Politika je vážná věc, kurňa fix!

naše první fórum... :-)

Re: Politika je vážná věc, kurňa fix!

Příspěvekod armin » pon 14. úno 2022 21:34:38

Alaja píše:
armin píše:Ale jak by to bylo dobře - s lidmi jací jsou a ne s lidmi, jací by měli být.

To je třeba jako s tím duchovnem....že...
Když ti partner, který byl v mládí vybrán z lásky či zamilovanosti, nebo dokonce z rozumu, na nějaké duchovní plky kašle z vysoka, tak ho přece těmito svými plky nebudeš každý den zasypávat, že ano.... a nemusíš ho proto měnit za jiného, duchovnějšího, který ti tvé duchovní plky bude hltat s otevřenou pusou...
I bez těch duchovních řečiček s ním můžeš prožít celý zbytek společného života....stačí, když budeš realizovat to, o čem to to duchovno vlastně je.... milovat ho takového, jaký je a ne takového, jakého by jsi si ho přál mít.... :old:

No, já jsem měl štěstí, že jsem potkal ženu, se kterou jsme žádné duchovní plky neprovozovolali, ale duchovně jsme se zkrátka našli.
To je osud a osud je výsledkem - sklizní karmy a to můžeš okecávat, ale neokecáš. :-)
armin

Příspěvekod Alaja » pon 14. úno 2022 21:46:48

armin píše:No, já jsem měl štěstí, že jsem potkal ženu, se kterou jsme žádné duchovní plky neprovozovolali, ale duchovně jsme se zkrátka našli.
To je osud a osud je výsledkem - sklizní karmy a to můžeš okecávat, ale neokecáš.

:mrgreen:

JJ, vyfoukl jsi ji ostatní klukům ze sázavské chaty před jejich nosem..... :kafe:

Ale velmi často to u těch duchovňáků bývá tak, jak jsem psala výše......bývalo to vidět třeba u těch, co se cítili být "duchovními učiteli", pořádali jednu přednášku za druhou.....a nedokázali dál žít s tou, co si v mládí vybrali jako velkou lásku ....takových duchovňáků v Praze bylo docela dost....
Alaja

Příspěvekod armin » pon 14. úno 2022 22:02:27

Alaja píše:
armin píše:No, já jsem měl štěstí, že jsem potkal ženu, se kterou jsme žádné duchovní plky neprovozovolali, ale duchovně jsme se zkrátka našli.
To je osud a osud je výsledkem - sklizní karmy a to můžeš okecávat, ale neokecáš.

:mrgreen:

JJ, vyfoukl jsi ji ostatní klukům ze sázavské chaty před jejich nosem..... :kafe:

Ale velmi často to u těch duchovňáků bývá tak, jak jsem psala výše......bývalo to vidět třeba u těch, co se cítili být "duchovními učiteli", pořádali jednu přednášku za druhou.....a nedokázali dál žít s tou, co si v mládí vybrali jako velkou lásku ....takových duchovňáků v Praze bylo docela dost....

No, bylo to trochu jinak, ale to málo kdo pochopí. Jo "pochopí" to, každej - ale jen podle své zkušenosti. To je normální. Jak by mohl někdo pochopit, co neodpovídá jeho životní zkušenosti?
Ani ty s tou zkušeností světelné brambory to nechápeš tak, jak to je.
A ani to nemusíš chápat. Ber, nebo nech ležet...
armin

Příspěvekod Alaja » pon 14. úno 2022 22:27:50

armin píše:No, bylo to trochu jinak, ale to málo kdo pochopí. Jo "pochopí" to, každej - ale jen podle své zkušenosti. To je normální. Jak by mohl někdo pochopit, co neodpovídá jeho životní zkušenosti?

Jen jsem napsala, co jsi kdysi sám psal....o té chatě.... :mrgreen: :mrgreen: A jestli to bylo jinak....tak jsi to měl tehdy napsat....

Asi...podíval jsi se jí do očí a srdcem ti projelo cosi jako blesk....stál jsi jako uhranutý...jako zasažený amorovým šípem....a ona na tom byla zrovna tak... (?) .....osudově jste cítili, že jste si blízcí, že bez toho druhého už nedokážete myslet, konat, žít....... :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
......Manon je motýl, Manon je včela.....Manon je růže hozená do kostela......Manon, ach Manon, Manon z Arasu,.....Manon je moje, .umřít pro krásu....atd.....

Co je na tom k nepochopení?
Snad jen to, že ten Amor bývá často pořádný poťouchlík a velký srandista.... :old:
Alaja

Příspěvekod armin » pon 14. úno 2022 23:23:16

Alaja píše:
armin píše:No, bylo to trochu jinak, ale to málo kdo pochopí. Jo "pochopí" to, každej - ale jen podle své zkušenosti. To je normální. Jak by mohl někdo pochopit, co neodpovídá jeho životní zkušenosti?

