pro miroslava

naše první fórum... :-)

Re: pro miroslava

Příspěvekod Trini » pát 27. lis 2020 10:30:59

Alaja píše:
Armine, Armine....ty se to snažíš zakecat....

Jo, snaží se to zakecat. A od Jany převzal předhazovat druhým nevědomost. To si fakt myslí, že mu tady někdo na jeho nesmyslné vymlouvání naletí?

Alaja píše:

protože dobře víš, že jsi v tom svém duchovňvání šlápl vedle....

A drasticky se to zhoršuje. Projevuje se jako šéf hodně nekalé sekty. Ti vyprávějí svým obdivovatelkám ty samé blbiny. :roll:
Trini

Příspěvekod Trini » pát 27. lis 2020 10:38:24

Alaja píše:
Stát se třeba tím druhým.

A pozval tě už někdo, aby jsi s ním sdílel jeho ego? :shock:

O tom pochybuji. Ale to je tomu namyšlenému, bezohlednému kreténu a nevědomci úplně jedno. (Vypůjčila jsem si jeho slovník. ;) )
Trini

Příspěvekod Trini » pát 27. lis 2020 10:40:05

vostalpetr píše:
Koukám, že vůbec nevíte o čem píšu.

Koukám, že máš stejnej problém jako Jana,

Jo, je těžce nepochopen. :mrgreen: :lol:
Trini

Příspěvekod armin » pát 27. lis 2020 10:46:38

:lol:
armin

Příspěvekod Alaja » pát 27. lis 2020 10:56:31

armin píše:
Alaja píše:
Stát se třeba tím druhým.

A pozval tě už někdo, aby jsi s ním sdílel jeho ego? :shock:

Sdílíme všichni všechno, akorát si to neuvědomujeme, protože se svojí nevědomostí a sebestředností uzavíráme pro sebe za hradby našeho ega.
S psychotronikou to nemá nic společného.

Tohle tvé tvrzení se nějak neslučuje s tím, co Tomášovi učili...... :D
Kde jsem to jen četla, že Míla říkala, že by se velmi ráda zbavila té jasnovidnosti....a Eduard pravil v nějakém rozhovoru, že se toho nikdy nezbavila...a vůbec, že na všechny tyhle siddhi má duchovní adept navždy zapomenout, protože jinak Pravdu nenalezne? (No, nebo něco v tomto duchu je na netu napsáno a myslím, že to i sám Eduard říká v nějakém videu) .
Alaja

Příspěvekod Alaja » pát 27. lis 2020 11:05:38

Trini píše:
Alaja píše:
Armine, Armine....ty se to snažíš zakecat....

Jo, snaží se to zakecat. A od Jany převzal předhazovat druhým nevědomost. To si fakt myslí, že mu tady někdo na jeho nesmyslné vymlouvání naletí?

Alaja píše:

protože dobře víš, že jsi v tom svém duchovňvání šlápl vedle....

A drasticky se to zhoršuje. Projevuje se jako šéf hodně nekalé sekty. Ti vyprávějí svým obdivovatelkám ty samé blbiny. :roll:

Zatím mu to zbaštil jen kdosi na poradně... :lol:
Alaja

Příspěvekod Alaja » pát 27. lis 2020 11:32:21

Tohle tvé tvrzení se nějak neslučuje s tím, co Tomášovi učili...... :D
Kde jsem to jen četla, že Míla říkala, že by se velmi ráda zbavila té jasnovidnosti....a Eduard pravil v nějakém rozhovoru, že se toho nikdy nezbavila...a vůbec, že na všechny tyhle siddhi má duchovní adept navždy zapomenout, protože jinak Pravdu nenalezne? (No, nebo něco v tomto duchu je na netu napsáno a myslím, že to i sám Eduard říká v nějakém videu) .

Tohle si o nich pamatuji, protože mi to bylo dost dlouho na JZ otřískáváno žáky a přívrženci Tomášů o hlavu.

Jelikož ty tvrdíš opak, pak to znamená, že nejsi žák Tomášů, jen se za něho vydáváš... :lol:
Alaja

Příspěvekod Trini » pát 27. lis 2020 14:25:28

honzam píše:U mě to taky zkoušel a pak napsal, že mé prožitky s rozením nejsou představy, ale "modifikace vědomí".

