Barborku jsem nařezala...
Nechceš radši nařezat Miroslavovi ?
Třeba rozkvete...
Barborku jsem nařezala...
vostalpetr píše:Barborku jsem nařezala...
Nechceš radši nařezat Miroslavovi ?
Třeba rozkvete...
vostalpetr píše:jenže "starýho kocoura už nový kousky nenaučíš"
Alaja píše:vostalpetr píše:jenže "starýho kocoura už nový kousky nenaučíš"
Třeba by se mu líbilo tohle piáno.....mohl by s tím pak podnikat....
armin píše:Alaja píše:vostalpetr píše:jenže "starýho kocoura už nový kousky nenaučíš"
Třeba by se mu líbilo tohle piáno.....mohl by s tím pak podnikat....
Jo, to je pěkný. Jenže já nepotřebuji podnikat. Nicméně se mi líbí spousta věcí i lidí, zejména ženský.
"Kde nebylo žen, pobyl jsem nejvýše den."
P.N. píše:Vostál je mnohem dál než ty. Když to furt musíš poměřovat. Přečti si semtam zpětně, co píšeš, a nemusíš číst statě.. který kdo nečte s tebou, ten čte proti tobě.........vole
Trini píše:P.N. píše:Vostál je mnohem dál než ty. Když to furt musíš poměřovat. Přečti si semtam zpětně, co píšeš, a nemusíš číst statě.. který kdo nečte s tebou, ten čte proti tobě.........vole
Tady trefil Pedrito hřebíček na hlavičku. Petr je mnohem dál než armin, a proto armin tak šílí a řádí. Je nepříčetnej vzteky.
Trini píše:
....a proto armin tak šílí a řádí. Je nepříčetnej vzteky.
armin píše:Trini píše:
....a proto armin tak šílí a řádí. Je nepříčetnej vzteky.
A to říkáš, že vidíš do lidí, jací jsou?
Trini píše:V podstatě si nedovedu představit, že takový prase a magor, jako jsi ty,...
armin píše:Trini píše:V podstatě si nedovedu představit, že takový prase a magor, jako jsi ty,...
Trini píše:Vysvětlila jsem, proč tě tak vnímám. Když to nedokážeš pochopit, tak se nedá nic dělat.
armin píše:Já prase nejsem.
Trini píše:armin píše:Já prase nejsem.
Ty sám sebe nevnímáš jako prase, ok, ale já tě vnímám jako prase. Já s tím problém nemám, ale ty zřejmě ano, když máš potřebu to řešit.
Vysvětlila jsem, proč tě tak vnímám.
Neznám, žádného muže, který by tak básnil o opravdové lásce až za hrob, o zcela vyjímečném vztahu, který má atd. Ale všechno to jsou jen prázdné, vylhané řečičky, protože se chováš jako každý běžný muž, kterého žádná láska až za hrob nezajímá, stejně jako nějaký dokonalý vztah.
Kdybys opravdu miloval a měl dokonalý vztah, tak se tak chovat nebudeš.
armin píše:
Aha
tak teď už je mi to jasné.
Trini píše:armin píše:
Aha
tak teď už je mi to jasné.
Už zase nahániš Evu, abys ji dohnal k dalšímu zklamání a bolesti. Jsi sadistické prase.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků