http://wingmakers.sweb.cz/aktualizace/spolecnosti.htm
Kdo jsou ty společnosti...?
Vážení přátelé,
před časem jsem hledal určité odpovědi na otázky kolem pozadí informacích o Tvůrcích křídel. Dostal jsem pak od přítele v příloze tento dopis, který je zveřejněn v angličtině na serveru http://www.purola.iwarp.com. Mluví se v něm o společnostech, které připomíná Dr. Neruda v třetím interview a v dostupné části knihy "WingMakers - Project Ancient Arrow". (Mimochodem - kniha ještě není přeložena do češtiny, pozn. webmastera.)
Myslím, že těchto pár vět obsahuje ohromný potenciál informací, který si každý z nás může více, či méně ověřit. Dopis napsal pan Sean Morton, který pracuje jako novinář v Delfi Associates Newsletter, webmasterovi stránek http://www.purola.iwarp.com. Dopis uvádím v nezkráceném znění.
Zvědavost vzbuzující paleta informací od novináře Seana Davida Mortona
"Vážený Jeremy,
Dr. Neruda v přepisech interview a také v první knize říkal o mnohých organizacích. Udělal jsem si jejich seznam a chci ti říct, co jsem našel.
Firma CONNECTION TECHNOLOGIES: Mají prezentaci na http://www.connectech.com. Prodávají různé díly, dráty, stroje. Jsou něco jako předsunutý sklad pro NSA, přesně, jak řekl Neruda. Zabývají se hlavně neobvyklými leteckými konstrukcemi, ale slouží také jako sklad pro některé větší obchody se zbraněmi s Izraelem, Čínou a Islámskými a africkými státy.
Společnost OMNIGON: Neruda říkal, že byli zásobováni různými mimozemskými technologiemi, v první řadě systémem mimozemských matematických algoritmů, které by mohly zvýšit rychlost internetových přenosů dat o více jak 10.000 %. Říkal, že OMNIGON by měla být přední společností pro zavádění velké části technologií ACIO do světa. Tu společnost jsem našel v Carlsbadu, v Kalifornii a poslal jsem jim předběžnou žádost o sdělení možností investování v jejich společnosti. Při nákupu majetku v celkové hodnotě nejméně 100.000 USD dostanete akcii za 6 USD. Vyžádal jsem si informace a investiční portfolio. A zjistil jsem, že tito lidé tvoří strašidelné ústředí! Elaine Giffordová, se kterou jsem mluvil, byla ředitelkou oddělení Zahraniční komunikace nějakých 28 let! Její manžel, který je jedním z jejich vědců, pracoval pro National Reconnection Office asi 20 let (NRO - což znamená, že byl v AREA 51). Jejich správní rada je plná lidí, kteří se podíleli na různých utajených a nelegálních operacích po celém světě.
Po tom, co jsem se o nich zmínil v našem "DELPHI ASSOCIATES NEWSLETTER", dostal jsem od jejich právníků dopis, abych okamžitě přestal a zdržel se psaní o nich... a to jsem se pouze o nich zmínil, jako o příležitosti k investicím. Je to záhada, vzhledem k tomu, že je to společnost jako každá jiná, která se prodejem akcií snaží sehnat peníze.
Společnost CELTERRA je pobočkou OMNIGONu. Vyvinula velice pokročilou formu umělé počítačové inteligence, kterou nazvali "PROPH-IT". Systém PROPH-IT propojuje dohromady četné globální systémy do sítě z optických vláken, které jsou právě nyní pokládány, a které budou propojovat firmy napříč zeměkouli a to pomocí úplně nové informační technologie!
INCUNABULA: Je to stránka, která si vede skutečně zajímavě. Tento termín jsem poprvé slyšel před asi dvaceti lety ve vysokých zpravodajských kruzích. Moje rodina byla velice vojenská, a mám dva strýce, kteří pracovali v INTELu pro Válečné námořnictvo a Námořní Armádní sbory. Také pořád udržuji určité kontakty na vysoké úrovni uvnitř MI-6, neboli Britského INTELu. Byl jsem ohromen, když jsem četl, že toto Neruda použil ve svých materiálech o Wingmakers. Nikdy bych si nepomyslel, že by kdokoliv měl přístup k informacím na této úrovni. INCUNABULA je supertajné soukromé kódové označení něčeho, co se veřejně jmenuje BILDERBERGERS, což znamená označení nesmírně bohaté královské kliky, která dostala svůj název podle své schůzky v hotelu Bilderberg v Baden-Badenu v Německu v roce 1953. Byla to skupina královského původu, kterou započal princ Barnhard Nizozemský.