Honzame, ty jsi napsal, že Tomášovi použili černou magii při rozpadu SSSR, a pak jsi to smazal. Odkud ty informace máš? To by mne zajímalo, jak to bylo. Podle mne zachránit Gorbatšova bylo velmi důležité.
Trini

Příspěvekod honzam » pát 27. lis 2020 20:35:47

Trini píše:
honzam píše:U mě to taky zkoušel a pak napsal, že mé prožitky s rozením nejsou představy, ale "modifikace vědomí".

Honzame, ty jsi napsal, že Tomášovi použili černou magii při rozpadu SSSR, a pak jsi to smazal. Odkud ty informace máš? To by mne zajímalo, jak to bylo. Podle mne zachránit Gorbatšova bylo velmi důležité.

Nechtěl jsem dál přilévat olej do ohně. Bylo to tak, že mi přišlo takové vnuknutí: "Pravda je stav bez ega." Postupně mě to ovládlo a Pravda je již silnější než mé já, prostupuje celou skutečnost. Musím teď opustit svého starého učitele. Ta Pravda se odráží v Arminovi a on jediný by mi mohl pomoci Jí lépe porozumět. Rád bych se stal jeho žákem, ale nemohu doufat, že by mě přijal. Mým cílem na duchovní cestě už je teď jen směřovat k Pravdě a vše ostatní ponechat minulosti.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Trini » pát 27. lis 2020 21:18:59

Díky za vysvětlení. Obrázek
Trini

Příspěvekod vostalpetr » pát 27. lis 2020 23:18:59

armin píše::lol:

Moc se nesměj pocitářskej pablbe,

nakopu ti to pocitářský srdce zpět do prdele,

aby si se furt nevztahoval k těm svým vymrdáným pocitům

Já ti ukážu ty sráči co je bhaktijoga, ty hovado guruovský...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » pát 27. lis 2020 23:23:38

Trini píše:

Vždyt jsem to tady několikráte citoval, že to je něco, co vyprávěl Petr Chobot že s Tomášovými dělali, je to na you tube,

Důležité ?

No to nevím, systémy padaj i bez černý magie, svět se neustále mění,

jenom idiot jako je Miroslav by si mohl myslet že demokracie na věčný časy a nikdy jinak...
vostalpetr

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 0:03:06

vostalpetr píše:Vždyt jsem to tady několikráte citoval, že to je něco, co vyprávěl Petr Chobot že s Tomášovými dělali, je to na you tube,

Jestli je to jen od Chobota, tak to bych nebrala vážně, je to příšerný typ. Honzam ale psal, že o tom někde vyprávěl E. Tomáš.

vostalpetr píše:Důležité ?

No to nevím, systémy padaj i bez černý magie, svět se neustále mění,

Bez Gorbyho by ten systém nepadl. To potřebovalo někoho výjimečného, jako je on. A jestli k tomu byla potřeba magie, aby měl šanci to provést, tak je to prostě to, co je.

Obrázek
Trini

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 6:32:29

https://www.youtube.com/watch?v=su3rg3haEoI

Petr Chobot - o Míle a Eduardovi Tomášovi, Bratislava 22.1.2019

...zajímavé...

...nebyl schopný něco dělat...vzal pistoli a zastřelil se.... :shock:

Takže podle P.Ch. to bylo i o zabíjení lidí...
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 7:12:09

