armin píše: ale že bude konečně sama za sebe, za svojí zkušeností,
Trini píše:Ty potřebuješ fanynky, ale Petr ne. Ten o něco takového nemá zájem.
armin píše:Trini píše:Ty potřebuješ fanynky, ale Petr ne. Ten o něco takového nemá zájem.
Já taky nepotřebuji fanynky.
Vostál je taky nepotřebuje.
To ale neznamená, že je nemá. Ty jsi jeho jedna z mála fanynek.
Vlezdoprdelka,
řečeno Vostálovým jazykem, který je ti nejspíš blízký.
armin píše:Jsem zvědav jestli někdy Trini vyleze té Vostálovy pr.... a ne že by vlezla do ňáké jiné, ale že bude konečně sama za sebe, za svojí zkušeností, než zaklepe bačkorama. Pak totiž bude opravdu sama za sebe a bude to jen na ní a o ní.
Vždyť jsi psal, že už tu disertačku z psychologie máš hotovou, že se už s ní vydáš do světa pod svým občanským jménem...tak proč v tom stále tady pokračuješ?
Zase testuješ lidi, jak budou na ty tvé kecy reagovat?
Tady je to o sračkách, ne o Pravdě.
armin píše:vostalpetr píše:A co jsem blbě pochopil ???
Bhagavadgítu.
Trini píše:E. Tomáš někde psal nebo řekl, že se nás tady sešla velká skupina z dob faraona Achnatona. Asi měl pravdu. Já jsem se k té době cítila být velmi přitahována. Ale mám pocit, že E. Tomáš neměl Achnatona rád, já ale jo. Dokonce hodně. Finský spisovatel Mika Waltari patří do té skupiny taky - napsal nádherný román z té doby Egypťan Sinuhet.
Nerozumím tvé poslední větě:
Snad jedině mailem nebo na jiném fóru.
Alaja píše:armin píše:Trini píše:Ty potřebuješ fanynky, ale Petr ne. Ten o něco takového nemá zájem.
Vlezdoprdelka,
????
Trini píše:armin píše: ale že bude konečně sama za sebe, za svojí zkušeností,
Jsem vždycky sama za sebe. Že to nejsi schopen poznat, je tvůj problém.
Alaja píše:armin píše:Trini píše:Ty potřebuješ fanynky, ale Petr ne. Ten o něco takového nemá zájem.
Vlezdoprdelka,
????
vostalpetr píše:A Mrdoslav jako vobvykle jen prudí hovna, páč neví co je dharma...
vostalpetr píše:
A Mrdoslav jako vobvykle jen prudí hovna
Alaja píše:vostalpetr píše:A Mrdoslav jako vobvykle jen prudí hovna, páč neví co je dharma...
Včera jsem se kdesi na internetu, ve vyprávění o Krišnovi a Ardžunovi, dočetla, že v hinduismu slovo dharma znamená zcela něco jiného, než v buddhismu.
Konkrétně to však tam vysvětleno nebylo.
armin píše:vostalpetr píše:
A Mrdoslav jako vobvykle jen prudí hovna
To myslíš tebe a Trini ??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 279 návštevníků