armin píše:Alaja píše:
To je z cyklistického výletu v Brdech
Přitom k sobě máte blízko, myslím s jáčkem, i co se nacházení se týče.
Co vím, pobýval na baráku v Mníšku pod Brdy, ale to už je nějaká doba....
armin píše:Alaja píše:
To je z cyklistického výletu v Brdech
Pedrito píše:Myslíš že Jáčko by byl takový ....., že by na svém blogu diskutoval sám se sebou?
Ale asi máme dost společného.
Řek bych že tu chybí. I když úplně v počátku jsem jej měl za inteektuála. Já byl tenkrát na obláčku z kterýho mě tahal Luck. A na jáčka tam byla zlá atmosfera, páč se provalilo že nebyl tím kym se presentoval. Ale stejně měl něco do sebe, a mě aspoň vysvětlil, co to je mlčící většina... Snad se ještě ozve..
Arat píše:Šmárjapanebože, on to fakt nebude jáčko a bude to ten armin.
I mě poslal, Ájo, fotku, kde je to ten pán... ale i s manželkou a vnuky...
Nemám slov...
Odcházím do věčných lovišť...
Pedrito píše:Arat píše:Moc bych si přála být nablízku vašemu setkání a rozpravě, kdy bych byla úplně zticha a jen poslouchala...
Ale asi se to těžko vyplní...., nevím...
Kdybys armine někdy v sobě pocítil chuť se s jáčkem setkat a neměl kontakt, mohu ti ten kontakt poskytnout.
Počkej, on žije ?
Alaja píše:Arat píše:Šmárjapanebože, on to fakt nebude jáčko a bude to ten armin.
I mě poslal, Ájo, fotku, kde je to ten pán... ale i s manželkou a vnuky...
Nemám slov...
Odcházím do věčných lovišť...
No a nyní můžeme jen očekávat, až se sám odhalí úplně....
Fakt jsem zvědavá, co se z něho nakonec vyklube. Jenom doufám, že to nebude nějaký aktivní politik a pod.....
Arat píše:Politik to snad ne, jen fakt nechápu to jeho dlouhé inkognito a proč....
Pedrito píše:A máš jeho adresu?
Pedrito píše:Arat píše:Pedrito píše:A máš jeho adresu?
Jen email a telefon.
Tak nekecej, žes ses neozývala..
Když jsem kdysi přednášel (hned po revoluci, kdy byla nouze o literaturu a kvalifikované přednášející), narazil jsem v obecenstvu i na takové jako je třeba Vostál a neuměl jsem ke škodě ostatních správně a trefně na ně reagovat. Žádný problém, ale byla to škoda nedovést jejich reakce zpracovat a naopak využít jako reálný materiál pro hlubší pochopení druhých.
Arat píše:Takže si myslíš, že není...., hmmmm
To je psycho....
Jako bych byla zamilovaná celý život do jednoho a ve všech dalších ho viděla....
Britové cvičí bojovníky proti Rusku plné motivace
Do Británie přijíždí jako nezkušení civilisté, na Ukrajinu se vrací připraveni bojovat za svou zemi. Na několika místech v Británii probíhá intenzivní armádní výcvik ukrajinských občanů.
Článek
Čtyřiatřicetiletý Vitalij, který z důvodů bezpečnosti používá jiné jméno, pracoval jako manažer internetového obchodu. Před několika měsíci podle svých slov „seděl uvolněně ve své kanceláři a popíjel kávu“. „Ale 24. února se všechno změnilo,“ vysvětluje.
Vitalij, stejně jako mnozí další Ukrajinci, pocítil potřebu bránit svou zemi. Neměl ovšem žádné bojové zkušenosti. Využil proto slib Británie – vycvičit každých 120 dní 10 000 vojáků – a vydal se na intenzivní výcvik britské armády pro pěchotu.
On ani většina těch, kteří do Británie z Ukrajiny přijeli, nikdy nedrželi zbraň v ruce. Povoláním jsou řidiči kamionů, prodavači nebo dělníci pracující v kamenolomech. Válka rozpoutaná Ruskem je ovšem přiměla k radikální změně dosavadního života. O jejich výcviku v Británii informoval deník The Times.
„Cítím velkou zodpovědnost,“ uvedl Vitalij. „Učím se, jak bránit svou zemi a svou rodinu. Je to pro nás opravdu důležitá příležitost, jak získat potřebné dovednosti pro boj a obranu naší země,“ dodal.
Více zde: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 196 návštevníků