armin píše:A co takhle studie v tomto směru o ostatních typech vakcín a hlavně po prodělání covidu?
To by nebylo?
armin píše:A co takhle studie v tomto směru o ostatních typech vakcín a hlavně po prodělání covidu?
To by nebylo?
Například po prodělání zarděnek v dospělosti je téměř 100% trvalá neplodnost u mužů.
A co takhle studie v tomto směru o ostatních typech vakcín a hlavně po prodělání covidu?
To by nebylo?
Trini píše:armin píše:A co takhle studie v tomto směru o ostatních typech vakcín a hlavně po prodělání covidu?
To by nebylo?
Například po prodělání zarděnek v dospělosti je téměř 100% trvalá neplodnost u mužů.
Nejedná se spíš o příušnice?
Pokud vím, tak proti zarděnkám byly očkovány jen dívky, pokud je v dětství neprodělaly.
vostalpetr píše:máme společnou podstatu,
tu mám společnou s kdečím, i s krtkem, přesto kvůli tomu se nebudu vrtat doury do země a žrát žížaly a kořínky...
Proč ne?
vostalpetr píše:ale kdo by taky miloval krtka
Já jsem Ra. Celé stvoření je jednoho Stvořitele. Tudíž oddělení sexuální aktivity do jednoduše jako komplexu těla je umělé oddělení a z toho vyplývá, že všechny věci - mysl, tělo a duch - jsou viděny jako sexuálně rovnocenné;
vostalpetr píše:Já jsem Ra. Celé stvoření je jednoho Stvořitele. Tudíž oddělení sexuální aktivity do jednoduše jako komplexu těla je umělé oddělení a z toho vyplývá, že všechny věci - mysl, tělo a duch - jsou viděny jako sexuálně rovnocenné;
To jako že by jste se navzájem prcali myslí či duchem ???
Alfons píše:A Martin si vůbec neuvědomuje, že podnět přišel odtud a vymejšlí ptákoviny o naplněnosti a vyrovnanosti srdeční čakry která se pak manifestuje ve vnějším světě a blablabla .
Alfons píše: armin se to snaží balit do hávu jakéhosi povšechného mystična, ale v jeho vztahu nemůže nejít než o nadřazenost/submisivitu, vlastnění/touhu být vlastněn skrze pocit moci z energie 3. čakry či energie živočišné z čakry 2.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 250 návštevníků