Pedrito píše:je elita zabijáků, co dokáží zabít pár doteky....
armin píše:My očkovaní i když z nás lezou sraženiny všemi otvory, jsme celkem v pohodě
Alfons píše:Pedrito píše:je elita zabijáků, co dokáží zabít pár doteky....
To jo, ale pak jsou i skutečnosti, které ovlivňují celé národy – jako jsou třeba plynovody, ze kterých pak třeba i celý ten národ žije. Kvůli čemuž se třeba i válčí. Nebo se třeba hospodářsky hroutí celý kontinent.
Ono je hezké, že máš např. četu čarostřelců, ale jenom to ti světovou válku nevyhraje.
Pedrito píše:nikdy neuznám nárok těch lidí, co tu zemi obsadili a vyvraždili... tohle už nikdo nevzpomene, na masakry indiánů...
Pedrito píše:Furt nevím přesně proč.. je to neoficiálně nejbohatší člověk na planetě. Už mu nejde o prachy...
Alfons píše:Británie si přály totální válku s Ruskem a Ukrajinci, chyceni mezi dvěma mlýnskými kameny, neměli jinou šanci, než souhlasit.[/i]
Já bych to trochu upřesnil – armini si to přáli.
Arat píše:Ty jsi fakt debil, nebo (v tom lepším případě), kdy víš, čím vyprovokovat k reakci.
Alfons píše:Pedrito píše:nikdy neuznám nárok těch lidí, co tu zemi obsadili a vyvraždili... tohle už nikdo nevzpomene, na masakry indiánů...
Není indián jako indián. Apačové apod. se bavili např. několikadenním mučením zvířat, k smrti, nebo lidí, zajatců (aby jim pak na konci vyřízli a snědli srdce).
Četl jsem svědectví nějakého katolického misionáře, který byl šokován, když byl svědkem mučení indiána ze sousedního znepřáteleného klanu. Přitom se ten mučený s tím mučitelem během toho mučení bavil o nějakých normálních věcech, jako by necítil žádnou zášť. Bylo to prostě součástí jejich kultury, Karel May se tipuji nikdy s žádným indiánem nesetkal.
Na druhou stranu Kolumbus popisuje indiány v Karibiku jako mírumilovné, kteří ani neznali zbraně. Když jim ukázal svůj meč, omylem se o něj zranili.
armin píše:Pedrito píše:Furt nevím přesně proč.. je to neoficiálně nejbohatší člověk na planetě. Už mu nejde o prachy...
Hitlerovi taky nešlo o prachy.
armin píše:Já jsem si žádnou válku nepřál, naopak. Ale Putin ji zahájil, napadl souseda z všech stran, které měl k dispozici a nechce za žádnou cenu přestat.
Srbsko neútočilo na žádnou jinou suverénní zemi, o tom se moc nemluví. Chci se zeptat vás, lídry mnoha zemí, jaký je rozdíl mezi územní celistvostí Ukrajiny a Srbska
Alfons píše:armin píše:Já jsem si žádnou válku nepřál, naopak. Ale Putin ji zahájil, napadl souseda z všech stran, které měl k dispozici a nechce za žádnou cenu přestat.
Jo? A co tedy říkáš na otázku srbského prezidenta na nedávném VS OSN?Srbsko neútočilo na žádnou jinou suverénní zemi, o tom se moc nemluví. Chci se zeptat vás, lídry mnoha zemí, jaký je rozdíl mezi územní celistvostí Ukrajiny a Srbska
Fakticky na to nemůžeš říkat nic ty náboženskej fanatiku, protože by to bylo proti prvnímu přikázání tvému "Milovati budeš amerického boha svého."
A tak se nás tu jako obvykle místo racionální diskuze budeš jen snažit evangelizovat pro to svoje přiblblé náboženství.
Jenomže my se ti na tu tvoji víru vysereme, víš...
Pedrito píše:Už jsi vzdal meditaci? Nebo ji chápeš jinak? Pamatuji si, když jsi přišel, byl, i odcházel od mnichů, i na placku rumu...
Pedrito píše:A žádný mnichy,
Ty pověz, co pro tebe znamená meditace.
Pedrito píše:Važ si Armina, je jeden z mála, co to tu nevzdal..
Pedrito píše:Pedrito píše:A žádný mnichy,
Co cítíš,.. nebo už nic necítíš?
Alfons píše:Pedrito píše:Pedrito píše:A žádný mnichy,
Co cítíš,.. nebo už nic necítíš?
Máš hlad ale popis jídla tě nenasytí.
Nebo jako bys chtěl abych ti poslal skrz obrazovku jídlo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 225 návštevníků