armin píše:Alfons píše:Neříkej. To ti vážně došlo?
Jaké došlo?
Já to říkám pořád. Ty se snažíš Putina a jeho bandu a jejich řádění na Ukrajině pořád obhajovat.
armin píše:Alfons píše:Neříkej. To ti vážně došlo?
armin píše:armin píše:Alfons píše:Neříkej. To ti vážně došlo?
Jaké došlo?
Já to říkám pořád.
Alfons píše:armin píše:armin píše:Alfons píše:Neříkej. To ti vážně došlo?
Jaké došlo?
Já to říkám pořád.
Dával jsem ti sem odkazy na statistiky zabitých v Iráku, na fotky znetvořených dětí, které se rodí tam, kde Američané používali dělostřelecké náboje z ochuzeného uranu.
Nereagovals.
Teď, když se realita trochu přiblížila i k tobě, trochu jsi se probudil a mluvíš o hrozném a trestuhodném.
Alfons píše:armin píše:armin píše:Alfons píše:Neříkej. To ti vážně došlo?
Jaké došlo?
Já to říkám pořád.
Dával jsem ti sem odkazy na statistiky zabitých v Iráku, na fotky znetvořených dětí, které se rodí tam, kde Američané používali dělostřelecké náboje z ochuzeného uranu.
Nereagovals.
armin píše:Furt se utíkáš ve svých obhajobách Putina k minulosti se kterou nemá ani Ukrajina ani Putin nic společného - teď je ale na stole řešení ruské agrese na Ukrajině.
armin píše:Alfons píše:armin píše:armin píše:Alfons píše:Neříkej. To ti vážně došlo?
Jaké došlo?
Já to říkám pořád.
Nereagovals.
Furt se utíkáš ve svých obhajobách Putina k minulosti se kterou nemá ani Ukrajina ani Putin nic společného -.
Presenter Lesley Stahl asked:
{“We have heard that a half million children have died. I mean, that’s more children than died in Hiroshima. And – and you know, is the price worth it?”}
Madeleine Albright replied:
{“I think this is a very hard choice, but the price – we think the price is worth it.”}
[Source: US-Television interview, “60 Minutes”, 12th May 1996.
In other words, some lives are not as important as others and some people are expendable, including children, especially when US-hegemonic interests are involved.
armin píše:Furt se utíkáš ve svých obhajobách Putina k minulosti se kterou nemá ani Ukrajina ani Putin nic společného - teď je ale na stole řešení ruské agrese na Ukrajině.
Trini píše:armin píše:Furt se utíkáš ve svých obhajobách Putina k minulosti se kterou nemá ani Ukrajina ani Putin nic společného - teď je ale na stole řešení ruské agrese na Ukrajině.
Nic nevyřešíš. USA a NATO nebyly potrestány za agresi v Srbsku a Iráku, takže není potřeba řešit ani tohle na Ukrajině.
To samé, co platilo pro Srbsko, platí pro Ukrajinu: Pokud to bude mít dopady na civilní obyvatelstvo, je na něm (prezidentovi) , aby se s tím vypořádal.“ - prohlásil mluvčí NATA k prezidentovi Srbska. Je to tedy věc Zelenského, on se musí s tím vypořádat. Tak to má být, tak je to správné. My na tom nic řešit nemůžeme.
armin píše:Napadený slabší se brání a my mu v jeho obraně pomáháme - to je ten "zelený paprsek" v akci a ne jen v teorii.
Alfons píše:armin píše:Napadený slabší se brání a my mu v jeho obraně pomáháme - to je ten "zelený paprsek" v akci a ne jen v teorii.
Posílání zbraní a cvičení vojáků v proxy válce dvou zabijáků není zelený paprsek, to je žlutý paprsek, na cestě služby sobě.
Každému s mozkem v hlavě je jasné, že na ukrajinském bojišti se do posledního Ukrajince střetává Rusko s euroatlantickým západem. A ty jsi se instinktivně, ty farizei, přiklonil na stranu silnějšího.