Slovo "Incunabula" znamená v překladu "Hnízdo hadů", v latině doslovně "Brloh zmijí", slova, která Ježíš použil na své nepřátele. Tito lidé se schází každý rok, aby ovládali politiku světa.
"The Nereus Syndicate": Neruda říká, že jsou to hlavně finančníci, kteří používali technologie ovlivňování počasí pro manipulaci světovými trhy. Společnost existuje pod tímto označením. Zdá se, že je to bankovní kartel, který buďto pracuje ve spojení, anebo někdy proti INCUNABULE. Vše, co vím je, že mají kvartální schůze s vysoce postavenými finančníky.
Těch společností je tam daleko více! Ale připozdívá se. Původně jsem si myslel, že materiál o Tvůrcích křídel by mohl být velice dobře zpracovaným podvodem. Ale po tom, co jsem provedl výzkum a zjišťování těch společností, které Dr. Jamisson Neruda zmiňoval ve třetím interview a v nové knize, jsem přesvědčen, že je to pravda! A jestliže je to podvod, pak ten, kdo to provedl, má velice přesné informace na velmi vysoké úrovni!
Klidně použijte tyto informace, pro jakékoliv účely!
vše nejlepší
Sean David Morton Výzkumný ústav proroctví
nakladatelé DELPHI ASSOCIATES NEWSLETTER
2207 Hermosa Ave.
Hermosa Beach, CA, 90254
888-452-7999 24 24 hour on line"
12.9. / 13.9. 1993
Sen...
...Stála jsem v prázdném pustém zaprášeném jakémsi bytě....a najednou do toho bytu začaly chodit a různě se v něm přesouvaly známé osobnosti...
Vašek s Olgou ...a presidenti a králové nejrůznějších států světa...včetně Ameriky a Anglie.....
Pro mne to byl v tom snu jen trapas a horor...a raději jsem se probudila....
.patenty pro ovládání elektromagnetických funkcí v našem těle.
Určitě by neměly být použité těmi, kdo potřebují mít pravdu skrze svou ochranku...
Kontrola vědomí – SYNTETICKÁ TELEPATIE – Syntetické Hlasy
• 2020 – W02020060606 – Krypto-měnový systém využívající údaje o činnosti Vašeho
těla
• 2006 – US10517479B2 – Síťové Osobní Nouzové Zařízení s Odpovědí - Jaké jsou Vaše
zvyky, nebo zlozvyky a kdo všechno o nich ví?
• 2005 – US20080294033A1 – Jednotka pro zpracování biologického signálu, bezdrátová
paměť, systém pro zpracování biologického signálu a řídicí systém zařízení, které má
být ovládáno
• 2002 – US20030171688A1 – Kontrola a ovládání mysli - Řadič mysli může vyvolat
mozkové vlny uživatele do “požadovaného” stavu alfa vlny nebo stavu theta vlny
snímáním a analýzou lidských mozkových vln a následným přenosem zvukové zprávy
k ovládání mysli
• 2001 – US6506148B2 – Systém nervové manipulace pomocí slabých impulzů
elektromagnetickými poli z monitorů – Ovládání přes TV, monitory, displeje
• 1998 – US6011991A – Komunikační systém a metoda včetně analýzy mozkových vln
a / nebo využití mozkové činnosti
• 1998 – Patent US6219657B1 – Zařízení a metoda vytváření emocí, které jsou
poskytovány pro informační rozhraní, jako je umělý agent
• 1997 – US6039688 – Program pro úpravu terapeutického chování, sledování souladu a
systém zpětné vazby
• 1994 – US5507291A – Způsob a související zařízení pro dálkové určování informací o
emočním stavu člověka
• 1986 - DE3628420A1 – Zařízení pro reprodukci hlasových informací podprahovou
technikou
• 1990 – US5036858A – Způsob a zařízení pro změnu frekvence mozkových vln -
Metoda pro změnu frekvence mozkových vln na požadovanou frekvenci
• 1983 – US4858612 – Sluchové zařízení - Je ukázán a popsán způsob a zařízení pro
simulaci sluchu u savců zavedením většího počtu mikrovln do oblasti sluchové kůry
• 1980 – US4395600A – Systém a metoda sluchových podprahových zpráv – Obchodní
centra
• 1980 – US4333474A – Ultrazvukový zobrazovací systém
• 1975 – US4011747A – Způsob a zařízení pro akustické skenování pomocí vln
rozptýlených akustickou mřížkou
• 1974 – US3951134A – Přístroj a metoda pro dálkové monitorování a změnu
mozkových vln
...pokračování.....
