lada píše:Klidné dělení se s ostatními o svoje poznatky nejsou žádné kydy
na rozdíl od agresivních projevů těch, kteří si v diskusích odreagovávají svou agresivitu na ostatních účastnících.
Ráda tě vidím, dnes jsem na tebe myslela....
na rozdíl od agresivních projevů těch, kteří si v diskusích odreagovávají svou agresivitu na ostatních účastnících.
Arat píše:lada píše:Klidné dělení se s ostatními o svoje poznatky nejsou žádné kydy
Trini píše:armin píše:Trini píše:
Jo, přesně, jak už jsem psala, tohle forum není pro tebe to pravé. A ta tvoje nesmírná domýšlivost, že jsi někde potřeba, je obzvláště hloupá. Pitomy, jako jsi ty, tady nikdo nepotřebuje.
Ty .....
Jsi fakt idiot, kterej si nedá pokoj. Holt za to nemůžeš...
Trini píše:Arat píše:lada píše:Klidné dělení se s ostatními o svoje poznatky nejsou žádné kydy
A sakra, normálně jsi Lídu jen tvrdě kritizovala. Nebylo by pro vás lepší se setkávat na inspiruj? Tady je to přece pro vás fuj - agresivní a vulgární.
Arat píše:Trini píše:armin píše:Trini píše:
Jo, přesně, jak už jsem psala, tohle forum není pro tebe to pravé. A ta tvoje nesmírná domýšlivost, že jsi někde potřeba, je obzvláště hloupá. Pitomy, jako jsi ty, tady nikdo nepotřebuje.
Ty .....
Armin, teda podle mě, záměrně popichuje,
Trini píše:
Ty .....
Přesně tak jenom skrze ego.Také to občas někdo komentuje nic tam není.To znamená pouze, že si neuvědomil že je to To.
Takže mysl je stále přítomna, ale není vůdčí, zůstává jako nástroj.Jinak to nejde, jinak by člověk musel být v bezvědomí.To je moje osobní zkušenost a vyvozený závěr.
armin píše:Trini píše:
Kterej...
Jestli ti mohu něco duchovního poradit, zkus zjistit co a proč ti tak vadí. Vždyť vše je Vědomí v pohybu a Boží vůle.
A najednou já, jsem pro tebe něco jiného??
Podobný problém jako ty má Vostál.
Jestli ti mohu něco duchovního poradit, zkus zjistit co a proč ti tak vadí. Vždyť vše je Vědomí v pohybu a Boží vůle.
Armin, teda podle mě, záměrně popichuje, šťourá tam, kde cítí, že má dotyčná osoba achilovu patu, nebo že prostě ví, že tím šťouchnutím ho opět vyprovokuje ke stejné reakci, jako vždycky.
vostalpetr píše:Jestli ti mohu něco duchovního poradit, zkus zjistit co a proč ti tak vadí. Vždyť vše je Vědomí v pohybu a Boží vůle.
Tak , tak, proto mazej s těma svejma hovnama do prdele,
to je totiž Boží vůle,
měl bys ji poslechnout...
Zkus zjistit proč furt tu boží vůli vodmítáš poslechnout a proč ti tak vadí, zmrdosráči...
Toho to tak tlačí, že otvírá vlákna na inspiruj, jak to máme blbě. Ale nikdo tam na něho nereaguje, a tak zase přilejzá sem. Má holt těžký problém a nevidí to...
vostalpetr píše:Jestli ti mohu něco duchovního poradit, zkus zjistit co a proč ti tak vadí. Vždyť vše je Vědomí v pohybu a Boží vůle.
Tak , tak, proto mazej s těma svejma hovnama do prdele,
to je totiž Boží vůle,
měl bys ji poslechnout...
Zkus zjistit proč furt tu boží vůli vodmítáš poslechnout a proč ti tak vadí, zmrdosráči...
armin píše:No je to super, když se odvážete.
Pak co na srdci, to na jazyku.
Dík za náhled do vašich srdcí.
Nic moc se tam zatím nezměnilo.
armin píše:No je to super, když se odvážete.
Pak co na srdci, to na jazyku.
Dík za náhled do vašich srdcí.
Boží vůli neodmítám poslechnout - ta představa poslouchat nebo neposlouchat Boží vůli je znakem nepochopení, co to ta Boží vůle je.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 277 návštevníků