Spřízněné duše

Stejně je úžasné, že se třeba 15 duší najednou ( z toho třeba 10 aktuálně inkarnovaných v těch lidských, 2 v tělech mimozemských a 3 aktuálně ze světů astrálních či nad -astrálních ) dokáže sejít v domluvený čas na jednom místě ( v jeskyni v Tibetu či na Marsu třeba ) – a tam za plného vědomí a za plné zpětné vazby diskutovat, rokovat, společně studovat, konzultovat. Ale i válčit, bojovat, vynášet soudy.
Většina z nás astrálně cestuje ve spánku, nevědomě. Studuje, cestuje, bojuje, žije, prožívá vše možné. Astrální světy jsou barevnější, živější, skutečnější navíc a bez tolika omezení jako tady tahle naše 3D hmotná realita. Ale jak se z astrálu vrátíme do fyzického těla, hned nastupuje zapomnění. Někdo se vzbudí a cítí se, jako by v noci složil vagón uhlí, jak někde v astrálu řádil.:)
I v roce 2018, stále ve fázi teprve nastupujícího zlatého věku a duchovní obrody, většina populace na planetě Zemi v astrální cestování nevěří. I když je o tomto fenoménu popsáno spousta knih a natočeno spousty videí.
Komu se kdy podařilo opustit fyzické tělo a cestovat do jiných světů, ten teprve si je absolutně jistý, že jeho tělo je jen schránka, skořápka, vozítko či vězení, jeho nesmrtelné duše. Přestává se bát smrti. Tedy, i každý vědomý se trošku smrti bojí, ne smrti samotné, ale toho, že bude umírat dlouho a v bolestech, než ho to pustí z těla ven. Kdy si vědom vesmírných zákonů, nemůže spáchat sebevraždu nevrácením do těla a neodkroucením předem daného času v aktuálním těle.
Pokročilí duchovní praktici samozřejmě ovládají i bolest tělesnou a silou svého Ducha ovládnout bolest jakoukoliv. Někteří si schválně naloží silné bolesti, nemoci, aby vědomou inkarnací odčinili co nejvíce ze své karmické zátěže. V povznesenosti Ducha, duše uvězněná v lidském těle, leč vědoma si své nesmrtelnosti, není omezena ani nadprůměrnou bolestí své skořápky. I proto se tihle Vědomí, vždy smáli tyranům do tváře, když je vraždili a mučili. A když stanete vedle mrtvého člověka a trošku už cítíte, vnímáte jen prázdnou schránku bez duše. A oslavujete spolu s ní její získanou svobodu. Tak jako to dělaly vyspělé civilizace.
Jak říkával Eduard Tomáš: odčiňují třeba několik životů najednou a karma funguje okamžitě po jakémkoliv prohřešku.
A i přes bolest tělesnou, pro běžné lidi nesnesitelnou a vhánějící je do stavu bezvědomí, pomáhají mocně druhým na jejich cestě.
Čím více pomáhají druhým, tím rychleji pálí svou těžkou karmu.
Žijí střídmě a nezajímají je majetky, protože vědí, že čím méně vlastní, tím méně je poutá hmota.

I astrální cestování se dá samozřejmě zneužívat na mocenské praktiky, ubližování druhým, zabíjení na fyzické úrovni, na různou magii, ke špehování, špionáži. I různí ezo – šmejdi si platí různé černé šamany, mágy, aby je chránili nebo pro ně dělali černou práci.
Spousta zemí má spoustu let ( 50+ velmoci ) své astrální vojenské pátrače, hlídače a už dávno existují přístroje na okamžité vytažení z těla do astrálu. Významní politici nebo i byznysmeni, mají své astrální ochránce. Nejlepší na tohle jsou Rusové, kdy Putina chrání jednak ruští čarodějové, tak i určití mimozemšťané. A i v astrálu se k němu nedá jen tak dostat. Stejně tak má řada míst, laboratoří, základen své energetické bariéry, aby se tam nedostali různí pokročilí astrální cestovatelé a zvědavci. I v ČR máme řadu velmi pokročilých astrálních cestovatelů. Některé znám, i když jsem v tomhle umění začátečník. A bohužel máme v ČR ještě daleko více lidí, kteří měli zážitky astrálního cestování, spánkové paralýzy, nepříjemného zážitku s entitami a mimozemšťany během paralýzy nebo AC atd., a v té době neměli vědomosti o tomhle fenoménu ( a jejich rodina také ne ) a skončili na antidepresivech či ještě hůře.

https://www.tmaleci.cz/spriznene-duse/

Alaja

Příspěvekod vostalpetr » sob 28. lis 2020 7:56:55

Alaja píše:https://www.youtube.com/watch?v=su3rg3haEoI

Petr Chobot - o Míle a Eduardovi Tomášovi, Bratislava 22.1.2019

...zajímavé...

...nebyl schopný něco dělat...vzal pistoli a zastřelil se.... :shock:

Takže podle P.Ch. to bylo i o zabíjení lidí...

To úplně stačí,

navíc tam Chobot říká, že to byla akce na příkaz nějakých "vyšších sil"

což už také mluví samo za sebe....

Taky moc Chobotovi nevěřím, ale když si to porovnám s Tomášovým zájmem o Milarepu tak mně to vcelku sedí ta černá magie...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » sob 28. lis 2020 8:07:20

Bez Gorbyho by ten systém nepadl. To potřebovalo někoho výjimečného, jako je on. A jestli k tomu byla potřeba magie, aby měl šanci to provést, tak je to prostě to, co je.