2001 – US20 0 30138777 – Složení nanostrojů a způsoby jejich použití
• 1991 – US5211129 – Injekční implantovatelný identifikační transpondér
Patenty Nemocí
• 2015 – US10130701B2 – Coronavirus
• 2013 – PATENT US8835624 – Aptamer specifický pro subtyp chřipky A H1N1 a jeho
aplikace
• 2012 – CA2441523A1 – Virus chřipky prasat podtypu H1N1 a jeho aplikace
• 2009 – US20120251502 – Druhy lidských virů EBOLA a jejich složení a metody
• 2004 – US7897744B2 – Nukleotidové a aminokyselinové sekvence viru SARS a jejich
použití
• 1996 – PATENT US5676977 – Způsob vyléčení AIDS pomocí zařízení na bázi
molekulárních krystalů tetrasilveru
Patenty Technologie
• 2018 – US20190295733A1 – Zařízení pro plazmovou kompresní fúzi
• 2017 – US20190058105A1 – Piezoelektrický indukovaný supravodič při pokojové
teplotě
• 2017 – US10322827B2 – Vysokofrekvenční Generátor Gravitačních Vln
• 2016 – US10144532B2 – Craft using an inertial mass reduction device - Hybridní
Letecké, Kosmické a Podvodní Plavidla trojúhelníkového tvaru s technologií
argonového plynu Salvatore Pais, NEWCAD – Americké námořnictvo
• 2015 – US10135366B2 – Generátor elektromagnetického pole a způsob generování
elektromagnetického pole
https://www.novinky.cz/pocasi/clanek/po ... .seznam.cz
Počasí trápí Evropu, Německo a Británie hlásí oběti
Silný vichr se během sobotní noci prohnal Evropou. Popadané stromy, místní záplavy i komplikace v dopravě zapříčinila tlaková níže Nadia, která v sobotu a v noci na neděli zasáhla především severní část Německa. V braniborském Beelitzu si nepříznivé počasí zřejmě vyžádalo jeden lidský život. Oběť hlásí také po bouři na severu britských ostrovů.
Ve 12tisícovém Beelitzu se v sobotu kolem 22:00 hodiny na jednoho chodce převrátil volební billboard, který ho těžce zranil. Muž svým zraněním později podlehl. Podle agentury DPA se billboard převrátil ze zatím nevyjasněných důvodů, server B.Z., který o případu informoval jako první, ale tvrdí, že se tak stalo právě kvůli silnému větru.
Na severu Německa nebyly následky tlakové níže tak dramatické, místním ale dalo počasí hodně zabrat. Jen v Hamburku, kde se objevily i místní záplavy, vyjeli hasiči ke zhruba 300 zásahům. Zvýšená hladina Labe vedla zřejmě i k tomu, že se pod jedním z mostů ve zdejším přístavu zasekla nákladní loď.
Stovky výjezdů dohromady hlásí i hasiči ve Šlesvicku-Holštýnsku, Meklenbursku-Předním Pomořansku a Brémách.
Na severu a severovýchodě Německa je i v německu kvůli větru na řadě míst přerušena železniční doprava, a to nejméně do poledne. S výpadky nebo zpožděními musí počítat cestující například mezi Rostockem a Hamburkem i Berlínem nebo mezi Brémami a Hamburkem. Důvodem jsou na mnoha místech spadané stromy, které porušily vedení.
Británii zasáhly Carrie a Malik
Nejméně jednu oběť si vyžádala silná bouře, která v sobotu zasáhla Skotsko a Anglii. Šedesátiletá žena zahynula ve skotském Aberdeenu, když na ni spadl strom.
