A protože nemá otevřenou srdeční čakru, tak ani nemůže jednat nemanipulativně, neví co to je.
Arat píše:Za to "neotevření srdeční čakry, "nemůže".... to prostě je tak... asám přikázáním si, a teď teda si otevřu srdeční čakru, to prostě nejde.... má to svůj důvod a ano, většinou to pramení z dětství...
Arat píše:Nevím, Alfonsi, možná jsi sledoval, sleduješ více těch videí s tím člověkem, jak ti lehce bliká červená kontrolka, já jenom to, co jsi sem dal, ale pro mě je důležité, že mě nikam netlačí, jen dává prostor k hlubšímu zamyšlení nad konkrétním tématem....
Alfons píše:
A s tímto hendikepem považuje např. nás (tj. miliony lidí), kteří jsme s nadšeným úžasem koukali na Angelinu Jordan, za "většinou ty, kteří na dospělou ženu nemají".
armin píše:To, co se jí na tom videu tak okouzleně ptá, to je muž nebo žena nebo něco mezi tím?
Alfons píše:Služba sobě znamená buď podřídit si ostatní, a/nebo oddaně sloužit nejmocnějšímu. Zadržování informací, manipulace, jsou standardní metody stoupenců cesty služby sobě. Zjevně tyto metody akceptuješ.
Alfons píše:Ten starší se Angelíny ptá – "Víš, dítě které zpívá takovýmto způsobem, my nevíme jak je to možné. Protože ty zpíváš způsobem, který předpokládá, že musíš být stará, dokonce velmi stará, abys toho byla schopna. Víš o čem ta píseň je?" "Ano, je o smutné neděli", odpovídá Angelina.
Alfons píše:Barvoslepý vidí barvy jako šeď. A líčení barev jako konspirační teorii.
A nemá pravdu?
armin píše:Celkově hodnotíme Natural News jako pochybný zdroj na základě propagace pseudovědy a konspiračních teorií na úrovni šarlatánství a také krajně pravicové zaujatosti. Toto je jeden z nejvíce zdiskreditovaných zdrojů na internetu.
https://mediabiasfactcheck.com/natural-news/
To jsou ty tvoje "renomované" zdroje informací
Alfons píše:Na výročie Nežnej revolúcie minister Budaj odovzdal ocenenia v občianskom sektore:
Matia Lenická, aktivistka a hudobníčka
"Ocenenie získala za občiansku angažovanosť, osobnú odvahu a obhajobu práv menšín."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 182 návštevníků