vostal petr píše:já prostě píšu vo duchovnu a principu duchovna,
A co je to vlastně to duchovno? To, že se lidi absurdně dohaduj víc než lidi, kteří se o duchovno nezajímají?
Mě duchovno nezajímalo, mne zajímal život.
vostalpetr píše:
copak někdo vážně stojí vo nějaký osvícení ?
copak někdo vážně stojí vo nějaký osvícení ?
lada píše:copak někdo vážně stojí vo nějaký osvícení ?
Lama Ole říká, že se tím dá uniknou utrpení a dá se vygúglit, že i jiní buddhisti jsou o tom přesvědčeni
https://lamaoleodpovida.cz/category/uce ... ace/uceni/
vostalpetr píše:Takovej Abraham kterej se ti nelíbí říká stejně to samý co jsem tady napsal,
vostalpetr píše:prostě se nauč používat svou vůli,
nejlépe se to učí na tom, co vopravdu chceš a ne na tom, co si myslíš že chceš,
Ta Hicksová strašně kecá. Možná kdysi channelovala, ale na to, jak sám vidíš, stačí pár vět. Takže pak už jen leta kecá, občas opravdu přišerné nesmysly.
vostalpetr píše:Ta Hicksová strašně kecá. Možná kdysi channelovala, ale na to, jak sám vidíš, stačí pár vět. Takže pak už jen leta kecá, občas opravdu přišerné nesmysly.
No jasně, vždyt je to taky její guruovskej byznys,
jenže to by to pak probrala za půl hodiny...
armin píše:Myslím, že z těch zde diskutujících mne nikdo osobně nezná.
armin píše:Myslím, že z těch zde diskutujících mne nikdo osobně nezná.
vostalpetr píše:armin píše:Myslím, že z těch zde diskutujících mne nikdo osobně nezná.
Ale Mariči tě zná, málokdy se zapomene na toho, kdo tě vyhazuje z auta....
Budu se jí muset na tebe pozeptat, i když ted o tobě vím stejně všechno...
Alaja píše:vostalpetr píše:armin píše:Myslím, že z těch zde diskutujících mne nikdo osobně nezná.
Ale Mariči tě zná, málokdy se zapomene na toho, kdo tě vyhazuje z auta....
Budu se jí muset na tebe pozeptat, i když ted o tobě vím stejně všechno...
Ona přece psala, kdo byl v tom autě.....
...ale já jsem ta jména zapomněla...
Trini píše:Podle toho, co jsem od Mariči přečetla, mi připadá jaké šílená, nepříčetná fanatička. Té bych nevěřila ani slovo.
Alaja píše:Trini píše:Podle toho, co jsem od Mariči přečetla, mi připadá jaké šílená, nepříčetná fanatička. Té bych nevěřila ani slovo.
Základní údaje ale seděly, třeba.... že byla na chatě, že seděla kdesi s bubínkem, že žila s kýmsi na hromádce a že se musela z toho bytu odstěhovat...to tomášovci potvrdili...
Alaja píše:
armin píše:Alaja píše:
No přece Saša Hendruk.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 199 návštevníků