Trini píše:Máte se od něho, hodně co učit.
Trini píše:Máte se od něho, hodně co učit.
Trini píše:armin píše:vostalpetr píše:PRAVIDLA FORA :
Žádná nejsou...
Můžete psát (jakkoliv a cokoliv a o čem koliv)
mazat i banovat
a být mazáni a banováni
možná dokonce můžete smazat úplně všechno...
Tedy jak se banuje, to nevím, ale prý to jde,
což určitě slabší v kramflecích potěší,
až je zase začnou honit jejich "svatý pocity"
Právě proto bys měl respektovat jeho přání a zmizet. Prostě sem nepasuješ.
vostalpetr píše:
PRAVIDLA FORA :
Žádná nejsou...
Můžete psát (jakkoliv a cokoliv a o čem koliv)
mazat i banovat
a být mazáni a banováni
možná dokonce můžete smazat úplně všechno...
Tedy jak se banuje, to nevím, ale prý to jde,
což určitě slabší v kramflecích potěší,
až je zase začnou honit jejich "svatý pocity"
Pedrito píše:Pak se na dlouho let odmlčel a objevil se najednou na Poradně, před rokem, nebo tak nějak.... trochu mi trvalo ho poznat, až mi sám napověděl..., dnes je už poněkud někde jinde, než kdysi...
Jo? A kde?
Jestli chceš, já to klidně vrátím do starých spamerských kolejí, a svou registraci tu smažu. Jakoby nebylo.
Arat píše:Ty jsi fakt dobrá mluvčí
Petr měl ty spamy rád a neměl zájem atd.
Bóóóóže, ty to vidíš, chudák malej, nesvéprávnej
Pedrito píše:Trini píše:Pedrito píše:Cítím se vina, že se situace takhle vyvinula, protože jsem se hodně zasadila o to, aby se tady mohl registrovat Pedrito. Původně mi připadalo, že mezi nás tady bude dobře pasovat. Ale Petr byl hned spektický. Zřejmě tušil, co přijde.
A proč by měl být z toho nadšený? A v čem spočívala ta skepse? Zaregistravat se tu mohl a může úplně kdokoliv. Akorát že tehdy to bylo kvůli spamerům, a tím nutnosti čekat na vrchního správce, komplikované - zdlouhavé. To odpadlo a registace je otázkou minuty, pro každého jestli se nepletu. Ne pro někoho, kdo by dle nějakých norem zapad. Například normy, že když je stanoven úhlavní nepřítel, tak každý, kdo to tak nebere, je proti "nám"... Jestli chceš, já to klidně vrátím do starých spamerských kolejí, a svou registraci tu smažu. Jakoby nebylo.
Klidně můžeš, Petr měl ty spamy rád. A nijak neměl zájem, aby sem přišlo více lidí. To jsem původně nevěděla.
Počkám jak se vyjádří Petr, pak udělám.
Trini píše:Arat píše:Ty jsi fakt dobrá mluvčí
Máš problém???
Petr několikrát psal, že ho ty spamy baví a že je nechtěl pryč. A když tady Pedrito nabízí, že je dá zpátky, a Petr tady právě není, tak proč bych nemohla napsat, at' je klidně vrátí. Co s tebou je, holka?
Petr tady právě není, tak proč bych nemohla napsat, at' je klidně vrátí
Počkám jak se vyjádří Petr, pak udělám.
Arat píše:Trini píše:Arat píše:Ty jsi fakt dobrá mluvčí
Máš problém???
Petr několikrát psal, že ho ty spamy baví a že je nechtěl pryč. A když tady Pedrito nabízí, že je dá zpátky, a Petr tady právě není, tak proč bych nemohla napsat, at' je klidně vrátí. Co s tebou je, holka?
Trini, srovnej si, co píšeš ty:Petr tady právě není, tak proč bych nemohla napsat, at' je klidně vrátí
A co píše Pedrito:Počkám jak se vyjádří Petr, pak udělám.
To je rozdíl. Viď.
armin píše:Ty seš zkrátka na "urovni" jako správné duchovňácké ego. Ty idiotko
Trini píše:armin píše:Trini píše:
S timhle na mě nechod'. Akorát vidím, jak upadáš...To už je moc primitvní úroven, na té se bav s někým jiným. Nazdar.
Ty seš zkrátka na "urovni" jako správné duchovňácké ego. Ty idiotko
Už tě to zase tlačí. Zvládneš někdy jen na maličkou chvilku se chovat normálně a pak tě to zase ovládne. Tohle, co z tebe ted' mluví, u Tomášových nikdy nebylo. S někým takovým by nechtěli mít nic společného. Jestli jsi kdy k nim chodil, tak to byl někdo úplně jiný než ted'. Zhrozili by se, kdyby viděli, co se z tebe za těch 20 leta stalo.
S troly se nebavím. Nazdar.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 248 návštevníků