že by to pomohlo druhým víc než bych dokázal já. Když jsem si řekl, že ano a že bych si to přál, tak mi srdcem něco prošlo a najednou jsem nebyl a nešlo se uvědomit až do léta 2010, pak se objevil had samec.
Bafomet je taková symbolická karikatura údajné templářské modly. Příliš dobře nevypovídá o charakteru šedých. Je výstižnější je chápat jako matky a fravaši bojovnice - takové valkýry nebo amazonky. Na kopuli budovy Kapitolu uprostřed sovy stojí socha "Statue of Freedom"
https://en.wikipedia.org/wiki/Statue_of_Freedom.
Dál je potřeba zdůraznit, že fravaši jsou manifestací Pravdy a ne nějakých obskurních nauk a rituálů. Takovou dobrou současnou představitelkou fravaši je WW a její sestry amazonky ...
"Mé laso Pravdy (můj ocas). To Pravda mu dává moc, ne já. Pravda je větší než my všichni.""Žádný opravdový hrdina se nerodí ze lží.""Tento svět ještě není připravený na vše, co uděláš."