Jen jsem napsala, co jsi kdysi sám psal....o té chatě.... :mrgreen: :mrgreen: A jestli to bylo jinak....tak jsi to měl tehdy napsat....

Asi...podíval jsi se jí do očí a srdcem ti projelo cosi jako blesk....stál jsi jako uhranutý...jako zasažený amorovým šípem....a ona na tom byla zrovna tak... (?) .....osudově jste cítili, že jste si blízcí, že bez toho druhého už nedokážete myslet, konat, žít....... :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
......Manon je motýl, Manon je včela.....Manon je růže hozená do kostela......Manon, ach Manon, Manon z Arasu,.....Manon je moje, .umřít pro krásu....atd.....

Co je na tom k nepochopení?.
Snad jen to, že ten Amor bývá často pořádný poťouchlík a velký srandista.... :old:

Šlo to pomaleji ale o to jistěji.
Máš podobnou zkušenost - osud?
Nám to zatím vydrželo (díky Bohu :poklona: ) více než 25 let.
armin

Příspěvekod Alaja » pon 14. úno 2022 23:38:00

No toto, vždyť ti amíci zmeškají tu středeční válku na Ukrajině.... :nevim:

Co tu budou dělat? Že by děti, jako na Balkáně??

:mrk:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... sko-692802

Přes Česko projede americký konvoj. Míří na Slovensko

V rámci aliančního cvičení projede přes Česko první část amerického konvoje, na Rozvadov dorazí v úterý večer. Poslední američtí vojáci by měli Česko opustit za týden v úterý ráno, píše o tom iDNES.cz.

Celkem přejede přes Českou republiku šest konvojů, které budou rozděleny do několika menších skupin. Vojáci, kteří budou vybaveni například kolovými obrněnými transportéry Stryker, míří na cvičení na Slovensko.

Původní zdroj ZDE.

V pondělí to řekla mluvčí generálního štábu Magdalena Dvořáková. Konvoj bude rozdělen do šesti částí a následně i do menších skupin, které po českých dálnicích pojedou s časovým odstupem kvůli plynulosti dopravy. První část má podle plánů dorazit na hraniční přechod Rozvadov v úterý v 19.00, v minulosti se vojáci často potýkali se zpožděním.

Trasa vede z Rozvadova po dálnicích D5, D0, D1 a silnici I/38 do Rančířova, druhý den pak opět po silnici I/38 na dálnice D1 a D2. Přesun až 1 500 vojáků a 700 kusů techniky je součástí cvičení Saber Strike 2022.

Alaja

Příspěvekod vostalpetr » pon 14. úno 2022 23:43:40

Ti ale většinou jen kritizují a odpovědnost by nebyli schopni převzít. Ti chtějí svobodu bez odpovědnosti - ale to nejde.
To jsou ti anarchisti, bořiči. U puberťáků je to přirozené u dospělých už je to spíš na psychiatra, pokud jsou ochotni se léčit.

Tak ty máš náký problémy s odpovědností ???

No odpovědnost je jaksi součástí tvého chtění a nechtění,

takže ji má každej,

ale ne zrovna každej má potřebu tu svou odpovědnost cpát druhým aby se tím řídili,

to jsou ti psychoatičtí doboseři co si myslej že by se měl svět řídit jejich hovnama nebot oni světu rozumí nejlépe,

viz. současná česká vláda složená z katolickej sráčů a dredatýho husity,

todle jsou ty zasraný láskoserný katolický KUNDY !!!

Tak například já zcela vodpovědně kopu takový zmrdy jako jsi třeba ty do prdele, kudy jen serou to svý vyprcaný dobro...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » pon 14. úno 2022 23:48:32

No vidíš - necháváš to na druhých a pak se divíš.
Podobně jako Vostál.

A jak si na to přišel ty zkurvysyne že někdo něco nechává na druhých ???

To že vy zasranci se scházíte a volíte si nějaký maniaky co budou praktikovat cukříky a biče nemá se mnou nic společnýho,

to vy se nasíráte do druhých vy kundy zasraný, mně jste ovšem u prdele i s těma vašema hovnama co vyserete,

na vás rozhodně nic nenechávám,

leda nasrat na hlavu a nakopat prdel...

Čuráku, kde se ti tydle pitominy líhnou ???

Nejspíš podobně jako Janě v prdeli...
vostalpetr

Příspěvekod armin » pon 14. úno 2022 23:50:03

Alaja píše:No toto, vždyť ti amíci zmeškají tu středeční válku na Ukrajině.... :nevim:

Koukám, že do všeho negativního mícháš ty "Amíky". Jako se to dělalo za totáče.
Tobě asi ten totáč vyhovoval, jak hmotně tak psychologicky.
Za všechno špatné může "západ". Jinak by jsme se tu měli jako prasata v žitě.
Na věčné časy.
Že jo.
armin

Příspěvekod vostalpetr » pon 14. úno 2022 23:54:20

No jo vosud,

tak když někdo věří na monogamii, tak holt má takovej vosud,

ale já bych se tím fakt moc nechlubil, nebo vono sńad je čím, že žiješ leda s jednou ženskou ???

