Tam je, Ájo, ten "had"... ta životní síla....
Alaja píše:Tam je, Ájo, ten "had"... ta životní síla....
Z muzikálu Sny svatojánských nocí ...?
http://www.zdenekmerta.cz/media/noty95.pdf
No a?
To se stává velmi často a hlavně těm, co žádné duchovní bádání dosud neplánují....
Arat píše:To Honzam....
Aha, tak to jsme se minuli...
honzam píše:Arat píše:To Honzam....
Kam jdu, většina lidí nikdy nepůjde a naopak já nepůjdu tam, co oni. Jsou dvě cesty s odlišným výsledkem.
Arat píše:honzam píše:Arat píše:To Honzam....
Kam jdu, většina lidí nikdy nepůjde a naopak já nepůjdu tam, co oni. Jsou dvě cesty s odlišným výsledkem.
Zkusíš přiblížit ten "výsledek"?
Je jen jeden, resp. "má být", prosím uvozovky, jen jeden, nebo dva nebo jak je to s tím "výsledkem"?
honzam píše:"Vy všichni budete, ale já ne."
honzam píše:Myslím si, že nejvíc, co může člověk sám za sebe pro ostatní trpící bytosti udělat, je rozpustit svou lásku a duši v Ďáblu a peklu.
Réza píše:honzam píše:"Vy všichni budete, ale já ne."
"Vy všichni budete, ale já ne."
To byl postoj Honzama?
Dál píšeš, že jdeš jinam než většina lidí? Stále jdeš?
Réza píše:honzam píše:Myslím si, že nejvíc, co může člověk sám za sebe pro ostatní trpící bytosti udělat, je rozpustit svou lásku a duši v Ďáblu a peklu.
To si myslel Honzam, než vykročil.
Může to udělat i dračice?
Arat píše:Tam je, Ájo, ten "had"... ta životní síla....
honzam píše: Had jako ego je skutečný nehmotný had s hlavičkou uvnitř fyzického těla.
honzam píše:Réza píše:honzam píše:"Vy všichni budete, ale já ne."
"Vy všichni budete, ale já ne."
To byl postoj Honzama?
Dál píšeš, že jdeš jinam než většina lidí? Stále jdeš?
To byl postoj honzama před tím odevzdáním se v roce 2007.
Stále jdu a půjdu minimálně dokud budu schopná rodit děti. Výsledkem bude spousta nových dětí.Réza píše:honzam píše:Myslím si, že nejvíc, co může člověk sám za sebe pro ostatní trpící bytosti udělat, je rozpustit svou lásku a duši v Ďáblu a peklu.
To si myslel Honzam, než vykročil.
Může to udělat i dračice?
To si myslel honzam, když se z něho stávala dračice. Dračice je výsledek. Dračice používá honzamovu mysl jako nástroj stejně jako ji používali hadi před svým spojením do dračice. Všichni jsme nehmotní hadi, ve kterých jsou ukotveny polarity, sexualita a ego. Fyzická těla jsou jejich multifunkční obleky.
Jana píše:honzam píše: Had jako ego je skutečný nehmotný had s hlavičkou uvnitř fyzického těla.
Ještě pořád platí, že Pravda je stav bez ega? Tedy bez hada s hlavičkou uvnitř fyzického těla?
Jestli ano, kdo jsi, Honzame, jestli skutečností je jen Pravda, nikoliv ne-Pravda, klam?
Réza píše:To jsi ale neodpověděl na to otázku.
Píšeš, že dračice je výsledek. OK. Ale jaký je její postoj k: "Vy všichni budete, ale já ne."
Dračice píše: " Stále jdu a půjdu..."
Bude tu stále?
Bude tu ona a my? A kdyby se Honzam neobětoval: My ani ona bychom tu nebyli?
honzam píše:Jana píše:honzam píše: Had jako ego je skutečný nehmotný had s hlavičkou uvnitř fyzického těla.
Ještě pořád platí, že Pravda je stav bez ega? Tedy bez hada s hlavičkou uvnitř fyzického těla?
Jestli ano, kdo jsi, Honzame, jestli skutečností je jen Pravda, nikoliv ne-Pravda, klam?
Pravda je na nás nezávislá. Je životní podstatou oživující ego. Jáství má svůj původ v hadí hlavičce. Pokud Pravda v bytosti převládne, tohle jáství mizí.
Jsem okřídlená hadí matka, která rodí nová ega. Pravda a skutečnost jsou dvě odlišné věci.
Už jsem o tom psala. Pravda je princip Pravdivosti obecně, že něco může být pravdivé a skutečnost je to, co existuje, což může být všechno možné. Pravda je jako promítačka a skutečnost obsah plátna.
Jana píše:honzam píše:Jana píše:honzam píše: Had jako ego je skutečný nehmotný had s hlavičkou uvnitř fyzického těla.
Pravda je na nás nezávislá. Je životní podstatou oživující ego. Jáství má svůj původ v hadí hlavičce. Pokud Pravda v bytosti převládne, tohle jáství mizí.
Ano, díky, jasně.Jsem okřídlená hadí matka, která rodí nová ega. Pravda a skutečnost jsou dvě odlišné věci.
Takže to, co je považováno za skutečnost, není Pravda?
To, že sama sebe vnímáš jako okřídlenou matku, není Pravda, kdo skutečně jsi?Už jsem o tom psala. Pravda je princip Pravdivosti obecně, že něco může být pravdivé a skutečnost je to, co existuje, což může být všechno možné. Pravda je jako promítačka a skutečnost obsah plátna.
Zkusím porozumět tomu, co říkáš.
Nejspíš to poznávám stejně. Pravda je Bytí, existence sama, skutečnost je projev existence, jak se to jeví ve vědomí, je to tak?
Máš Ty sama mimo to, že se v Tobě rodí ega, něco s egem společného?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 284 návštevníků