P.S.
A ke komu se podle tebe chovám hnusně?
K sobě, ty se vůbec nemáš rád...
P.S.
A ke komu se podle tebe chovám hnusně?
armin píše:vostalpetr píše:To mně nevadí,
pro mě je každá tvoje reakce příhodnou záminkou tě kopnout do prdele...
Asi sis to ještě neuvědomil, ale kopeš jen do vlastní prdele.
Žádnou jinou jaksi nemáš k dispozici.
Jedině snad tu tý tvý starý
armin píše:Nejvíc mne na tom baví, že Trini je furt ještě tvoje fanynka i když už se projevuješ opravdu jako úplnej magor.
Asi je v těch tvých projevech pro ni nějaká přitažlivá představa se kterou se synchronizuje.
Trini píše:armin píše:vostalpetr píše:To mně nevadí,
pro mě je každá tvoje reakce příhodnou záminkou tě kopnout do prdele...
Asi sis to ještě neuvědomil, ale kopeš jen do vlastní prdele.
Vidíš, jak jsi hnusnej?
Alaja píše:armin píše:Nejvíc mne na tom baví, že Trini je furt ještě tvoje fanynka i když už se projevuješ opravdu jako úplnej magor.
Asi je v těch tvých projevech pro ni nějaká přitažlivá představa se kterou se synchronizuje.
Furt lepší magor Vostál než.....magor Armin
armin píše:Trini píše:armin píše:Asi sis to ještě neuvědomil, ale kopeš jen do vlastní prdele.
Vidíš, jak jsi hnusnej?
Jako ten tvůj Vostál.
armin píše:Zkrátka když s ním komunikuji, tak se mi to na něj naladí - na ten jeho hnusnej svět.
Trini píše:
Petrův svět je pěkný. Zato ty se ted'' vyžíváš v tom žít svůj hnusnej vnitřní svět veřejně. Zřejmě nejsi schopen si to uvědomit, a tak všechen ten svůj vnitřní hnus (frustrace, mindráky, zlobu) projektuješ do Petra.
Trini píše:
Podle mne armin strašně touží, abychom přestaly uznávat Petra a začaly uznávat jeho.
armin píše:Trini píše:
Podle mne armin strašně touží, abychom přestaly uznávat Petra a začaly uznávat jeho.
To by bylo neštěstí.
To bych na sebe vzal určitou zodpovědnost za toho, kdo mne uznává.
A tomu se vyhýbám. Proto se od něčeho takového snažím lidi odradit.
U tebe se mi to daří přímo vzorově.
armin píše:Trini píše:
Petrův svět je pěkný. Zato ty se ted'' vyžíváš v tom žít svůj hnusnej vnitřní svět veřejně. Zřejmě nejsi schopen si to uvědomit, a tak všechen ten svůj vnitřní hnus (frustrace, mindráky, zlobu) projektuješ do Petra.
Je to naopak a ještě trochu jinak.
Trini píše:armin píše:Trini píše:
Je to naopak a ještě trochu jinak.
Petr je ted' tvým učitelem? Jen opakovat to, co napsal, ti dál nepomůže.
Není mým učitelem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 207 návštevníků