Ájo, zkoumala jsem, proč se otázky podobného typu, kvůli kterým jsi z Poradny odešla, přestaly objevovat. Původně, když se Poradna otevřela, tak první, co bylo vidět, byly Otázky a odpovědi, a lidé se tam ptali opravdu na všechno možné, na to, jakou mají koupit pračku, jak řešit dědictví, křečky, zamilovanost i sexualitu.... Časem začala být Poradna nepřehledný pelmel, přeplněná vším možným. Tak se začala uspořádávat, přicházely nápady a návrhy od těch, co se zajímali o hlubší věci. V současné době, když ji nepřihlášená otevřeš, tak hned vlevo jsou odkazy a první z nich je na
Inspirativní myšlenky, kde jsou abecedně seřazena nejčastěji probíraná témata. Vpravo pak Otázky a odpovědi jsou až na čtvrtém místě za duchovní tématikou, a tak s otázkami jiného typu tam už nikdo moc nechodí. Nicméně v tom odkazu, cos dala, jsem díky tomu, že jsem si ho teď přečetla až do konce, našla opravdu něco závadného, co jsem před tím neviděla, protože jsem po prvních odpovědích, které se jevily jako výborné, ty pozdější nijak nezkoumala. Témata, která mě nezajímají, obvykle zas až tak podrobně nečtu. Byla tam skrytá reklama na nějaké povzbuzující přípravky, tak jsem to teď i s Nopovými reakcemi na ni, smázla, protože Poradna zdarma prostor na komerční využití nenabízí.
A dost možná, že k přeuspořádání Poradny a k tomu, aby se podobné příspěvky neobjevovaly, přispěla i tvá reakce na ten poslední příspěvek. Osobně jsem za tu specifikaci Poradny ráda, protože se v ní objevují většinou už jen témata, která mě zajímají.
Takže díky.