Na východním pobřeží Skotska byl naměřen vítr o rychlosti až 140 kilometrů za hodinu. Na nepříznivé počasí se připravuje Dánsko a Německo, vítr zasáhne v neděli i Českou republiku.
Padající stromy a větve poničily elektrické vedení, podle agentury DPA je v Británii bez elektřiny přes 60.000 domácností. Policie obyvatele vyzvala, aby z domů vycházeli jen v nezbytných případech.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz
V Polsku je po orkánu Nadia kolem 680 000 domácností bez elektřiny
Nejzasaženější je polské pobřeží Baltského moře, kde vítr dosahoval rychlosti až 120 kilometrů v hodině.
Orkán Nadia, který v sobotu a v noci na dnešek zasáhl Polsko, připravil podle agentury DPA kolem 680 000 domácností o elektřinu. Jeden člověk kvůli silnému větru přišel o život, když na jeho auto spadl strom.
Polští hasiči museli po celé zemi zasahovat v tisícovkách případů.
Nejzasaženější je polské pobřeží Baltského moře, kde vítr dosahoval rychlosti až 120 kilometrů v hodině. Výstraha před větrem platí třeba v Gdaňsku, kde jsou uzavřeny městské hřbitovy i některé parky, v Gdyni zase úřady varují před možnými záplavami.
Smrtelná nehoda se podle serveru listu Gazeta Wyborcza stala v Pomořském vojvodství. Zemřel při ní sedmadvacetiletý muž a další osoba byla zraněna.
https://techfocus.cz/veda-vesmir/4017-a ... d=15275363
ASTRONOMOVÉ ODHALILI V CENTRU MLÉČNÉ DRÁHY TISÍCE TAJEMNÝCH VLÁKEN
Vysoce citlivý radioteleskop MeerKAT v Jižní Africe pořídil snímky, na kterých vědci nalezli v centru Mléčné dráhy zhruba tisícovku struktur v podobě úhledně a pravidelně uspořádaných magnetických vláken o délce až 150 světelných let.
Tato vlákna byla v centru naší galaxie pozorována už v roce 1980. „Dlouho jsme jednotlivá vlákna studovali krátkozrakým pohledem,” řekl astrofyzik Farhad Yusef-Zadeh z americké Severozápadní univerzity.
Astronomové si nyní na snímcích ultracitlivého radioteleskopu MeerKAT v Jižní Africe všimli skoro tisícovky těchto vláken. „Nyní konečně vidíme velký obraz, panoramatický pohled plný vláken,” cituje deník DailyMail astronoma. Výsledky práce jeho týmu jsou dostupné na webu arXiv.
Pozorování centra Mléčné dráhy je obtížné, nachází se v něm totiž hustá oblaka prachu a plynu blokující některé vlnové délky světla. MeerKAT je jedním z nejpokročilejších raioteleskopů na světě. Pohled do galaktického centra astronomům umožňuje od roku 2016.
Snímek byl zkonstruován z dat shromážděných v posledních třech letech. Ukazuje oblast v rádiových vlnových délkách s bezkonkurenční jasností a hloubkou. Yusef-Zadeh se svým týmem použil techniku k odstranění pozadí na snímku zkonstruovaném z 200 hodin pozorovaných dat a odhalil tyto magnetické struktury rozmístěné v kupách kolem galaktického centra.
Výzkumníci stále nevědí, co jsou tato magnetická vlákna zač. Podle dřívějších studií obsahují elektrony kosmického záření, které v nich rotují rychlostí světla. Nová data z radioteleskopu ale přeci jen umožnila některé nové informace.
Zdá se, že magnetická pole jsou zesílena po celých délkách vláken. Astronomové v získaných datech také objevili stopy po supernově, její odlišná radiační signatura však nasvědčuje tomu, že s vlákny nějak nesouvisí.
Vlákna jsou rozmístěna v rovnoměrných shlucích, připomínají například struny harfy, a není jasné proč. „Pokaždé, když odpovíme na jednu otázku, vystane jich hned několik dalších,” přiznal Yusef-Zadeh.
Vědci budou detailněji zkoumat každé vlákno zvlášť. Chtějí zjistit mechanismus urychlující elektrony ve vláknech a zjistit, zda tyto struktury souvisejí s obřími rádiovými bublinami objevenými v roce 2019 v „srdci” Mléčné dráhy.
Zdroj: DailyMail, arXiv
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků