armin píše:Alfons píše:Nicméně je zajímavé, že naše situace připomíná ukrajinský vývoj. Naše deep state loutková vláda ostrakizuje značnou část veřejnosti. Je tedy možné, že bude občanská válka, je totiž jasné, že se nedomluvíme. Pamatuji se na jednoho známého Jugoslávce (co tu už nějaký rok žil), kdysi jsem se ho ptal, co tam blázníte? Říkal, že to taky nechápe, že se kdysi úplně normálně mezi sebou bavili.
Nicméně jak trefně poznamenal Robejšek, máte mnohem horší karty než měli fašisté či komunisté, armine. Protože ti lidem nabídli perspektivu lepší budoucnosti, doba to umožňovala (podobně jako na Ukrajině po majdanu). Ale to vy nemůžete, je celkem lidu jasné, že to s EU/Západem jde do háje. Takže ojebete.
Koho ojebeme?
A, kdo tu revoluci u nás povede? Okamura? Středula?
Jak to vidíš, když seš ten prorok? A co bude výsledkem?
Nečeká nás spíš Putinem v koutě vyvolaná apokalypsa - podle toho polského jasnovidce?
A co třeba v Německu, tam bude také revoluce nebo ho Putin vymaže z mapy světa?
To je vidět, že jsi na pořádné vojně (ZVS) nebyl, když neznáš významovou bohatost slova jebat.
Já byl naštěstí absolvent, takže jsme byli víceméně odděleni, od šikany. Měl jsem tehdy dost hrdé/pyšné ego, ale dokázal jsem si představit, že by mě zlomili. Ale já bych jim to pak zřejmě vrátil, ve strážní službě, kdy jsme fasovali ostré a samopal vz. 58. Postřílel bych je.
Nebo když jsem potom dost chlastal, pamatuji si např. ten okamžik, jak mnou hostinský zatřásl. Jako bych se probudil, byl jsem opilý, s adrenalinem v krvi. Někdo ležel schoulený na zemi a já měl pořezaný obličej. Od střepu z rozbité lahve, původně v ruce toho ležícího, jak mi později mi můj známý hostinský řekl, měl skutečně obavu, že ho ukopu. Když mi vyndavali stehy uvědomil jsem si, že to bylo jen pár centimetrů od krční tepny.
Čili kdybych byl o 5 let dříve na stejném místě, možná bych byl ve vězení. A kolik centimetrů scházelo, abych tu nepsal? Až v Thajsku mě překvapilo, jak samozřejmá je tam víra v duchy (či démony). Skoro u každé významné budovy mají takový malý pro ně přístřešek. Věří se, že zlý duch může ovládnout člověka, pokud nežije podle buddhistických pravidel a hodně pije, třeba.
Čili není to úžasné, kolik možností je nám otevřeno? A jak málo stačí, aby přestaly být jen v možnosti?