To je jako dobrej vosud ?

To je dokonce horší než žít v celibátu.... :bu: :bu: :bu:
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » pon 14. úno 2022 23:59:52

Jak by mohl někdo pochopit, co neodpovídá jeho životní zkušenosti?

To je tím, že někteří lidé mají rozum,

a tak si nemusej zkoušet šahat na rozpálená kamna, stačí jim prostě pochopit, že by se mohli spálit...

Podobně v rámci možností vysvětluji ročnímu vnukovi že ne všechno je OK, že prostě některý věci jako psí hovna jsou fuj,

a že skákat z postele po hlavě je prostě auvajs...

Vcelku to chápe, páč je inteligentní po svém dědečkovi...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » úte 15. úno 2022 0:02:58

armin píše:
Alaja píše:No toto, vždyť ti amíci zmeškají tu středeční válku na Ukrajině.... :nevim:

Na věčné časy.
Že jo.

Abych řekla pravdu...já jsem se za totáče cítila bezpečněji, než nyní... :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod armin » úte 15. úno 2022 0:04:00

vostalpetr píše:
Čuráku, kde se ti tydle pitominy líhnou ???

Nejspíš podobně jako Janě v prdeli...

To soudíš podle sebe?
Nejsou všichni takoví hlupáci a zabedněnci jako ty.
Ale to je taková tvoje TND. Z toho se nakonec probereš a poznáš, že vše je, jak má být a prč je to, jak to je...
Seš přece chlap. :-)
armin

Příspěvekod vostalpetr » úte 15. úno 2022 0:04:29

Máš podobnou zkušenost - osud?

Mám lepší zkušenost,

že potmě je každá kráva černá...

A na nějaký duchovní souznění se fakt můžu vysrat, at už jde vo ženský nebo chlapy...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » úte 15. úno 2022 0:08:11

To soudíš podle sebe?

Nikoliv, to soudím podle těch píčovin co sem píšeš,

jsou to naprostý kraviny,

to že jsi idiot co šoustá s jednou ženskou je

A) tvůj problém

B) víceméně je to každýmu u prdele s kým a jak šoustáš,

takže fakt nechápu proč sem tudle pitominu píšeš a ještě se tím chlubíš...

Prostě jsi idiot co nejspíš myslí prdelí a podle toho to taky vypadá...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » úte 15. úno 2022 0:41:44

Koukám, že do všeho negativního mícháš ty "Amíky".

To by možná mohlo bejt tím, že jsou to dost podobní idioti jako ti rusové,

copak tydle dva státy nevedly po čtyřicet let "studenou válku" ve jménu světového míru ???
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » úte 15. úno 2022 0:47:33

že vše je, jak má být a prč je to, jak to je...
Seš přece chlap. :-)

To je jednoduchý, prostě co zaseješ to sklidíš,

podobně i s tím, co posereš...
vostalpetr

Příspěvekod Trini » úte 15. úno 2022 6:31:55

Alaja píše:
armin píše:

Na věčné časy.
Že jo.

Abych řekla pravdu...já jsem se za totáče cítila bezpečněji, než nyní... :mrgreen:

Za totáče nebyl existenční strach. Moji rodiče by bývali za totáče prožili klidnou penzi. Za dravého kapitalismu to bylo podstatně jiné.

Je fakt, že v diktaturách je možné se cítit bezpečněji. Jedna stará Rakušanka, jinak milá dáma, to na začátku 80. let vyjádřila takto: "Za Ády byl pořádek". Tak nazývala důverně Hitlera - Adolf = Áda. Tenkrát mne to šokovalo. Matka mého zetě považuje za nejkrásnější čas ve svém životě dobu Hitlerovy mládeže (Hitlerjugend). To zase šokuje moji dceru. Dnes už obě dámy chápu - prostě to subjektivně takto prožívaly.

Pro mne byla nejkrásnější doba asi Pražské jaro 1968 - lidé byli tak nadšení - jako nikdy. A pak 80. léta v Rakousku. Od té doby se hodně změnilo. Hlasovala jsem proti vstupu Rakouska do EU, tušila jsem, že to nebude nic dobrého.
Trini

Příspěvekod Trini » úte 15. úno 2022 6:39:35

P.S. Naštěstí je Rakousko stále neutrální, neni v NATO. Některé politické strany by to chtěly změnit. Ale lidé to nechtějí. :-)
Trini

Příspěvekod armin » úte 15. úno 2022 9:16:52

Zvířata se nejspíš cítí v zoo také bezpečněji, než na svobodě. Ale jaksi to není ono...
armin

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný