Alfons píše:V této souvislosti je zajímavé, co Ra praví o Vostálovi:
Ra Petra nikdy neviděl, tak o něm nemůže nic pravit.
Alfons píše:V této souvislosti je zajímavé, co Ra praví o Vostálovi:
Alfons píše:Trini a Jana píše:V tichu nejsou žádné myšlenky a tedy žádné koncepty...
Jsou.
https://www.youtube.com/watch?v=HZ1-Nj3vcXY
Trini píše:Alfons píše:Trini a Jana píše:V tichu nejsou žádné myšlenky a tedy žádné koncepty...
Jsou.
https://www.youtube.com/watch?v=HZ1-Nj3vcXY
To není ticho. Bzučej tam mouchy.
47.4 Tazatel: Řekl jste, že modrá chybí v negativní čtvrté úrovni?
Ra: Já jsem Ra. Objasníme to dále. Jak jsme uvedli předtím, všechny bytosti mají potenciál pro všechny vibrační úrovně. Tudíž potenciál pro aktivaci zeleného a modrého energetického centra je samozřejmě přesně tam, kde ve stvoření Lásky musí být. Avšak negativně polarizovaná entita dosáhne sklizně díky extrémně efektivnímu použití červeného a žlutého/oranžového s tím, že se přesune přímo do indigového centra a umožní skrze tento kanál inteligentní energie vtoky inteligentního nekonečna.
Pozornost upoutaná v srdeční čakře naopak všechny ostatní čakry uvolňuje a harmonizuje.
a kde vzniká první myšlenka "já jsem"
vostalpetr píše:No vždyt to tady tvrdím roky, že Já je modré barvy,
nejspíš to ten tvůj Ra vode mne vopálil,
vostalpetr píše:No vždyt to tady tvrdím roky, že Já je modré barvy,
Modrá barva (5. dimenze) je podle mě o vědomí Stvořitele, kterého neuznáváš, vyjadřuješ se o něm neuctivě, negativně, a proto jsi negativní entita.
A co takhle Brahman - ten je bílý s červenými puntíky?
vostalpetr píše:Jak jsi na to ty vykunděnče přišel že jsem negativní entita ty zvadlej čuráku z budhistickýho hovna ???
Alfons píše:A tak v čele s arminem
pod kytkama spočinem
na poli zločinném
Pedrito píše:Co na to říct...
"Tahle historka vás uzemní. Bylo mi čtrnáct. Byli jsme na prázdninách se strýčkem a jeho dvěma dcerami. Šestnáctky. Dvojčata. Blondýnky. Věděl jsem, že Sáře se líbím, ale Alicí jsem si nebyl jistý. A pak jsem se v noci vzbudil a v puse mi rejdil něčí jazyk. V mžiku jsem se probral a nemohl jsem uvěřit. Byl to strýček Frank! Frank si spletl pokoj, myslel si, že jsem maminka!“
Pedrito píše:„A když už jsme u toho, když někdo trošičku přebere a usne nahý spánkem spravedlivých, člověk se ctí zpravidla neudělá fotku tvého bimbase, nenakreslí mu kníry, pusu a uši a nepověsí to na nástěnku pod pohřešované osoby.“
Lukašenko čelí vzdoru vojenských špiček. Vysocí důstojníci odmítají válčit na Ukrajině
Běloruský prezident se zřejmě musí připravit na nečekanou situaci. Spojenec Vladimira Putina totiž proti sobě patrně poštval velení speciálních sil. Vojáci odmítají účastnit se války na Ukrajině a Lukašenkovi rázně vzkázali, že Rusko napadlo suverénní stát a účast Běloruska v této válce zemi pouze uškodí.
Důstojníci z brigády speciálních sil se podle magazínu Newsweek obrátili na běloruského prezidenta s varováním. Alexandra Lukašenka v dopise upozornili, že by se vyslání vojáků do bojů na Ukrajině, pokud by ho hlava státu odsouhlasila, mohlo stát „čistou sebevraždou“.
„Vstupem do války proti Ukrajině bude Bělorusko vyloučeno ze společenství civilizovaných států a stane se mezinárodním vyvrhelem na mnoho let dopředu,“ sdělili Lukašenkovi v dopise vysocí důstojníci běloruské armády.