Takto můžeš obhajovat všechny dobrosery,

vždycky reagují na karmu a vždycky svým způsobem,

takto můžeš obhajovat dobrosery Lenina, Stalina, Hitlera atd. taky chtěli to "dobro"

samozřejmě že ne boží ale kolektivistický...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 8:18:58

Úryvek z metafyzických příběhů Eduarda Tomáše RŮŽOVÝ ELIXÍR

Růžový elixír

Rozhodl jsem se, že vyčkám třeba celou noc, abych poznal onoho neznámého varovníka z Austrálie. Když pominula moje náhlá závrat' z prudkého letu, kterou dobře znáte, a já jsem se ocitl nad oním půvabným malým domem u lesa, shledal jsem, že tam nejsem sám. Někdo zde byl přede mnou a čekal snad již na mne. Společně s mým astrálním tělem vznášela se totiž v prostoru jiná mlhavá bytost, utkaná rovněž jako já z pralátky myšlenek a citů a já jsem shledal, že se ke mně blíží s klidným sebevědomím. Zastavila se několik stop přede mnou. Vy jste snad poznal, pane Prokope," pokračoval lékárník, "jak snadno člověk v tomto odhmotněném stavu vycítí atmosféru produkovanou jinými osobami." Prokop jen němě přisvědčil. "Nuže, přítomnost této bytosti od prvního okamžiku, kdy jsem ji spatřil a dříve ještě, než byla vyměněna jediná myšlenka mezi námi, obestřela mne tak povznášejícím, laskavým a uklidňujícím pocitem, že jsem se této vznešené ušlechtilosti nemohl dost nasytit. Byl jsem jí přímo opojen, nebot' vyzařování klidu a blaha z této bytosti dalo se málem hmatat." "A... Amicus," vydechl jsem jedinou myšlenku, kterou on rázem zachytil. "Ano, týž," pravil neznámý s jakýmsi nádechem neobyčejné vážnosti a pokračoval: "Mám čest s panem magistrem Floriánem, přítelem Dr. Jiřího Kerna...?" Mluvil plynule, zřetelně, nevím již jakou řečí. Vy však víte, že v tomto zvláštním stavu, ve kterém se nyní též my dva nacházíme, nejde o zvuky, ale spíš o jejich vnitřní význam. A ten nyní vystupoval z oné podivné bytosti naprosto jasně, soustředěně a přesně." Prokopa napadlo v té chvíli, že takové astrální chápání obsahu mluvy i myšlení jiných lidí, bylo jistě důvodem, že i on rozuměl včera plynule řeči cizinců ve vile Dr. Kerna. Neřekl však nic, a tak lékárník pokračoval: "Jakási neodolatelnost vyzařovala z neznámého. Vtom jsem si povšiml, že právě tak jako já, i on je dosud poután úzkou "stříbrnou" nitkou ke svému fyzickému tělu, o němž jsem usoudil, že toto leží asi toho času právě tak jako moje pod vlivem elixíru. S tím rozdílem jen, že moje bylo poměrně nedaleko, zatímco fyzická schránka této podivné bytosti byla patrně vzdálena tisíce a tisíce mil.

https://www.elvirafarkasova.cz/clanky/u ... tomas.html

Alaja

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 8:38:05

vostalpetr píše:

Takto můžeš obhajovat všechny dobrosery,

vždycky reagují na karmu a vždycky svým způsobem,

takto můžeš obhajovat dobrosery Lenina, Stalina, Hitlera atd. taky chtěli to "dobro"

samozřejmě že ne boží ale kolektivistický...

Takhle je neposuzuji. Vnímám jejich vyzařováni. To je pro mne podstatné. Obrázek
Trini

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 8:40:23

vostalpetr píše:
Taky moc Chobotovi nevěřím, ale když si to porovnám s Tomášovým zájmem o Milarepu tak mně to vcelku sedí ta černá magie...

Ale černá magie je obvykle za osobním ziskem. Např. Milarepa s ní začal jako pomstou pro matku. Považoval se za konatele (přivolal/ stvořil démona), a proto se cítil být vinen. Mimochodem, Milarepa od E. Tomáše je moc krásná kniha.
Nemyslím si, že by Tomášovi používali magii za osobním cílem.

Ale Chobotovi jde o osobní cíl, když si vymýšlí, že spolupracoval s Tomášovými. Fakt si nedovedu představit, že by s někým takovým Tomášovi "spolupracovali".
Trini

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný