Alfons píše:Se divim žes ho ještě nezabila...
Když on stejným způsobem miluje Ježíše, Buddhu, Maharaje....
Alfons píše:Se divim žes ho ještě nezabila...
Jana píše:Nicméně poznání, že nejen cizí, ale ani vlastní myšlenky není třeba si brát osobně a vážně, je dokonale osvobozující záležitost.
Alfons píše:Dřív kluci máčeli holkám copánky do kalamáře
když se do nich zamilovali
dneska maj jiné způsoby
Se divim žes ho ještě nezabila
holt Láska je Láska...
Když on stejným způsobem miluje
Jo, je to opojnej pocit, rozdávat rány... nač to popírat
vostalpetr píše:Tak už se na mě nezlob
Alfons píše:A tady už je Petr trošku dospělejší, no. https://www.youtube.com/watch?v=KlFY1MBGg5M
Tvůj vnuk je láska,
vostalpetr píše:Alfons píše:A tady už je Petr trošku dospělejší, no. https://www.youtube.com/watch?v=KlFY1MBGg5M
To je docela poučné video,
bohužel tupci jako ty vůbec nechápou co se to děje, proč se to děje a vo co jde,
ale v podstatě je tím vystižen rozdíl mezi spontánní koncentrací a vnucenou koncentrací,
můj dvouletej vnuk mně to vysvětuje docela názorně,
nebot s oblibou rozsype a rozhází hračky,
a když se jej ptám kdo to udělal ukáže na sebe a a když se ho ptám kdo to uklidí ukáže na mě,
protože jeho uvolněné koncenraci (hře) to nevadí,
vadí to pouze mně zblblíkovi který se naučil vše srovnávat na určené místo (jak to zboží v obchodě)
(neboť podle Ra legitimně hledá Stvořitele v sobě).
Totiž spontánní koncentrace tvého vnoučka při rozhazování hraček v obchodě je sice fajn, ale už to není fajn pro majitele obchodu, který naproti tomu potřebuje vydělávat penízky, což s poškozeným rozházeným zbožím moc nejde.
Kdežto my pozitivně orientovaní budeme pokračovat na pozitivní planetě 4. úrovně (což odpovídá srdeční čakře) a budeme se tudíž vyvíjet do vědomého společenského komplexu skrze lásku. Njn, takovej je život.
Ale zní to logicky, to musíš uznat.
Na tý 3. úrovni se to musí rozdělit a negativní entity (tj. s volbou služby sobě) půjdou na planetu 4.
vostalpetr píše:ne každej je pako co by něco hledal a nebo i v sobě,
ale prostě potřebuje se uvolnit,
není totiž ještě zpracovanej civilizační mašinérií,
vostalpetr píše:ale jestli kolektivním blbstvím dojdete do božího ráje, tak to nevím,
Společenský paměťový komplex vznikne organizovaným sloučením pamětí jednotlivých entit, tzn. budeš mít přístup ke zkušenostem ostatních v tlupě. To je zkrátka vývojový pokrok, vůči kterému je individuální anarchista jako švec s dřevákama proti Baťovi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 138 návštevníků