Zároveň se postavili proti ruské invazi. „Okupaci mezinárodně uznaného území Ukrajiny, která je přítelem našeho státu, Ruskem a jeho pokus zatáhnout Bělorusko do zcela nevyprovokované války proti suverénnímu státu lze považovat pouze za zničení suverenity Běloruska,“ stojí v dokumentu.Běloruská armáda se od začátku války zatím do konfliktu přímo nezapojila. Prezident a velký podporovatel Vladimira Putina ovšem umožnil ruské armádě, aby v zemi rozmístila své vojáky a bojovou techniku a prováděla zde vojenská cvičení. K těm se Bělorusové později připojili, což ministerstvo obrany vysvětlovalo nutností prověřit bojeschopnost armády.
Běloruská veřejnost se ovšem k účasti v konfliktu staví jasně. Podle průzkumu politického institutu Chatham House podporuje ruskou invazi jen 23 procent obyvatel, zapojení běloruské armády do války pak schvaluje pouze 5 procent dotázaných.
„V současné době důstojníci páté brigády speciálních sil zaznamenali nejzávažnější porušení prvního článku běloruské ústavy ze strany nejvyššího politického vedení Ruska,“ varují vojenské špičky. „Podle této klauzule si Běloruská republika zachovává nadřazenost a plnou moc na svém území. Rovněž požívá nezávislosti v oblasti své vnitřní a zahraniční politiky,“ dodávají.
Syn tvého bosse to tak úplně nevidí:
armin píše:Lukašenko čelí vzdoru vojenských špiček. Vysocí důstojníci odmítají válčit na Ukrajině
Běloruský prezident se zřejmě musí připravit na nečekanou situaci. Spojenec Vladimira Putina totiž proti sobě patrně poštval velení speciálních sil. Vojáci odmítají účastnit se války na Ukrajině a Lukašenkovi rázně vzkázali, že Rusko napadlo suverénní stát a účast Běloruska v této válce zemi pouze uškodí.
Důstojníci z brigády speciálních sil se podle magazínu Newsweek obrátili na běloruského prezidenta s varováním. Alexandra Lukašenka v dopise upozornili, že by se vyslání vojáků do bojů na Ukrajině, pokud by ho hlava státu odsouhlasila, mohlo stát „čistou sebevraždou“.
„Vstupem do války proti Ukrajině bude Bělorusko vyloučeno ze společenství civilizovaných států a stane se mezinárodním vyvrhelem na mnoho let dopředu,“ sdělili Lukašenkovi v dopise vysocí důstojníci běloruské armády.
Zároveň se postavili proti ruské invazi. „Okupaci mezinárodně uznaného území Ukrajiny, která je přítelem našeho státu, Ruskem a jeho pokus zatáhnout Bělorusko do zcela nevyprovokované války proti suverénnímu státu lze považovat pouze za zničení suverenity Běloruska,“ stojí v dokumentu.Běloruská armáda se od začátku války zatím do konfliktu přímo nezapojila. Prezident a velký podporovatel Vladimira Putina ovšem umožnil ruské armádě, aby v zemi rozmístila své vojáky a bojovou techniku a prováděla zde vojenská cvičení. K těm se Bělorusové později připojili, což ministerstvo obrany vysvětlovalo nutností prověřit bojeschopnost armády.
Běloruská veřejnost se ovšem k účasti v konfliktu staví jasně. Podle průzkumu politického institutu Chatham House podporuje ruskou invazi jen 23 procent obyvatel, zapojení běloruské armády do války pak schvaluje pouze 5 procent dotázaných.
„V současné době důstojníci páté brigády speciálních sil zaznamenali nejzávažnější porušení prvního článku běloruské ústavy ze strany nejvyššího politického vedení Ruska,“ varují vojenské špičky. „Podle této klauzule si Běloruská republika zachovává nadřazenost a plnou moc na svém území. Rovněž požívá nezávislosti v oblasti své vnitřní a zahraniční politiky,“ dodávají.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 156 návštevníků