Měl bys zalézt do té své špinavé, nemorální díry, a činit pokání. A až by ses očistil, mohl bys jít za Putinem a říci ano, USA činily bezpráví jako prvé, ale už v tom nepokračujme. A na tomhle základě pak můžeš pak diskutovat, vyjednávat, odvolávat se na vyšší úroveň mravní.
Jinak můžeš jenom diskutovat na základě práva silnějšího, což je základem cesty služby sobě.
OK, já ti tvojí cestu neberu. Ale nesnaž se tu moralistně kňučet. Je to na tvé cestě nedůstojné. Zemři se ctí.
armin píše:Trini píše:armin píše:Furt se utíkáš ve svých obhajobách Putina k minulosti se kterou nemá ani Ukrajina ani Putin nic společného - teď je ale na stole řešení ruské agrese na Ukrajině.
Nic nevyřešíš. USA a NATO nebyly potrestány za agresi v Srbsku a Iráku, takže není potřeba řešit ani tohle na Ukrajině.
To samé, co platilo pro Srbsko, platí pro Ukrajinu: Pokud to bude mít dopady na civilní obyvatelstvo, je na něm (prezidentovi) , aby se s tím vypořádal.“ - prohlásil mluvčí NATA k prezidentovi Srbska. Je to tedy věc Zelenského, on se musí s tím vypořádat. Tak to má být, tak je to správné. My na tom nic řešit nemůžeme.
Zelenský se s tím s naší pomocí vypořádává tak, jak to má být, když je to možné, stejně jako se spojenci vypořádávali s Hitlerem.
armin píše:Napadený slabší se brání a my mu v jeho obraně pomáháme - to je ten "zelený paprsek" v akci a ne jen v teorii.
Buď pozdraveni všichni takto jdoucí.
(A ne ti, co koukají jenom aby jim samotným náhodou neteklo do bot )
armin píše:Alfons píše:armin píše:Napadený slabší se brání a my mu v jeho obraně pomáháme - to je ten "zelený paprsek" v akci a ne jen v teorii.
Posílání zbraní a cvičení vojáků v proxy válce dvou zabijáků není zelený paprsek, to je žlutý paprsek, na cestě služby sobě.
Každému s mozkem v hlavě je jasné, že na ukrajinském bojišti se do posledního Ukrajince střetává Rusko s euroatlantickým západem. A ty jsi se instinktivně, ty farizei, přiklonil na stranu silnějšího.
Měl bys zalézt do té své špinavé, nemorální díry, a činit pokání. A až by ses očistil, mohl bys jít za Putinem a říci ano, USA činily bezpráví jako prvé, ale už v tom nepokračujme. A na tomhle základě pak můžeš pak diskutovat, vyjednávat, odvolávat se na vyšší úroveň mravní.
Jinak můžeš jenom diskutovat na základě práva silnějšího, což je základem cesty služby sobě.
OK, já ti tvojí cestu neberu. Ale nesnaž se tu moralistně kňučet. Je to na tvé cestě nedůstojné. Zemři se ctí.
Je to jednoduché a jasné, je to tak, jak to píšu.
Putin napadnul a bombarduje Ukrajinu. Ukrajina mu nic neudělala.
Alfons píše:armin píše:Furt se utíkáš
Právo uplatňované jen na někoho, není právo, ale zvůle, bezpráví.
Alfons píše:
Že teď farizejsky kňučíš a křičíš bezpráví, mě ale vůbec nedojímá.
Pedrito píše:To bombardování Bělehradu byl od Clintona hnus, o tom žádná..
Jestli si dobře vzpomínám, tak se pak za to bílej dům Srbsku omlouval,
pač to bylo myslim radou OSN uznáno jako nelegitimní.
Jak to Srbové vzali, už si nevybavuju, jestli požadovali odsouzení viníků...
Tahle válka je ale přece jen trochu jiná, má jiné mocenské důvody.
A bombardují Ruské síly, a pochybuju že se za to Kreml kdy omluví.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 5 návštevníků