armin píše:vostalpetr píše:No jasně,
a navíc, já díky tomu, že mám krásný ego tak mám i krásnej mindrák,
já tě prostě zachráním i kdybys nechtěl...
No není to paráda, jak sem soucitnej ?
Nejseš soucitnej, seš akorát zamindrákovanej
Komplex méněcennosti (inferiority), hovorově „mindrák" (z něm. Minderwertigkeitskomplex), je celkový pocit nedostatečnosti, hluboká pochybnost a nejistota o sobě samém – zejména pokud neodpovídá skutečnosti. Od sebekritičnosti se liší tím, že člověk tento pocit skrývá nebo i zastírá přehnanou „kompenzací“, například arogancí a asociálním chováním; paradoxně se může vyvinout komplex nadřazenosti (superiority), v podstatě jako součást nebo zvláštní případ komplexu méněcennosti. Od pokory se liší tím, že se s ním člověk nedokáže smířit, nedokáže sám sebe přijmout, jaký je.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Komplex_m ... 9Bcennosti
Od pokory se liší tím, že se s ním člověk nedokáže smířit, nedokáže sám sebe přijmout, jaký je.
armin píše:vostalpetr píše:hovořím prostě prasečí řečí abychom si lépe rozumněli...
No já rozumím i prasečí řeči. Ale prasečí řeč má velmi chudej slovník.
Nicméně pro hojení mindráků většinou postačuje.
armin píše:vostalpetr píše:No jasně,
a navíc, já díky tomu, že mám krásný ego tak mám i krásnej mindrák,
já tě prostě zachráním i kdybys nechtěl...
No není to paráda, jak sem soucitnej ?
Nejseš soucitnej, seš akorát zamindrákovanej
Trini píše:armin píše:vostalpetr píše:hovořím prostě prasečí řečí abychom si lépe rozumněli...
No já rozumím i prasečí řeči. Ale prasečí řeč má velmi chudej slovník.
Nicméně pro hojení mindráků většinou postačuje.
Běž už s těma tvýma midrákama do háje nebo si je vyřeš. Strašej ti v hlavě jako Janě ta její iluze oddělennosti.
Je to trapné.
Já žádný mindráky nemám.
Trini píše:armin píše:Já žádný mindráky nemám.
Máš a pořádné, proto se chováš k druhým tak hnusně. Ale to se dalo čekat, že to budeš popírat. Máš mindráky a projektuješ je do Petra.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 215 návštevníků